28.02.14
22:49
Здравейте, бля бля нов съм във форума, формалностите на страна.. няма нужда да ви отегчавам.
Предистория: Изминалото лято 1 месец фитнес, 2 лостове, 1 месец фитнес. Това е всичко.
Искам да се стегна вече, за целта, ако може да ми препоръчате програма. Сега не искам всеки да ми предложи различно и аз да стана разноглед, и накрая да се чудя да се разчекна ли. Опа важна подробност в момента съм 60 кг, 1,80 висок, ръката ми е като спагета, притеснявам се докато въря да не се разпадна. И така по темата, препоръчайте ми програма, ако може.
Имам 50лв. еднократни за този етап как да ги инвестирам за тялото си най-добре. Дали гейнър до 50лв, дали за 10лв. там 5 пакета ориз (не знам колко струва) и 40лв. за някакво месо. Опа още една важна подробност, не мога да си подреждам мислите. Пуша цигари. И така де като цяло, драги ми съфорумници може ли да ми препоръчате подходяща програма, и как най-практично да изхарча тези смешни 50лв.
Целта ми е покачване на мускулната маса.
Темата беше редактирана от Тодор Николаев на 28.02.14 22:51.
01.03.14
02:16
Извинявам се, че пак пиша в темата, но да добавя още нещо.
Ако може да ми дадете и съвет за някой коктейл/питие което да си правя вкъщи за покачване на маса, но да не ми излиза много скъпо. Също така какви храни да ям, естествено пак да е на разумна цена. Да не почнете да ми изброявате сутринта яж суши, на обяд свински пържоли, следобяд изяж едно пиле, вечерта черен хайвер. В смисъл да е разумна работа. :)
Искрено се надявам някой да пише в темата.
01.03.14
09:55
казано от Тодор Николаев на 01.03.14, 02:16:
Искрено се надявам някой да пише в темата.
Не ти трябваше да го пишеш това, сега ще долетят троловете. :D
Забравил си да напишеш важните подробности на колко години си, колко пари ти се дават за храна и ти ли си плащаш цигарите или там каквото пушиш? Аз също съм пристрастен, но към сладкото, и ми е интересно има ли нещо, което би те накарало да спреш пушенето? Мен например, една кофичка заквасена сметана ме отказва от сладкото.
01.03.14
11:58
Ами за това е форума, те първа навлизам в тази сфера и не знам кои са важните подробности. Джобните ми на ден са 2лв. криза е България е. Отделно си изкарвам някой друг лев, а бе не много. :)
Мога да спра цигарите, спирал съм ги, ама въпросът е, че с тях ми е по-добре, вече съм си го изградил като навик. Мога да не пуша, ама ми е некомфортно, раздразнено и мисля само за това. :)
казано от Тодор Николаев на 28.02.14, 22:49:
и как най-практично да изхарча тези смешни 50лв.
6-7 кила месо.
01.03.14
14:09
Много общо казано. Какво месо, колко на ден да ям, какъв ефект ще ми даде. Кебапчета ли, пържоли ли..
01.03.14
18:09
казано от Тодор Николаев на 01.03.14, 14:09:
Кебапчета ли
Не, казаха ти месо.
01.03.14
18:41
Благодаря за отговорите, обаче нищо не разбрах. Няма ли да се намери някой малко да си поразвдижи пръстите, ако може и да ми помогне наистина. :)
02.03.14
19:14
Здравейте съфорумници, посъветах се с едно момче и в крайна сметка поръчах ето този гейнър.
Какво ще кажете?
CarboJet ™ Basic
02.03.14
21:47
Неефективно похарчени пари.
Говорили сме достатъчно за гейнърите.
03.03.14
00:47
Честито взел си си захар на цената на злато. А момчето сигурно ще е някой доста малоумен тип.
Иначе пък ако мислиш,че с еднократна инвестиция от 50 кинта ще направиш нещо се лъжеш..Задели 200 кинта за храна на месец и ще ти е ок работата..
Първо спираш цигарите и не се оплакваш като п***а дали щяло да ти бъде комфорто и ги инвестираш в това,което искаш да правиш(да трупаш мускулна маса). Иначе си пафкай цигарките и си стой 60 кила.Мускул така или иначе от този гейнър няма да качиш.
Мнението беше редактирано от Teen Power на 03.03.14 14:25.
03.03.14
19:33
За това иде реч, благодаря за мненията, не съм човек, който ще се обиди, напротив. Добре ще се опитам, навярно ще успея да спра цигарите. С гейнъра съм сгрешил, но такъв е живота, така се почва. Двеста кинта за храна на месец няма как да заделя, за фитнес едва ще успея, но ще се опитам. Надявам се този гейнър да не е толкова зле, колкото го изтъквате, както казах „надявам се“.
Сега и програма, ако ми съставите ще съм ви по-благодарен и ако ми кажете на кои храни да наблягам. Примерно яйца, орехи, какво точно месо, ориз и прочие. :)
03.03.14
19:48
Туко що звъннах и откачах поръчка за гейнър. Ще ми препоръчате ли нещо, което ще е ефикасно около 80лв.. Протеин ли не знам..
04.03.14
22:17
Храна.