23.02.14
19:36
Здравейте , поръчах си ето този гейнър Inner Armour Hard Mass Gainer 5lb , но нещо не можах да разбера употребата , за първи път си купувам добавка и не съм наясно , може ли някой да ми обясни приема? Тук пише 2 пъти на ден , ок по 4 мерителни лъжички на доза , в кутията лъжичката е огромна , което ще рече , че гейнъра за 2 дена и е офейкал... Може ли да ми обясните точно приема как , кога и по колко ..? Благодаря предварително
Правилно си прочел, ама късно. Гейнерите са така. Приема ти е по 4 лъжици. Вече според нуждите ще определиш дали 1 път или 2 пъти дневно да го пиеш.
23.02.14
21:45
Е попринцип казват , че стига до 20 дена ? Това в никакъв случай не може да стигне за 20 дена , давам му 5 дена най-много!
23.02.14
23:50
Продуктът си има етикет, на който пише колко мерителни лъжици е една доза и колко дози съдържа опаковката.
Какво не е ясно всъщност?
Приема се 2 х 2 мерителни лъжици дневно. Най-удачни са между хранения или в катаболен за тялото момент, като след тренировка или евентуално пряко след сън. Ако си пие така (както и производителя е препоръчал) продукта стига за 7 дни. Ни по-малко, ни повече.
25.02.14
11:10
Благодаря на всички , най-вече на Стрелок91 за подробната информация :)