26.02.14
18:13
Здравейте това е новият ми дневник целта ми е покачване на мусколна маса ще се радвам да ми коригирате грешките и да ми давате съвети.(помогнете ми да изградя добър хранителен режим и тренировъчен ще съм ви много благодарен)
Хранене и Тренировка (днес):
7:30-Закуска-мюсли с парченца плодове+1 пакетче belvita
8:30-Aminomax 8000(ако може препоръчайте ми някой протеин за да ги съчетая)
9:00-Тренировка(по футбол)
10:30-Тренировка в фитнеса ръце и трицепс Бицепсово сгъване с дъмбели 3x10,Бицепсово сгъване с щанга 3x10,Кофички на пейка 3x20,лицеви опори тип диамант(препоръчвайте упражнения)банан,ябълка или круша след тренировка Aminomax 8000.
12:00-Обяд ориз с купчета пилешко месо и зеленчуков микс(грах и моркови).
15:00-пица и айрян (на училище съм и немога да ям нещо по различно от пица или баничка)тука може да препоръчате нещо от хранителен магазин
20:00-Вечеря бъркани яйца с лук и бланширани картофи/ салата-Марула смесвам с ленено семе.
26.02.14
23:29
Първо и НАЙ_ВАЖНО, допускаш много правописни грешки и е добре да обърнеш внимание на това ( нито се подигравам, нито се майтапя). Второ: от далеч си личи, че не си чел достатъчно, да не казвам изобщо. Нито си имаш понятие от тренировъчен, нито от хранителен план и да ти бъдат дадени някакви насоки нищо няма да излезе, защото нямаш базата, която ти е нужна да се възползваш от тях, а както може би ти е ясно никой няма да се занимава да играе ролята на наръчник за начинаещи. За напред първо чети и после питай, питането е с цел разяснение на неясноти, а не тепърва да ти се обясняват неща, които ги има във всяка втора тема.
Поздрави!!!