02.03.14
19:16
Здравейте !
Тренирам фитнес от около 1 година . Тренировката ми вклучва предимно клек , предна и задна част за бедра на ма6ина (сг1ване , разг1ване) , бицепс (с гирички) , лек преса , упр. за гр1ба на ма6ина и корем . Правя и лежанка и тяга ,но не винаги . Загрявам с ти4ане около 10-15 мин като редувам средно темпо с б1рзо (това всяка тренировка). На края на трен . правя корем и отново бягане от 5 до 10 мин . в зависимост от умората (всяка трен.). Правя и др. не6та разбира се , но сега незнам дали да изброявам вси4ко . Имам доста напред1к като се има предвид , че когато започнах едва кляках с 20 кг , а сега с 50 мога двойка или 3ка , тоест натрупала с1м сила .
В момента искам да из4истя подкожните мазнини , които имам най-вече по краката и дупето , но по-малко са там . Гледам да се храня правилно като сутрин обикн. ям овесени ядки и пия чай или кафе .. по-к1сно ям банан ,, за обяд месо с несхто (домат например и сирене) , яица с16то .. за ве4еря отново месо (риба , киуфте ) с о6те не6то . Преди трен. пия АНИМАЛ К1Т 3 И кафе .
Дайте някак1в с1вет как да изчистя тези пусти мазнини (целулит) от краката и дупето . Приеман предложения относто добавки , някакво спец. хранене или др . виг тренировки. Имам голяма мотивация просто ми трябва да знам какво наи-то4но да правя о6те и да пия (ям) . Много 6те се радвам , ако някой , който има опит и познания даде компетентно мнение и с1вет . Благодаря предварително . ... За протокола тренирам от 3 до 5 п1ти седми4но пл1с 1 ден , в които ходя на арробика.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 03.03.14 01:04.
02.03.14
23:31
Хайде първо да си напишеш на нормален и ГРАМОТЕН български език коментара и после да искаш съвети. Лично мен адски много ме дразнят такива неща и колкото и да обичам да помагам на хората, няма да ти дам съвет, защото ти не си успяла да отделиш 2 минути, за да си напишеш поста коректно с БУКВИ, а не с цифрички вместо тях. Защо тогава аз да отделям време за отговор ?
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 02.03.14 23:32.
03.03.14
01:02
Абсолютно неприемливо ниво на грамотност!