Тренировъчен и хран режим въпроси?

14.03.14
18:37

Занимавам се с фитнес от 1 год. В началото ходих и на друг спорт и не трябваше да качвам кг ходих на фитнес 3 пъти в седмицата просто да засиля мускулната сила.Тогава бях  15 год. 51-55 кг. 172 см висок.От месец и половина спрях този спорт поради лични причини и реших да кача кг и да се оформя.Започнах хранителен и тренировъчен режим.Резултатите са добри.За месец и половина качих 10 кг ръката ми порастна с 3,5см.Видимо резултатите са добри развил съм всички мускулни групи доста.
Тренировъчние режим:
Пон:Рамо.трапец.коремна преса
Втр.Гърди
Сряда.Ръце.коремна преса
Четв.Гръб
Пет.Крака
Съб.Коремна преса
Нед.Почивка
Хранителен режим:
Закуска: 6 белтъка 1 жълтък бъркани със сирене
Втора закуска: 50гр.Мюсли с 500гр. Кисело мляко 2%
Обяд:200гр. Месо Ориз и варени картофи
Преди трен:Глутамин.Креатин 5 гр.300мл. Прясно мляко с извара и 2банана.
След трен:Креатин.Глутамин 5гр.Прясно мляко 300мл. С 4 белтъка и 1 банан
Следобедна закуска:50гр.Мюсли 500гр.Кисело мляко 2%
Вечеря:200гр.Месо варени картофи и ориз.Салата моркови
Преди лягане:200мл. Прясно мляко с извара.
Но много хора ми казаха че така не е добре мн бързо качвам ще надебелея че си увреждам организма с еднообразна храна и добявките и за това
имам няколко въпроса:
1.Еднообразното хранене продължително вредно ли е.
2.Поради бързотж развиване мога ли да получа стрии по тялото
3.Вредно ли е ежедневната консумация на доста млечни продукти.
4.Има ли шанс заради бързота качване да кача и голям % мазнити
5.Колко дълго да спазвам един хран режим преди да мина на друг.
6.Приема на 3 месеца креатин и аминокиселини след което 1 месец почивка удачен ли е.
Моля да отговорите на въпроситу защото незнам как да продължа да се развивам .Благодаря :)
Резултатът които искам да постигна е 73-77 кг и Релеф и развита всяка мускулна група.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1