11.06.05
10:16
Първо се извиняам ако темата не е за този раздел /ако е така преместете я :) / Та въпроса ми е .. Значи зех си протеини и на опаковката пише да се земат по 2 дози /20-30 грама/ като 1 доза да е 10 грама .. .Значи аз мога ли да ги земам примерно 3 дози по 10 грама ?? И др ми вапрос ... Значи ходя 3 пати на седмица на зала Секи ден ли да ги земам или само когато ходя и кога по точно /имам предвид когато ходя сутрин ли преди зала ли или вечер .. или нз вие кажете и когато не см на зала кога/ И ако можете да ми кажете некакфо хранително режимче да правя докато земам протеина ? И също така на залата правя
Понеделник-Гърди Бицепс КОРЕМ
Вторник-Почивка
Сряда-Гръб Трицепс КОРЕМ
Четвъртак-Почивка
Петък-Крака Рамо КОРЕМ
Събота-Почивка
Неделя-Почивка
НЕ МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ПОЧИВАМ ТВАРДЕ МН ??
И ако нещо не ви харесва кажете ..
ПРИЕМАМ СЯКАКВИ СЪВЕТИ!!!
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
За протейна, виж старите теми. Или ако някой има мерак да ти каже тук.
За хран. режим. 1) Протеина се взима и в нетренировъчни дни. 2) Чети хран. режими и инфотата в сайта. И да знаеш, че то е от огромно значение.
За почивките: Не, не почиваш прекалено много, перфектно ти е барната програмата. Ако можеш прехвърли корема да го тренираш в почивните дни, според мен ще е добре, но иначе и така става...
УСПЕХ
11.06.05
19:12
Еми .. оки ман мерси ! :) А аз за протеина неска цял ден тарсих как и кога да го земам но ... нищо не намерих и ще съм много благодарен ако наистина некои земе напише как и кога да земам протеина ... /за инфо протеина е Biogame 84% - Natural Milk Protein/ И аде .. плс :? ще чакам да ми кажете ! :roll: И също така .. кажете и какъв хран.режим да ползвам.Също така в този ВБР пише че трябва да се пият протеинови напитки ... наи-добре ли е него да ползвам?
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
[quote author=“Em1n3m”]Еми .. оки ман мерси ! :) А аз за протеина неска цял ден тарсих как и кога да го земам но ... нищо не намерих и ще съм много благодарен ако наистина некои земе напише как и кога да земам протеина ... /за инфо протеина е Biogame 84% - Natural Milk Protein/ И аде .. плс :? ще чакам да ми кажете ! :roll: И също така .. кажете и какъв хран.режим да ползвам.Също така в този ВБР пише че трябва да се пият протеинови напитки ... наи-добре ли е него да ползвам?
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Е за хран. режим ти казах вече- ЧЕТИ ИНФОРМАЦИАТА В САЙТА. При това даже не си казал даните си и целите си.
п.п. И темата определено не е за този радел, не виждам да питаш нещо за упражнения, каквото между другото е и името му... :D
11.06.05
23:05
Еми те модераторите ше я преместат :D амз аз см на 15 .. 62 кила см 173 висок .. кое ще ми препорачаш ти ?? тая ВБР аресва ли ти ко шикаиш ? Да я проам а ? Ама дали ше ми пречи на трен по баскет :) ади чекам ми кайш :wink:
П.С>И кфото и да прикааме наи серозното момче в форума е tpd тои отговаря на всички даже и да не знае нещо със сигорност пак казва каквото знае ... баси вече 2 дена чекам да ми отговорите и нищо ...... :( :(
1) За баскета, има написани теми, от хора които питат същото нещо. Принципно, да ще ти пречи, възможно е и адски много да ти пречи, ако искаш по подробно прочети...
2) После за храненето, прочете ли това? :http://www.bb-team.org/nutrition/000139.php
После чети за ВВД, което ти трябва на теб. : http://www.bb-team.org/nutrition/000178.php
След това за да можеш да си направиш диетата чети и това: http://www.bb-team.org/nutrition/000175.php
И след като си ги изчел, ако имаш въпроси прочети ги пак. После прочиташ и за тренировките и упражненията и с времето ще почнеш да се ориентираш. :)
п.п. Виж, другите може би не ти отговарят, защото отговорите на въпросите ти се съдържат в информацията в сайта. Прото няма смисъл да ти говорят същото.
И после това, че отговарям на доста места, не е и много добре, защото човек не може да е компетентен навсякъде и като е такъв трябва да си мълчи, ама ... :P
Аз бях до тук, всичко си зависи от теб.
Успех!