Хранене и Тренировки

Здравейте !
На 20 съм и имам огромно желание да направя хубаво тяло, защото вече мога да отделям повечко време (студент съм) и ще мога да изпълнявам повече неща във фитнеса и вкъщи.
174 см - 66-67 кг съм. Имам по-развити крака от футбол и колоездене, но нагоре съм доста слаб.
Моля ви да ми предложите какви упражнения да правя и как да се храня по-правилно, за да се опитам да направя хубаво тяло.
Имам възможност да ходя всеки ден на фитнес, но не знам какви упражнения и как да ги правя, за да има резултат.
Какво мога да хапвам ? :
Имам възможност постоянно да ям : яйца, мед, мляко, филета месо, картофи, ориз, извара, сирене, кашкавал - вкъщи
В студентския стол - пилешка/свинска пържола, шницел, руло стефани.
Какви упражнения и по колко килограми да слагам и в кои дни във фитнеса ? Вкъщи имам дъмбел с общо 25 кг тежести.
Мога да ходя и на лостове - успоредка + лост.
И как да си подредя храненията преди и след тренировка ?

Благодаря ви адски много предварително !

Темата беше редактирана от Димитър Димитров на 17.03.14 11:41.

Здравей, започни с тази статия. След това за храненето и за добавките.

Успех! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1