Ако може да ми помогнете малко!

22.02.14
17:49

Здравейте, нов съм във форума и мисля, че тук е мястото където може да ми разясните някой работи. Така ще карам направо, значи аз съм момче на 17 години,  ръст: 1,76 - 1,77 ,тегло: 79кг. До скоро бях 82кг, но от Нова Година спрях хляба, ограничих яденето и свалих малко килограми. Така сега искам да стопя шкембето, да смаля бедрата и задните части (защото там има доста) и ако може да разширя гърба, но не искам да свалям повече килограми, защото мисля че за моя ръст и години тези килограми са добре. Между другото започнах да ходя на фитнес от около 1 седмица и там инструкторът ми показа някой упражнения които да правя. Какво бихте ме посъветвали вие?

22.02.14
20:22

Да се разровиш и да почетеш малко из сайта и форума :) Успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1