26.02.14
01:29
Здравейте, закупих си креатин монохидрат на amix (нямаше наличен ON)
Реших да не правя зареждаща седмица а да карам на 2х5гр в тренировъчен ден и 1х5гр в не тренировъчен.
Пия го 10 мин преди тренировка и 10 минути след тренировка.
Вчера нямах проблем, но днес 3 часа след тренировка реших да похапна, храната която си носех не ми стигна и реших да ида до магазина и си закупих форнети -_- Със съмнение ги изядох, и след половин час започнаха ужасни газове, не можех да стоя направо. Газове ли бяха или киселини не зная, болка долу в корема... Та въпроса ми е да не плюя сега марката и продукта, като е възможно съвпадението, днес (сряда) нямам тренировка и ще изпия 5гр сутринта, и четвъртък пак ще пробвам 2х5гр. Ако се получи пак така бихте ли ми казали какво да си взема от аптеката за да го спра (нещо от сорта на еспумизал може би)
П.П: Има ли как да се намери в БГ креатин с CreaPure технология, защото разбрах, че ON вече не го правят така?
П.П.2: Пия по 3-4 литра вода на ден
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 26.02.14 08:32.
26.02.14
07:07
Дискомфортът няма нищо общо с креатина. Няма нито една причина да приемаш повече от 5 g креатин дневно, независимо дали тренираш в този ден или не.
27.02.14
18:28
Сряда намалих дозата на 5гр. Като пих сутринта 2.5 и следобед 2.5гр и нямах проблеми.
Днес изпих 5 грама преди тренировка на обяд и пак се случи същият ефект... Ще го спра за 2-3 дена ако не се оправи ще видя къде другаде може да е проблема :)