Въпрос

EM

11.06.05
10:16

Първо се извиняам ако темата не е за този раздел /ако е така преместете я  :)  / Та въпроса ми е .. Значи зех си протеини и на опаковката пише да се земат по 2 дози /20-30 грама/ като 1 доза да е 10 грама .. .Значи аз мога ли да ги земам примерно 3 дози по 10 грама ?? И др ми вапрос ... Значи ходя 3 пати на седмица на зала Секи ден ли да ги земам или само когато ходя и кога по точно /имам предвид когато ходя сутрин ли преди зала ли или вечер .. или нз вие кажете и когато не см на зала кога/ И ако можете да ми кажете некакфо хранително режимче да правя докато земам протеина ? И също така на залата правя
Понеделник-Гърди Бицепс КОРЕМ
Вторник-Почивка
Сряда-Гръб Трицепс КОРЕМ
Четвъртак-Почивка
Петък-Крака Рамо КОРЕМ
Събота-Почивка
Неделя-Почивка

НЕ МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ПОЧИВАМ ТВАРДЕ МН ??
И ако нещо не ви харесва кажете ..

ПРИЕМАМ СЯКАКВИ СЪВЕТИ!!!
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

11.06.05
19:01

За протейна, виж старите теми. Или ако някой има мерак да ти каже тук.

За хран. режим. 1) Протеина се взима и в нетренировъчни дни. 2) Чети хран. режими и инфотата в сайта. И да знаеш, че то е от огромно значение.

За почивките: Не, не почиваш прекалено много, перфектно ти е барната програмата. Ако можеш прехвърли корема да го тренираш в почивните дни, според мен ще е добре, но иначе и така става...

УСПЕХ

EM

11.06.05
19:12

Еми .. оки ман мерси !  :) А аз за протеина неска цял ден тарсих как и кога да го земам но ... нищо не намерих  и ще съм много благодарен ако наистина некои земе напише как и кога да земам протеина ... /за инфо протеина е Biogame 84% - Natural Milk Protein/ И аде .. плс  :?  ще чакам да ми кажете !  :roll: И също така .. кажете и какъв хран.режим да ползвам.Също така в този ВБР пише че трябва да се пият протеинови напитки ... наи-добре ли е него да ползвам?

МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

11.06.05
22:19

[quote author=“Em1n3m”]Еми .. оки ман мерси !  :) А аз за протеина неска цял ден тарсих как и кога да го земам но ... нищо не намерих  и ще съм много благодарен ако наистина некои земе напише как и кога да земам протеина ... /за инфо протеина е Biogame 84% - Natural Milk Protein/ И аде .. плс  :?  ще чакам да ми кажете !  :roll: И също така .. кажете и какъв хран.режим да ползвам.Също така в този ВБР пише че трябва да се пият протеинови напитки ... наи-добре ли е него да ползвам?

МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Е за хран. режим ти казах вече- ЧЕТИ ИНФОРМАЦИАТА В САЙТА. При това  даже не си казал даните си и целите си.

п.п. И темата определено не е за този радел, не виждам да питаш нещо за упражнения, каквото между другото е и името му...  :D

EM

11.06.05
23:05

Еми те модераторите ше я преместат  :D амз аз см на 15 .. 62 кила см 173 висок .. кое ще ми препорачаш ти ?? тая ВБР аресва ли ти ко шикаиш ? Да я проам а ? Ама дали ше ми пречи на трен по баскет  :)  ади чекам ми кайш  :wink:

П.С>И кфото и да прикааме наи серозното момче в форума е tpd тои отговаря на всички даже и да не знае нещо със сигорност пак казва каквото знае ... баси вече 2 дена чекам да ми отговорите и нищо ......  :(  :(

12.06.05
13:04

1) За баскета, има написани теми, от хора които питат същото нещо. Принципно, да ще ти пречи, възможно е и адски много да ти пречи, ако искаш по подробно прочети...
2) После за храненето, прочете ли това? :http://www.bb-team.org/nutrition/000139.php

После чети за ВВД, което ти трябва на теб. : http://www.bb-team.org/nutrition/000178.php

След това за да можеш да си направиш диетата чети и това: http://www.bb-team.org/nutrition/000175.php

И след като си ги изчел, ако имаш въпроси прочети ги пак. После прочиташ и за тренировките и упражненията и с времето ще почнеш да се ориентираш. :)

п.п. Виж, другите може би не ти отговарят, защото отговорите на въпросите ти се съдържат в информацията в сайта. Прото няма смисъл да ти говорят същото.
И после това, че отговарям на доста места, не е и много добре, защото човек не може да е компетентен навсякъде и като е такъв трябва да си мълчи, ама ...  :P

Аз бях до тук, всичко си зависи от теб.
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1