05.03.14
20:09
Здравейте на 21 години съм 124 кг. 190 см. целта ми е отслабване трябва да отслабна за 3-4-5 месеца поне с 25-30 кг. Имам стаж в фитнес залата точно 1 месец и няколко дни. До сега спазвах един хранителен режим, но за този месец отслабнах само с 2 кг. Ще съм много благодарен, да ми кажете дали този режим ще ми помогне за целите ми :)
Ето го и режима ми:
Закуска - 6 яйца (2 жълтъка) + някакъв плод (мандарина,ябълка,грейфурд)
Междинно хранене - 50 гр. ядки (бадеми,кашу или лешници)
Обяд - 150 гр. ориз или картофи + 200 гр. пил.филе
Междинно хранене - Нискомаслено кисело мляко + плод
Вечеря - 200 гр. пил. филе + салата (примерно зелена)
Преди лягане - 100-200 гр. извара
Темата беше редактирана от Boody на 05.03.14 21:14.
05.03.14
21:35
Преди да коментираме каквото и да е по режима ти, един въпрос - сметнал ли си си колко калории трябва да приемаш?
казано от Adriana Dacheva на 05.03.14, 21:35:
Преди да коментираме каквото и да е по режима ти, един въпрос - сметнал ли си си колко калории трябва да приемаш?
Не, този режим ми го състави един приятел
05.03.14
22:01
Тогава няма какво да коментираме.. първо си изчисли колко калории трябва да приемаш (виж темата за калориен баланс в сайта, сметни си БМР, след това го умножи по коефициент за активност и после сложи едни 20%, за да си в дефицит - така ще получиш броят на калориите, които трябва да приемаш). Иначе как така някой решава колко грама от кое да приемаш.. това не е готварска рецепта - щишка от това.. 2 щипки от онова за вкус.. :) След като изчислиш калориите, разпределяш макротата и чак след това си съставяш режима. Ако твоят приятел се храни така и това работи при него, това не значи, че ще работи и за теб. Все пак ти и твоят приятел не сте точно едни и същи кг и ръст, нямате една и съща физическа активност