В търсене на съвети за оптимални резултати

02.03.14
14:55

Здравейте!Нов съм във форума и имам няколко въпроса.Значи да започна от началото.Главната ми цел е да отслабна.Преди 2 години бях постигнал тази цел(свалих около 35-40 килограма) но резултата не беше такъв какъвто очаквах.Корема ми намаля но запази същата си форма.Бях слаб но не изглеждах добре(тялото ми)После по стечение на обстоятелствата пак вдигнах тези килограми.Наскоро реших пак да вляза във форма.Вече четвърта седмица ставам сутрин всеки ден да бягам(проблеми с бягането нямам практикувам го от доста време) и вече втора седмица ходя на фитнес (за сега съм още на кръгово).На фитнес ходя 4 пъти седмично а бягам 7 пъти в седмицата(бягането просто ми е и приятно).Реших да започна да приемам Ел-карнитин и Fat burner за да ускоря процеса.Тук ми идва първия въпрос: Как точно да ги приемам??Едни ми казват по един път на ден други два пъти,сутрин и вечер сутрин и преди тренировка.....Понеже съм студент нямам много време по обяд и за това често ми се случва да отида да бягам и след половин час да отида на зала.Втория ми въпрос е дали може да ми дадете добър тренировъчен режим за периода в който вече започвам да тренирам отделни мускулни групи(Искам да отслабна но същевременно не искам да ходя в залата напразно)Колко серии да правя кои мускули да тренирам заедно и на кое да наблягам в залата и т.н.
Поздрави!!

Здравей, започни с тази статия. След това за храненето и за добавките.

Успех! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1