Начинаще, желаеща да качи кг.?

12.03.14
07:34

Здравейте! Почти на 24 години съм, 170 см., около 47, 48 кг. съм поддържала винаги,искам да кача 2, 3 кг., но ми е много трудно храня си се доста често ,смятам, сутрин задължително след като стана започвам с кафе и сок, хапвам нещо дали мюсли с ябълка например, или някакви филийки, или нещо друго, почти винаги закусвам, след около 2,3 часа, около 10 гризя някакви неща, на обяд 12, 13 обядвам някакви манджи например, каквото може..след 2 часа пак хапвам нещо леко, после кум 5, 6 вечерям и към 8 понякога пак вечерям или нещо си гризкам. От месец се качвам редовно на пътеката, за по половин час, с идеята да се постегна малко и вървя бързо по нагорнище, но забелязвам, че не ми действа както искам и като че ли съм отслабнала малко. Искам да си купя някакви добавки които да ми помогнат да кача кг. Благодаря! :)))

12.03.14
08:39

Нищо конкретно не си дала за хранителния си режим: хапвам нещо, гриза нещо. Що за обяснения (dull)
Пиши количества и конкретни храни, но подозирам, че няма да видя месо 200 гр., ориз 300 гр., риба 150 гр., 4 яйца, 100 гр. сурови ядки и т.н. (тук ти подсказвам какво можеш да ядеш основно +плодове и зеленчуци в допълнение)
Тренировката също не струва, половин час бързо ходене...хм, че те пенсионерките, гонещи промоции в супермаркетите правят по-голяма тренировка от теб.

Така си е . За да се качва трябва, трябва да се яде - това, което Анелия е написала е много добре. Трябва и да се действа с тежестите, а не пътеката. А щом си начинаеща още ти е рано за добавки.
Успех!

12.03.14
10:34

Плодове ям всеки ден, задължително пия по един фреш сутрин след пътеката с 2 портокала, 1 грейпфрут и  супена лъжица мед, всеки ден ям месо или риба + картофи, ориз, салата.... различно, нямам особено много време за тренировка и ми е трудно да отделям повече от половин час, тъй като работя,но все пак ще гледам да отделям по час, целта ми е спорт за здраве, да съм по-стегната и все пак искам да кача около 2,5кг., а относно грамажите, там не мога да кажа кога по колко приемам, не съм до толкова стриктна,а и не мога да ги преценя, но със сигурност мога да кажа, че се храня повече от достатъчно, всички мой познати отбелязват факта, че се храня доста, но гена ми е такъв да съм слаба, метаболизма ми е бърз, лесно слабея, трудно качвам. От месец поне ходя на пътека,а от днес започнах и с клекове с тежести, по- 2,5 кг от двете страни. Имам проблемни стави местила съм си и двете капачки, затова внимавам, не искам да се пресилвам. Имам нужда от съвет какво бих могла да пия, а не какво да ям. Благодаря!

казано от V.Todorova на 12.03.14, 10:34:

Имам нужда от съвет какво бих могла да пия, а не какво да ям.

Докато нещата стоят по този начин, ние нямаме какво да ти кажем.

12.03.14
10:57

Добре, благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1