Фитнес зала Младост 1 (The Mall - Окръжна болница)

12.03.14
09:35

Здравейте,
Поради факта, че от скоро време съм в квартала (Младост 1 - до Окръжна) и си издирвам фитнес, ще помоля ако можете да ми кажете къде на близо има и да споделите мнение като цени, обстановка, уреди ...
Знам 2fit до The Mall ама там ми идва малко скъпичко както и Джони фитнес под 125 училище. Цена супер, но атмосферата и уредите ме изгубиха. Не ме разбирайте погрешно, не съм някоя кифла, но като цяло фитнеса е доста стар и занемарен.
Очаквам вашите мнения, че енергия много :)
Благодаря предварително !

В спортен център Дема (до блок 43, откъм Младост 1А) имаше фитнес, но не особено функционален в моите очи. Погледни го все пак. Фитнес център Младост също е опция (на ХМС), предлага прилични условия за работа, но винаги е бил неудобно скъп. Имам и други идеи, но са ти по-далеч... G&R Gym (в бившия магазин Деница, до Happy), Джони Спорт в 81-во училище (може би най-добрата и функционална зала на Джони Спорт) и Titanium (зад 25-та поликлиника, Младост 3). Тренирал съм нееднократно във всички зали, които изброих. От тях към момента Titanium предлага най-доброто съотношение между цена и условия за тренировки, но за теб е сравнително най-неудобен като местоположение.

18.03.14
09:22

Много благодаря за навременния отговор ... Мисля да проверя Дема и този на ХМС :)

22.05.14
00:14

Има и още един фитнес в Младост 1, No hard or go home, той си е малък, квартален фитнес до училището, което е в непосредствена близост до Окръжна. Картата струва 30 лева и според мен е идеален за тренировки https://bg-bg.facebook.com/gohardorhome?fref=photo

21.09.14
13:08

Здравейте! Този до окръжна изглежда добре, а дали ина някоий друг нагоре по Йеросалим или до метростанция младоост 1, там съм виждал само един дамски фитнес.

28.03.15
14:47

Здравей :)

Аз от около месец ходя във фитнес Fitstone, който се намира близо до спирката на Окръжна, в сградата на Мегапарк. Близо е до Младост 1. Като цяло залата има доста уреди, нова е и сигурно ще ти допадне. Има си инструктор, който обяснява, дава насоки. Ако ти трябва хранителен режим дават контакти на специалисти по хранене. На мен лично ми допада много залата, защото има страшно много уреди, които мерят дистанция, калории, пулс, а и имат и тв и така кардиото е доста забавно. Цената е приемлива и е дооста по-ниска от тази на 2 Fit.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1