Ще стане ли с такова хранене?

BE

17.03.14
21:19

Здравейте! Искам да сваля излишните килограми най-вече около корема. Искам да попитам ще стане ли с този тип хранене:
1 ядене - мляко + зърнена закуска/овесени ядки
2 ядене - 100 гр. кафяв ориз
3 ядене - супа/готвено(каквото има вкъщи, най-вече леща,боб,мусака, такива неща...)
4 ядене - 200 гр. мръвки(пилешки гърди)
5 ядене(малко след 4-тото) - 50 грама фъстъци
6 ядене - 150 грама риба

4 дена в седмицата правя кардио(30-35 мин.) и 3 пъти в седмицата ходя на лостове. Знам, че диетата ми не е от най-добрите, но искам да попитам дали с кардиото и тренировките + това хранене и L-carnitine ще успея да сваля излишните килограми? L-carnitine е на Amix..

Atanasov

17.03.14
22:49

С тази диета няма как да стане, пич! Колкото и да тренираш- без точен хранителен режим няма да свалиш мазнинките... От личен опит го знам :D

Мнението беше редактирано от Atanasov на 17.03.14 22:50.

17.03.14
23:45

Трябва да си мериш калориите и микронуриентите. Без да ти ги знам ти препоръчвам 100 гр въгл. 100 гр. мазнини 2000-2300 ккал.
Въглехидрати само след тренировка комплексни ,а другите само от зеленчуци. Мазнини от ядки, яйца. Протеин от месо и млечно.

18.03.14
07:24

Аз съм на същото мнение като Стилиан,изчисли си ккал и виж колко въглени,въглени и мазнини ти се падат.И сигурно това 3тото ядене ще трябва да го махнеш,но пък пробвай нищо ти не пречи,може и да стане при теб.Всеки е различен и чисти с различна храна,
въпрос на организъм ;) .Успех с целите :)

18.03.14
21:24

Защо да маха третото ядене ?

18.03.14
21:51

казано от Пенев на 18.03.14, 21:24:

Защо да маха третото ядене ?

Ми не знам при всеки е различно,това казвам.Ако не стане да го махне, има доста въглени това е моето мнение.Може и да греша,нека той сам прецени :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1