01.03.14
19:35
Здравейте на всички!
Реших и аз най-накрая да си направя дневниче(мисля,че ще ми е по-лесно така :) )
.. и за да не разтягам лукуми... направо -
Момиче на 22 години съм 164см 63кг,целта ми е отслабване и стягане на проблемните места.тялото ми представлява крушовидна форма,така че пълнеенето в краката и дупето са ми болна тема.
От 17.01.14 ходя на фитнес като в началото направих едно опознаване на всички уреди и след това започнах да тренирам по тази програма—-> http://www.bb-team.org/workout/1360_vtalyavashta-programa-za-izdrazhlivi , имам чувството че ми стана лекичка и сега ходя хаотично в залата и се чудя какво да правя ......
Разбрах,че храната играе основна роля в това да бъдеш здрав и да потдържаш форма,а тя ми е слабост.Обичам сладко,не обожавам го :D , ноооо вече все по рядко го ям,защото виждам,че позла няма(поне в свалянето)Опитвам се да потбирам храната си,да ям повече прясна и сурова храна,ядки,месо ... но си и прегрешавам(често).Бях паднала до 59,9кг , но събота и неделя все ходим по разни места,където има много храна и айде пак .. сега съм между 61-62.Верно ... чувствам се по стегната,но дрехите ми все още ми стоят по същия начин ... :@
Та се чудих някой може ли да ме светне как да тренирам с повече кг ? или пък с повече повторения и по малко кг .. ??
а какви упражнения да правя и да редувам ли един ден гръб , след това крака .... или
да правя цялото тяло в една теенировка + кардио в началото и края :)
Благодаря за вниманието .
Темата беше редактирана от Plamena Polihronova на 24.11.16 10:37.
01.03.14
20:24
Хайде и днешното меню да напиша:
1.топла вода,кафе,овесени ядки със сирене
2.банан + 5-6 малки соленки
3.зелена салата с краставица и печени червени чушки
4.половин кисело мляко с овесени трици,зелена ябълка и орехи
това е за днес :)
01.03.14
20:42
Честит дневник и чести първи март :)
Така последното хранене спокойно можеш да си го хапнеш и на закуска, включвай яйца и месо във менюто си повечко протеини и по малко въглехидрати поне аз така правя когато свалям. За тренировките предполагам че ходиш на фитнес и си правиш кардио тренировка след силовите упражнения. Опиши тренировките си също.
01.03.14
22:00
здравей Петя,Честита Баба Марта !
Понеже имам проблем сас ходенето до 00 и съм намерила този вариант като вечеря,който ми действа добре.
Ще се опитам през деня да хапвам яйца и месо,а вечер може просто да махна ябълката и да оставя киселото мляко с триците....
мммм да за фитнеса:
започвам с вело или пътека 5-7мин
придърпване на вертикален скрипец - 3х15 - 21кг
повдигане на ръце встрани - 2х15 - 3кг
концентрично сгъване - 2х15 - 3или5кг
кик бек-2х15 - 7кг
клекове с щанга - понякога само с лост,понякога с още 10кг 3х20
и след това се започва едно чудене кое след кое какво по колко и т.н
лег преса
напади
бедрено сгъване,разгъване
ритник на машина(глутеус)
и от предния път крак настрани с 8кг
след това започвам корем...
пак както ми хрумне - няколко серии
и се отправям към кардиото,което трае около 10-15 - 20 мин ,като през повечето време бягам ....
общо взето това е :)
:) :) :)
казано от пламена полихронова на 01.03.14, 22:00:
Понеже имам проблем сас ходенето до 00 и съм намерила този вариант като вечеря,който ми действа добре.
Ще се опитам през деня да хапвам яйца и месо,а вечер може просто да махна ябълката и да оставя киселото мляко с триците....
Относно този проблем - опитай със смляно ленено семе :)
01.03.14
22:16
пак в кисело мляко?
(wasntme)
01.03.14
22:23
сутрин в закуската ти от овесени ядки и мляко :)
Ами тук варианти много - може да си го добавяш към салати, може примерно в сутрешното кисело мляко към триците, ако си свикнала вечер - може във вечерното. Пробвай, както ти харесва :)
Но е важно да е смляно - иначе не се усвоява и го изхвърляш. Аз си го меля в кафемелачка, мисля че се продава и смляно.
01.03.14
22:34
http://poleznata.kutiika.net/leneno-seme/
01.03.14
23:01
Благодаря,ще свърша триците и ще си купя лененото семе :)
Поправям менюто си със едни сини сливи от домашен компот,и реших,че ми стана тежко и тъкмо приключих с едно 30-минутно кардио.Чувствам се супер и се потготвям към кревата :)))))
Харесва ми да имам дневник хихих лека нощ ! :)
02.03.14
11:14
казано от пламена полихронова на 01.03.14, 22:00:
Въпросът е защо имаш проблем?Ако намериш причината,няма да е нужно да тушираш симптома.
Иначе една схема,която помага при всички първопричинители на запек - отвара от ленено семе.Свари го ,прецеди го,пий го преди лягане.Също така сок от кисело зеле,дори е много полезен и тонизиращ :) Успех
02.03.14
16:42
Благодаря NST :)
Преди ядях абсолютно всякаква храна смесена,сладко със солено,никакви ограничения и то организма се чуди откъде да започне-нормално.
И всъшност откакто започнах да тренирам забелязвам,че проблема значително намалява.Явно бавният ми метаболизъм е решил да се позабърза - време му е хаха
И все пак да ще си взема ленено семе :)
02.03.14
19:26
Днес го пишем дъждовен по отношение на тренировка и храна ...
И направих постижение 5 лицеви опори за първи път :P (blush)
Храна :
1.овесени ядки със сирене
2.банан
3.два пилешки жулиена един пресен морков и малко домашна млечна салата с цедено мляко
4.зеленчукова супа - 1 купичка
и сега ще си пийна винце и ще хапна халвица , празник е все пак :)
Утре ме чака тренировка в залата :)
Простете, простено да Ви е!
03.03.14
15:16
Хейййй туку що се връщам от смазваща тренировка - мега доволна съм след халвата снощи и днес сутринта (blush)
Тренировка:
пътечка - 5 мин
1.машина за рамо(незнам как се казва) - 3х15 с 3кг
2.повдигане на дъмбели (ръце напред) - 3х20 с 3кг
3.повдигане на дъмбели (ръце встрани) - 3х10 с 3кг
4.лег преса със събрани крака - 3х20 с 40кг
5.клек с фиксирана щанга - 1х10 с 20кг и 2х10 с 10кг
6.мъртва тяга - 10 с 10кг ; 10 с 30 ; 10 с 40кг
7.бедрено сгъване - 3х10 с 10кг
8.ритник назад - 2х20 с 15кг
9.ритник на страни - 2х10 с 9кг
10.прасец - 3х20 с 40кг
11.екстензии - 3х15
12.молитва - 3х20 с 20кг
13.вдигане на крака от вис - 2х10
и за десерт 8 минути кардио пътека (h) (бягане)+ 2 минути вървене за регулиране на пулса :)
Излязох мокра от залата , много ми хареса тренировката.Търсих метър да си измеря обиколките,но нещо не успях да го открия :( пак ще търся ...
Искам да кажа,че общо взето сама си измислям какво да правя и кое след кое упражнение,така че се чувствайте свободни да коментирате,ако смятате,че нещо не е наред - ще се радвам :)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 03.03.14 15:24.
03.03.14
21:53
Храна :
не беше добре ....
още от сутринта мушнах 1 парче халва,едно парче сладкиш на баба
2.орехи
3.кисело мляко с пшенични трици 2 сини сливи от компот и 1 банан
4.малко марулена салата с краставици
знам,че не ми е ок храната,но утре и за напред ще се стремя да включа повече белтъци ....
04.03.14
09:54
Храна :
не беше добре ....
още от сутринта мушнах 1 парче халва,едно парче сладкиш на баба
2.орехи
3.кисело мляко с пшенични трици 2 сини сливи от компот и 1 банан
4.малко марулена салата с краставици
знам,че не ми е ок храната,но утре и за напред ще се стремя да включа повече белтъци ....
Явно си наясно с това, че храненето не е наред. Халва, компоти и т.н. са изключени при сваляне на мазнини. А и ми се вижда малко храната - все пак трениращ човек има нужда от малко повече храна. Трябват повече протеини - те са важни не само при качавнето, а и при свалянето. Няма да повтарям неща, писани тук много много пъти, но ще ти препоръчам да изгледаш това http://www.youtube.com/watch?v=P1HQjGaFl8c. Дългичко е, но си струва. Към средата някаде е частта за храненето при жените, но ако изгледаш цялото ще е дори още по-добре.
Поздрави и успех!
04.03.14
15:02
Незнам,но и с тази храна коремът ми се подува,а незнам как ще е ако тръгна да хапвам още повече.Наясно съм,че със сладко няма да стане да :) Едва ли ще съм толкова стриктна..До сега храната ми е била пълен боклук и ето резултата - мен :)
Така,че малко по-малко се опитвам да свиквам и да внасям нови храни в менюто си.
Днес :
2.2 яйца и варени картофи със зеленчуци
3.мисля да е прясна салата от моркови с едно варено яйце
и то всъшност толкова .... за повече ядене няма място .. хммммммм нещо не правя като хората,но и с толкова ще се чувствам наядена . Най-много да хапна малко ядки преди салатата , а след нея кисело мляко с трици ...
EDIT:
Направих една тренировка http://www.youtube.com/watch?v=eHUX2Gz_dhg изпотих си се,добре ми дойде
Нещо ме боли корема долу в ляво ... преди около 4 месеца влязох в болница,като ми казаха,че имам течност в корема,абсорбирахме я с антибиотици и сега май пак се е получило същото нещо :( В четвъртък бях на преглед,след 3 месечно лечение с Ясмин и ми казаха,че всичко си ми е ок.И веднага се налазихме с моя приятел и ето пак болки в корема(предният път пак беше след секс),мисля че съм пукнала фоликули ...... жалко на 22 години съм а последните месеци какво ли не преживях .. съдба! :x:x|-)
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 04.03.14 18:56.
04.03.14
19:44
изядох 3 настъргани моркова + малко варени картофи и едно яйце и преди това орехи.До киселото мляко няма да стигна.Това е за днес . Тренировка утре дано да има .
05.03.14
15:42
Добър ден! (wave)
Днес бях на доктор,наистина имма течност в корема,но този път не ме оставиха в болницата.Изписаха ми антибиотици да абсорбираме течноста ... и категорична забрана за тренировки . (dull) Тъкмо днес се бях надъхала.. както и да е няма да се тренира тази седмица,ще наваксаме другата,все пак здравето е на първо място ! :)
Теглих се днес,но след храна,кафета и вода - показа 60.8 (party)(party)(party) Моя приятел ми каза,че вече нямало какво да бара,а то си има де :D
Храна :
направих си една протеиова палачинка само,че в микровълнова с канела и малко кокос стана муцииии
на обяд направих омлет с 7 яйца,кашкавал,сирене и маслини + краставичка (за двама)
и за вечеря ще е пъстърва с някаква салата ..
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 05.03.14 15:42.
06.03.14
23:18
На гости при мама за 4 дни кееееф :))))
тренировка липсва . утре мисля да направя някакво кардио..
храна:
овесени ядки със сирене и малко халвица рано сутринта....после пътувах цял ден(бдж-то ни е под всяква критика)и на вечеря хапнах парче и половина скумрия на скара със марулена салатка,но ядох и кашу и то пържено....:@.това не е страшно,по-страшното е,че мама беше на гости в кипър и се върна с най-яките огромни шоколади и каза: “Всички са за теб” ...... ужас.Казах и да си ги разделим наполовина ... ми какво да направя . Мисля сутрин с кафето по едно квадратче ..?|-) не мисля,че ще е кой знае какъв проблем??
07.03.14
20:57
Добър вечер !
Отчет за днес от към храна .... ми зле си беше .. през целия ден си дъфках по нещичко уж все неща,които мога да ям(плод,сирене,кашкавал,месце),но се чувствам подута вече ... пфффф пък и хапнах 2 фурми преди малко и сладко от орехи,но само плода .
иначе осоновната храна беше пак риба и салата
Тренировката беше HIIT cardio 31min ,утре пак ще има и нямам търпение да си отида в Пловдив и в залата вечее :)
Обичам мама повече от всичко на света,но престоя ми тук не ми се отразява добре.(просто ми е слаб ангела и обичам да си похапвам)
Немога да повярвам колко е вредна тая захар и как забавя целия процес...:x трудиш се трудиш се,лееш пот,стискаш зъби и в един момент 2-3 пъти се храниш различно от този,по който се храниш в момента и край.Поне аз се чувствам така и незнам защо имам тоя навик постоянно да се катеря на тоя кантар...и като видя,че след една такава вечер например съм +1 и всичко ми се скапва.Продължавам естествено да се боря.
И незнам дали си въобразявам,но краката ми сякаш са пораснали мам*а му!затова и днес си въведох мерките , та да видим на къде отиваме. Лека и спокойна вечер! (sun)(F)
Да те успокоя, но за 2-3 дни кривване, няма да се случи друго, освен да задържиш вода и да се подуеш. Та от там и плюсът в килограмите :) Цялостно гледай да е ОК храната.
08.03.14
11:49
(F) Честит празник мили мами и бъдещи майки.Бъдете здрави! (F) (F)
Старая се ... уж :)))(поне като е в по-голямо количество да е позволената храна).Не ми липсват толкова сладките лакомства,снощи от фурмите ми стана много сладко,но днес сутринта с кафето ядох 4 парченца шоколад.Поне беше в ранната част на деня-8ч,но довечера ще се събираме родата при баба и там вече ще е тежко .... Стискам си палци (giggle)
Иначе освен шоколада си направих смути - еми то много яко било :) (спанак,банан,ленено семе,кисело мляко)
Туку що хапнах около 3 яйца(варени домашни),сирене,кашкавал и маслини мммм много вкусно :P
Днес имаше тренировка като вчерашната.Поизпотих се,но не ми стигна ... мисля след малко още една :)
09.03.14
00:31
ами вечерта мина така:
Ядох салата,пиле,3 парчета баница(малки),1 сърма,торта(домашна на баба),1 шок бонбон - ех,че безкрайно меню.Хапнах по малко,така че даже вече ми е леко,но знам,че с тея торти няма как да станат нещата.Няма да се отчайваме,продължавам смело напред!
А и да добавя 4 фурми и 1 ябълка.
Лакомийка :)
10.03.14
08:52
Здравейте,вече съм си в пловдив.Снощи ми беше много лошо и заспах рано рано,даже незнам кога.Заради кръвното яфох сладко снощи.Без тренировка.Пиша го чийт ден.
Днес пия мафе с мляко и хапнах една кокоска.След малко ще закусвам овесени ядки и отивам на фитнес.Алилуя :)
Хубав ден!
10.03.14
16:08
Храна:много зле
Тренировка имаше - хареса ми.
Иначе варирам ± 2-3кг.
Утре мисля по-стриктно да го карам с яденето(само по едно парченце шололад с кафето,щото няма кой да го яде освен мен.От общите шоколади и лакомста разделих на две с мама и от тях дадох и на приятеля ми и сметнато имам за около месец и нагоре за сутринта да ми е готиничко.Това означава,че през деня трябва да се храня чисто.Ще опитам .... само да съм здравичка,че сега това ме вълнува най-много.
Довечера мисля да ям печена тиква и ябълка.
11.03.14
12:35
Добър ден :) сиво и мрачно време...днес ще си мързелувам у дома ! :)
Няма да има тренировка .
Мисля си дали да не започна да си пресмятам калориите,но мисля,че ще ми е доста объркващо,защото нямам нито теглилка,нито знам хранителните стойности на повечето от храните.Все си мисля,че ако намаля порциите наполовина може да има по - голям ефект.Да ги разделям примерно на 2 яденета и вместо 3 пъти да хапвам 5 .... (nod) ???
Храната днес до момента е :
2 яйца (варени)
сега нагъвам една марулена салата с пресен лук(домашни),плочка сирене Халюми и едно яйце мноооого вкусно :)))
А за вечеря мисля да са 2 сърмички(от баба) със малко зелена салата може би .. а и една ябълка задължително! :)
и мноооооооооооого вода . Хубав ден! (F)
11.03.14
18:24
Набързо само една поправка :)
Купих си цедено кисело мляко и нарязох краставички вътре + 3 малки сърми,но не успях да ги изям и по- късно предполагам,че ще ги доизям .
Правя едно предизвикателство,някой ако желае може да се включи . :)
Днес съм на 7-ми ден
12.03.14
09:27
За снощи :
не си доизядох сърмата и цеденото мляко с краставички,а хапнах 2 малки ябълки с една шепа орехи.
Правих и домашна тренировка.
Ето тази:
Днес следобед съм на фитнес.
Храната до сега е 2 блокчета шоколад,овесена каша с кокос мед и канела.
За обяд ще съм в университета и най-вероярно ще си взема яйца или пък преди да тръгна ще изям остатъка от снощи,а преди фитнеса яйцата .. .
За вечеря ще се яде някаква салата с месо или омлет със сирене кашкавал и маслини + 1,2 чаши вино.
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 12.03.14 09:41.
13.03.14
09:42
Снощи се оказа,че ходих на гости и ядох салата пиле и доста печени фъстъци.Пих винооооо и после бира и днес ме боли тиквата :D.Мързелив ден ще е днес и откъм храна.Незнам защо като се напия и на другия ден мога да изям света :D за сега толкова...
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 13.03.14 09:43.
13.03.14
16:46
Ах,че хубав ден . Идва пролет . УРА ! (makeup)
Пиша си тренировката от вчера,за да мога да се следя и да виждам как съм тренирала.
4 мин вело
1.клес с щанга - 2х10 с 20кг
2.плие с дъмбел 6кг - 2х20
3.ритник назад - 3х20 с 15кг
4.ритник на страни - 3х10 с 9кг
5.2х3 набирания (много искам да се науча да се набирам сама,сега ме побутват по дупето и така се набирам хаха (giggle) )
6.вдигане на крака от вис - 2х12
7.преси не знам точно колко
8.пътека - бягане и ходене под наклон 15мин
След това вкъщи 30 бърпита.И междудругото днес имам МТ и то не от фитнеса,а от бърпитата.Много са яки и много изтощителни.Днес съм на 35! (tmi) Ще се опитам да ги направя без почивка.:)
В момента тегля INSANITY и Focus T25 .... чудя се от коя да започна.Някой,ако ги е пробвал да сподели мнение и съчетанието с фитнес дали е ок?
Храната днес няма да я описвам.Скоро не бях закусвала и обядвала така :D (dull) , но не ми е тежко нито гузно.
Равносметка от тренировки:
Като цяло ми се отразяват много добре.Метаболизма ми вече работи на пълни обороти,а преди си беше направо заспал. (clap)
От 2 години страдам от акне,според мен породено от хормонално разтройство.Постоянно се мацотех с какви ли не неща,но ефект нулев.Пия контрацептиви - може и заради тях да са спрели да се появяват,но направих месец почивка и ги нямаше(т.е от СПОРТА е!) :) дано не се появяват никога повече!
Макар и от храна да не съм стриктна усещам тялото си по стегнато и имам видими оформени мускулчета . Юпииииииииииии :D :D Дрехите си седят по същия начин,килограмите също,но определено се чувствам по-здрава и издръжлива,което си е супер. :)
Трябва да оправя храната и нещат може и да си дойдат на мястото - дамммм !
14.03.14
09:27
Колко дни в седмицата тренираш? Добре е да не тренираш всички мускулни групи вече. Опитай се да разделяш - крака, дупе; бицепс, трицепс; рамо и трапец; гръб, гърди; Така ще свикнеш че например понеделник тренираш крака, сряда ръце... И няма да ти е толкова хаотично. Имам една книжка с много упражнения - ФИТНЕС ЗА ЖЕНИ - страшно много идеи за упражнения.
Поздрави, Плами :* Ще следя с интерес
14.03.14
19:30
:) Тренирам 3 пъти седмично в зала,а през останалото време си правя кардио вкъщи и от понеделник започвам INSANITY (яко кардио)
Да днес ми беше първата тренировка,в която да не си натоваря краката,много странно беше :D Тренирах горна част на тялото(гръб,гърди,рамо и корем),та ето я и тренировкатаа:
1.хоризонтален скрипец - 1х10 с 21кг ; 1х8 с 25кг ; 1х5 с 30кг
2.вертикален скрипец - тук правих 3 серии от по-малки към по-високи кг,но не помня от колко започваха малките,последната беше 10х40
3.екстензии - 3х20
4.избутване на дъмбели от наклонен лег - 2х10(за пръв път го правих-не ми хареса)
5.машина за рамо - 1х10 ; 2х8 с 9кг(май)явно се бях изморила и доста се затрудних тук
6.повдигане на ръце встрани,повдигане на ръце напред - редувах ги без без почивка 2х10 на упражнение
7.преси на пейка,вдигане на крака от стенд,вдигане на крака с повдигане на дупето(много ми харесаха),преси от наклон
нямаше кардио днес,имах работа и бързах ..
Днес от към храна пак съм зле (dull)
1.овесени ядки,пшенични трици със сирене
2.ядки(орехи)
3.една сърма
И вечерята ще е сега:2 варени яйца със зелена салата и сирене - май това ще е . поне наваксвам с водата .....
Весело петъчно настроение ! :) (d)
15.03.14
11:21
Страхотен слънчев ден :) ! (sun)
Днес нещо нямам силичка.Станах в 8.00ч и започнах да чистя,после реших,че ще направя първия ден от програмата INSANITY - Fit test(просто пробно,иначе я започвам от понеделник),еми едва издържах и то с доста почивки в самите упражнения.Както и да е направих я едва едва.След това днес съм на 11 ден от бърпитата имах да правя 35.Направих ги и тях с почивки,а преди ги правих без.Явно днес не ми е ден! Утре почивка.
Довечера съм на РД,затова сутринта хапнах овесена каша със сирене(много ми е лю’бима)
На обяд ще изям едно яйце и чак довечера.
Нещо съм в кофти настроение.Може би от пълнолунието ....... и ми се хапва и си чакам и МЦ .... |-)
Прекрасен ден !
16.03.14
23:24
Мързелив неделен ден...
Снощи на рд-то си замезвах с ядки,2 бутербанички домашни(съвсем малки) и уиски 8-)
Днес тренировка няма,утре в заличката ще поблъскам :) (muscle)
менюто днес:
праскови от компот
зеле със свинско
киви
фритата и зелена салата
17.03.14
15:59
(sun) (sun) ползотворен ден ! :)
Днес се чувствам страхотно,силичката ми пак дойде.Чудя се дали да не започна да пия нещо за изгаряне на мазнини?Някой,който е изпробвал може да даде съвет? :) Нещо имам оформени мускулчета,но над тях има сериозно количество сланина! |-)
От скоро говоря,че ще започвам да тренирам по Insanity,но реших,че така и така картата за фитнеса ми свършва на 22-ри,няма да си купувам нова,а ще тренирам у дома(така че от другата седмица е инсанити,а и мисля,че фитнес+инсанити ще ми дойде малко в повече).Харесвам фитнеса,но засега ще се откажа от него..все пак идва и хубаво време.Ще се старая да спортувам и навън и даже мисля да ходя на лостове с компанията (giggle) .....
Днес направих страхотна тренировка ! Имаше само 3-ма човека в залата,беше супер :)
Та ето я и нея:
пътека под наклон - 5мин
1.разгъване на бедра на машина - 3х15 с 15кг
2.сгъване на бедра на машина - 3х15 с 10кг
3.клек на смит машина - 3х20
4.напади с дъмбели по 6кг - 3х10
5.ритници на зад - 3х20 с 9кг
6.ритник на страни - 3х10 с 9кг
7.прасец на калф машина - 3х до отказ
8.преси различни видове до отказ
пътека под наклон(вървене)-15мин
Много се потих през цялото време и почти не правих паузи между упражненията.
И ........ моите 45 бърпита - доста се озорих .
Храна:
2.филия многозърнест хляб с плочка сирене,кашкавал и маруля
3.1 варено яйце
4.ябълка и шепа орехи
5.ще бъде - зелена салата с чушки от буркан,яица и сирене
Ето снимка на така омразните дупе и крака ... след днешната тренировка се снимах,че до сега не съм,пък нека да покажа малко и аз :Д Та ето това дупе и крака искам да стопя хахаха
17.03.14
17:57
Колко мило :) Благодаря , но има какво да се желае и то мнооого.Айде него го преглъщам,но краката си седят все на едно и също положение.А сравнение с тялото ми нагоре се получава доста непропорционална физика :@
18.03.14
18:10
Така от снощи добавям и 2 лъжици тахан и около 150гр извара(маджаров - чух,че била хубава)
Този тахан го чета навсякъде по всички дневници и от няколко седмици го гледам,но все не си купувам.Е не бях яла от лятото,така че не се стърпях и си купих - страхотен вкус :) Сутринта пак си краднах една лъжица с мед! (nfun)
(wait) Когато ходя да тренирам сама,тренирам по качествено!
пътека вървене под наклон - 5мин
1.придърпване на горен скрипец с широк хват - 3х12 с 25/30/25кг
2.гребане с дъмбели за гръб - 3х12 с 3/3/5кг
3.хипер екстензии за за долна част - 3х15(любими са ми)
4.сгъване с гири за бицепс - 3х12 с 5кг(много ми дойдоха,но се справих)
5.скотово сгъване на машина - 3х12 с най-малката тежест
6.повдигане на крака от вис - 3хотказ
7.коремни преси - много
8.странична преса с диск - 3х20 с 10кг
пътека - 20 мин , вървене,бягане с наклон без наклон
много хубавичко ми се получи :) доволна съм + 50 бърпита
Имам още 4 тренировки до 24-ти,така че утре пак ще тренирам и ще видим другите кога.
Храничката ми днес е следната:
1.овесени ядки + пшеничени трици със сирене/тахан с мед - общо една лъжица
2.яйце и резен кашкавал ( преди тренровка)
3.филия многозърнест хляб с плочка сирене,кашкавал,2 яйца и 2 листа маруля
За сега е това,но усещам коремчето ми,че вече къркорииииии ... Вечерята по - късно,чакаме гости...
Edit:фъстъци,3 бири и към 12ч.зелена салата с краставица и маслини
Мнението беше редактирано от Plamena Polihronova на 19.03.14 16:33.
19.03.14
16:34
Тъкмо се пребрах от тренировка и ям шоколад!Потресена съм от себе си |-)
Хахаха, Плами (rock)
Ако можеш не изяждай цял шоколад, а примерно 20-30 гр и си напълно ок!
И все пак се успокой, че е в тренировъчен ден, не е толкова зле положението, с други думи се наслаждавай, а не яж гузно, че от това по-лошо няма.