nachalo na nachaloto

Темата е заключена.

17.03.14
20:51

Reshix da Se vklucha v tova Novo za Men nachalo ,vinagi Sam izglejdala straxotno s malko usiliq NO predi Edna godina izpadnax v depresiq koqtp lekuvax obilno s shokolad i med Kato kazvam obilno po 3 burkana 800 gr na den dr Ne Se qdeshe.sesmuca taka sedmica glad m’n fitnes vseki den i pak bqx vav forma ,kogato zapochnax vecher da placha Kato dete na zemqta Ako nqmam,sladkishi ili posred noshtite da xodq do noshtniq,magazin s lajica v djoba razbrax Che polojenieto mi E po,seriozno OT kolkoto si,mislex .opitvax da sprq m’n,pari NO E dosta trudno Ako nqkoi mi Be kazal Che Se E pristrastil kam,sladkoto bix qe smqla na um razbira Se ,NO Be istina izpitvax ostra nujda za sladko izdqtjax dva tri dni i sled tova qdqx do prasvane .edin ujas OT dva mes Moga da jaja Che Sam m’n,po,dobre NO vednaj na,deset dena Me,izbiva tova preqjdane was sladko mnogokratno prez tozi den ,cheta m’n,literatura islam otnovo da Se Varna,kam fitness i samochuvstvieto koeto imax Sega Sam 65 kg 166 visoka ,vinagi Sam Se xranila izkluchitrlno zdravoslocno i ti Ne po prinuda a zashtoto obicham tazi xrana Ne pusha Ne piq Samo tozi porok kam,sladkoto .tuk Se nadqvam da namerq xora koito bixa mi pomognali s motivaciq ,da iseshtam Che Sam chast OT neshto zashtoto moq probleem opredeleno E psixiceski E tova Be nakratko uvoda da vidim dokate shte stignem :)

Модерация: Нарушаване на правилата!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.03.14 21:23.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1