Колебания за добавки

18.03.14
09:34

Колеги,четох доста из форума и статиите но не знам специално за моя случай какво да използвам затова се нуждая от съвет отностно кой точно добавки да използвам ..... Л-карнитин,фет-бърнър,или други ??? или няква комбинация .
Ще тренирам само за сваляне на мазнини/26% /. Сутрин преди закуска смятам да правя кардио/TaeBo/ ,3-4 пъти в седмицата по 30мин. Добре ли е ? или да вкарам и още ?
Имам  хранителен режим изготвен и  искам да си помогна с качествени добавки но не знам кой?
Също така може да ме насочите към магазин/не онлаин такъв/  в Пловдив от който да ида и да си ги купя.
Мерси за вниманието

Здравей, според мен може да избереш липотропен фет-бърнър, както и карнитин. Посочил съм направо тези, които обмислям да започна отново в скоро време.

Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1