12.03.14
11:19
Привет вам, фитнес ентусиасти! Позатопли се времето, и бая народ се юрнаха да влизат във форма. И моя милост няма да остане назад, както всяка година. Обаче за разлика от други години, сега съм нощни смени, та се чудя и мая да спя ли след работа, да ям ли, да тренирам ли. Прибирам се сутрин около 10 ч. и съм гладен и изморен. Ако хапна, ми се доспива, а ако реша да тренирам, няма пауър. Лягам към 13.30 и ставам в 21.00. От 22.00 пак съм на смяна.
Къде да я вместя тая пущина тренировката, според вас? Преди, или след ядене, или пък след ставане, примерно в 18.30 ?
Ама на сънена глава как се тренира, ебаси!!?
Предварително благодаря за съчуствието и помощта.....и не се смейте, щото и на вас може да ви дойде до главата подобна дилема.
И помпайте здраво!
Там е истината.:)
12.03.14
12:29
И хората,които работят през деня си задават същите въпроси.Дали да тренирам рано сутрин,късно вечер или около обяд?В твоят случай ако тренираш преди работа или ще се убодриш или ще прекараш кошмарна нощна смяна.Зависи от тренировката,колко си възтановен от слетобедния сън,храната и още един куп фактори.В най-общия случай мисли за деня като нощ ,и ноща ,като ден и приложи същия метод на тренировка,който си ползвал преди.Аз бих тренирал окло10:00-10:30,душ,обилна храна,един час интернет/игри/деца/жена или каквото там ти запълва свободното време,и припадам блаженно!