Помощ за чистене

Atanasov

24.02.14
22:36

Здравейте на всички ви! На 23 години съм, 186 см висок, 84 кг. Преди 2 години някъде теглото ми беше 105 кг, обаче с воля и тренировки отслабнах драстично. Сега се чувствам по-добре определено, въпреки това имам близо 18 % подкожни мазнини. Тренирам във фитнеса 3 пъти седмично с инструктор и ходя яко пеша, например днес съм вървял близо 3 часа из града :D Моля помогнете ми с някоя подходяща и разнообразна за мен програма, с която да се изчистя да речем за 2 седмици. Благодаря ви! : )

P.S. През този период също искам да кажа, че по едно време бях станал 79 кг, след това бях качил на 88, и сега съм 84 както казах... Иначе относно хранителния ми режим в момента: захарите,пърженото, хляба съм ги ограничил до минимум, и това е, всичко останало си ям...

Темата беше редактирана от Atanasov на 24.02.14 22:56.

Ако тренираш с инструктор, нямаш ли вече изготвена програма?

Atanasov

25.02.14
17:19

Вече имам програма именно от него... Дано имам воля и успея да я спазвам, въпреки че ще ми е малко трудно особено като съм навън, ама ще си нося в кутия и така.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1