17.03.14
14:48
-Възможно ли е за 2-3 месеца с хранителен режим + хранителни добавки и кардио да сваля 10кг. от 75 на 65?
- Какви хранителни добавки ще ми препоръчате да комбинирам понеже не съм много на “ти” с тях.
- Кое е по - добре: Спринтове или кросове ?
- Гумения колан за отслабване, които се слага в областта на корема помага ли за топене на мазнини или просто се обезводнявам от него.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО И СЕ ИЗВИНЯВАМ АКО ПИША В ГРЕШНИЯ РАЗДЕЛ И МОЛЯ ТЕМАТА МИ ДА БЪДЕ ПРЕМЕСЕТЕНА, А НЕ ИЗТРИТА !
17.03.14
15:09
За 2 месеца с подходящ хранителен режим ще ги свалиш.За коланите забрави.Намали малко въглехидратите,увеличи малко протеините и прави кардио сутрин на гладно и след силова тренировка(10-15-20 мин. колкото можеш).Прави по 4-5 хранения на ден и в по-малки порции и ще ги свалиш.Успех :)
17.03.14
15:31
Лошото е, че сутрин рано няма как да тренирам, защото сам на училище. Иначе ям по 4-5 дневно предимно леки храни и си следя мазнините, да не са прекалено малко или прекалено много. Четох в една тема, че ако паднат повече от колкото трябва организма ми отива в режим на гладуване и пести мазнини. А за силовата тренировка задължително ли е тя да е първа? Аз първо ходя да тичам после ходя на лостовете. На фитнес не ходя. Имам само лежанка в нас с дъмбели и от време на време ги използвам, но предимно ходя на лостовете.
17.03.14
15:42
казано от Yordan Djipov на 17.03.14, 15:31:
Лошото е, че сутрин рано няма как да тренирам, защото сам на училище. Иначе ям по 4-5 дневно предимно леки храни и си следя мазнините, да не са прекалено малко или прекалено много. Четох в една тема, че ако паднат повече от колкото трябва организма ми отива в режим на гладуване и пести мазнини. А за силовата тренировка задължително ли е тя да е първа? Аз първо ходя да тичам после ходя на лостовете. На фитнес не ходя. Имам само лежанка в нас с дъмбели и от време на време ги използвам, но предимно ходя на лостовете.
Принципно след тренировка нивото на инсулин в кръвта ти е ниско и с кардиото ще изгориш повечко мазнини отколкото мускулна маса.
17.03.14
16:03
Благодаря ти за помощта. Можеш ли само да ми препоръчаш някакви хранителни добавки като L-Carnitin и Фет бърнър? до 100лв. някъде?
17.03.14
16:15
казано от Yordan Djipov на 17.03.14, 16:03:
Благодаря ти за помощта. Можеш ли само да ми препоръчаш някакви хранителни добавки като L-Carnitin и Фет бърнър? до 100лв. някъде?
http://shop.bb-team.org/scitec-carni-x-liquid?sku=1705
Според мен този е доста добър избор :)
17.03.14
16:49
казано от Nikolay Danailov на 17.03.14, 16:15:
Според мен този е доста добър избор :)
Като не си запознат недей да подвеждаш хората! На тази марка абсолютно нищо не си струва парите. За тези пари има къде къде по-хубави продукти на други марки. Според мене няма смисъл изобщо от хранителни добавки, 10кг за 2месеца не са чак толкова голям проблем с хубав хранителен режим... но защо ти е да сваляш толкова много? Ти ще останеш кожа и кости... Освен ако не трябва да влезеш в някоя категория за състезание. Моят съвет е да качиш мускулна маса, свалянето остави за по-нататък... 75кг изобщо не са много, освен ако не си висок 150см..
Мнението беше редактирано от shack@mail.bg на 17.03.14 16:50.
17.03.14
20:03
казано от K0m3r на 17.03.14, 16:49:
Според мен този е доста добър избор :)Като не си запознат недей да подвеждаш хората! На тази марка абсолютно нищо не си струва парите. За тези пари има къде къде по-хубави продукти на други марки. Според мене няма смисъл изобщо от хранителни добавки, 10кг за 2месеца не са чак толкова голям проблем с хубав хранителен режим... но защо ти е да сваляш толкова много? Ти ще останеш кожа и кости... Освен ако не трябва да влезеш в някоя категория за състезание. Моят съвет е да качиш мускулна маса, свалянето остави за по-нататък... 75кг изобщо не са много, освен ако не си висок 150см..
Ти много ли си запознат ? При мен този Л-Карнитин ми помогна доста при първите 15-тина килограма ;) А относно марката,каквото съм си взел на Scitec съм много доволен(л-карнитин,протеин изолат и казеинова матрица).
17.03.14
21:04
казано от Nikolay Danailov на 17.03.14, 20:03:
казано от K0m3r на 17.03.14, 16:49:
Според мен този е доста добър избор :)Като не си запознат недей да подвеждаш хората! На тази марка абсолютно нищо не си струва парите. За тези пари има къде къде по-хубави продукти на други марки. Според мене няма смисъл изобщо от хранителни добавки, 10кг за 2месеца не са чак толкова голям проблем с хубав хранителен режим... но защо ти е да сваляш толкова много? Ти ще останеш кожа и кости... Освен ако не трябва да влезеш в някоя категория за състезание. Моят съвет е да качиш мускулна маса, свалянето остави за по-нататък... 75кг изобщо не са много, освен ако не си висок 150см..
Ти много ли си запознат ? При мен този Л-Карнитин ми помогна доста при първите 15-тина килограма ;) А относно марката,каквото съм си взел на Scitec съм много доволен(л-карнитин,протеин изолат и казеинова матрица).
При човек без опит дори пиенето на плацебо ще има ефект. Сайтек имат в пъти по-ниски концентрации на добавките си в сравнение с тези на другите марки. Качеството няма да коментирам. Все едно да взимаш ‘сирене’ от растителни мазнини, но на цената на истинско сирене.
Като се има напредвид, че дори и български л-карнитин да пиеш ще имаш ефект, но все пак не можем да го сравняваме с доказалите се марки.
Сподели какъв опит имаш с добавките и с фитнеса, и нещо освен на Сайтек ‘добавките’ пробвал ли си ?