16 god. 60 kg. 175 visok

Темата е заключена.

11.06.05
20:12

Zdr.izvinqvam se za latineca no pi6a ot zala za6toto nqma NET….
iskam da popitam kak trqbva da vzimam kratine+l-glutamine+protein i aminokiselini
dobra li e kombinaciqta ?
6te mi kajete li kak trqbva da gi vzimam….6tot do sega ne sam vzimal….
molq vi…..ako moje po podbrobno da mi obqsnite PLS….
4etah na lqvo na dqsno iz foruma ne mojah da namerq otgovora na tozi vapros koito pitam…...

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 15:06.

11.06.05
20:50

[quote author=“krasio”]Zdr.izvinqvam se za latineca no pi6a ot zala za6toto nqma NET….
iskam da popitam kak trqbva da vzimam kratine+l-glutamine+protein i aminokiselini
4etah na lqvo na dqsno iz foruma ne mojah da namerq otgovora na tozi vapros koito pitam…...

моят въпрос е същият :)

Добре дошъл!
Комбинацията ти е добра. Аминокиселините е хубаво да се вземат преди и след тренировка, да речем по 3 таблетки преди и 3 след. След тренировката смесваш 30гр. протеин, 5 грама креатин и още 5 грама глутамин. За сега това ти стига.

Успех!

11.06.05
22:38

[quote author=“mishoka”][quote author=“krasio”]Zdr.izvinqvam se za latineca no pi6a ot zala za6toto nqma NET….

моят въпрос е същият :)

Ако имате проблем с достъпа до нета, копирайте си на дискета или по някакъв друг начин си подсигурете, целия текст на раделите - Хранене, Тренировки и Препарати. Четете и сте готови.

Успех!

11.06.05
23:59

[quote author=“manson”]Добре дошъл!
Комбинацията ти е добра. Аминокиселините е хубаво да се вземат преди и след тренировка, да речем по 3 таблетки преди и 3 след. След тренировката смесваш 30гр. протеин, 5 грама креатин и още 5 грама глутамин. За сега това ти стига.

Успех!

Здр.сега пиша от вкащи .... бяха ми казали да пия по 45 гр протеин преди и 30 след, това много ли е ?

[quote author=“mishoka”][quote author=“manson”]Добре дошъл!

Успех!

Здр.сега пиша от вкащи .... бяха ми казали да пия по 45 гр протеин преди и 30 след, това много ли е ?

Тук незнам. Нека някой друг отговори. Знам, че попринцип ако вземаш гейнър след тренировка тогава протеинът ти е преди трен-а. В тоя случай незнам :oops:

12.06.05
10:19

[quote author=“manson”][quote author=“mishoka”][quote author=“manson”]Добре дошъл!

Успех!

Тук незнам. Нека някой друг отговори. Знам, че попринцип ако вземаш гейнър след тренировка тогава протеинът ти е преди трен-а. В тоя случай незнам :oops:

айде и някой другда си даде мнението де..... моля... да знам как да ги взимам 4-те работи.....както написах преди тва ако може по подробно обеснение...благодаря предварително

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1