Здрасти :)
По принцип не. Някои дни е по-малко, някои дни повече. Тази седмица се подготвям за едно пътуване и малко ми куца организацията. Добре ми е да тренирам поне 3 часа след хранене, след тренировка не съм гладна и понякога не остава време за някое хранене. Като днес например. Освен това работя на смени и преди да си легна се опитвам да не ям много, въпреки че съм яла и доста ако съм много гладна. Зависи кога съм вечеряла на нощната.
Честит празник на всички малки и пораснали деца :)
Днес е ден за месечен отчет. Този месец напредъка ми е много малък, но както обичам да казвам напоследък, важното е, че е в правилната посока.
кг - -1кг
талия - -2см
ханш - -1см
бедро - -0.5см
Поизвадих пролетно-летния гардероб и панталоните, които миналото лято бях доста поопънала вече са свободно по мен. Има и такива, в които не влизах, а вече закопчавам и дори мога да сядам с тях :D
Обикновено хората споделят, че като отслабват не могат да видят промяната и искат още и още. Аз имам обратния проблем. В огледалото не се виждам толкова пълна, колкото в действителност съм. Това ми носи много разочарование в моменти на “проглеждане” или когато се видя на снимка. Много съм щастлива, че тази година в общи линии държа фронта и не се поддавам за дълго на депресивни настроения и не позволявам да ме тласнат към тъпчене със торти и сладкиши.
Сега ми предстои едно прекрасно пътуване до Париж, където няма да мога да спазвам избрания начин на хранене. Плюс това компанията, с която ще ходя са по-скоро ниско-мазнинно и високо-въглехидратно ориентирани. Една седмица няма да тренирам, но ще има дълги часове разходки по забележителности. Надявам се да не прекаля много със френските десерти и като се прибера да се върна бързо към начина си на хранене. След доста експерименти открих, че това е моята храна, която ми дава енергия и усещане за баланс и контрол върху себе си. И ми е вкусно, обичам да ям и държа да ми вкусно като се храня. Сладкото е моята зависимост и като започна не мога да спра. Силно се надявам емоциите от новите неща, които ще видя да надделеят и да няма хранителни ексцесии и последствия.
01.06. Неделя
- кафе с пр мл
Тренировка 1 от Програма при хипертония - правих по 10 повторения на всички упр
11:30 - порция от задушеното в плик свинско с кромид, домашна лютивка, 1 купичка бульон от задушеното
- капучино с еспресо
16:00 - 1 шоколадов бонбон, не можах да откажа почерпка
16:40 - омлет от 2 яйца, завит с доста кашкавал, около 100 гр, както винаги в масло
20:45 - шопска салата, св вратна пържола на скара, айран
- ягоди
Мнението беше редактирано от Лиана на 01.06.14 23:56.
Ето ме отново след около месец отсъствие :)
Юни бях извън всякакви режими и тренировки. Мислех, че съм преодоляла някои зависимости, но се оказа, че не е така.
От 30 юни се храня отново добре и започнах за пореден път тренировъчната програма на Руми Илиева за начинаещи. Изключение в храненето беше 5 юли, силно въглехидратно и боклучаво. Надявам се да се овладея вече.
Днес си взех мерки и теглилки. Учудващо имам качени само 2 кг. Мерките не мога да сравня, защото не си намирам записаните стойности. Може би трябва да си ги пиша и тях тук, но малко ме е срам.
Започвам от 79кг.
08.07. Вторник
- чаша топла вода, кафе с пр мл
5км бързо ходене
закуска - вратна пържола и тиквички на скара + масло, малка краставичка
- кафе с пр мл
обяд - кокосова палачинка от 2 яйца, завита с настърган кашкавал и масло, домат
- 200 гр кис мл 4,5%
следобяд - 3-4 какаови зърна, студено пр мляко с нес
Направих си мусака от тиквички, патладжан и кайма. Докато готвих, опитвах по нещо от продуктите.
Тренировка №2 от Идеално тяло
късна вечеря - порция от мусаката + кис мл 4,5%
Хайде, мача започна.
Мнението беше редактирано от Лиана на 08.07.14 23:12.
09.07. Сряда
Днес беше ден на мусаката :D
около 08:30 - 4-5 зарзали
- мусака + 200 гр кис мл 3,6%, кафе с пр мл
около 12:00 - мусака + 1 голям домат, 200 гр кис мл 4,5%
- студено пр мл с нес
около 17:30 - мусака + 200 гр кис мл 3,6%
около 20:30 - студени сливи от хладилника
Прибрах се скапана от жегата. Вместо тренировка, нападнах сливите от хладилника.
Вчера тренирах и готвих едновременно и съответно днес имах малко напрежение в коленете и кръста. Този номер повече няма да го правя.
Днес съм ламя.
09.07. Сряда - продължение
около 22:40 - мусака + краставица
около 23:40 - чаша студено пр мл
Ще отслабна, ама друг път (headbang)
второто полувреме - кашкавал с масло
На продълженията заспах и се събудих точно за дузпите, нямаше време за повече ядене :)
Мнението беше редактирано от Лиана на 10.07.14 12:51.
10.07. Четвъртък
10:40 - 5км бързо ходене
12:00 - мусака + 1голям домат, 200гр кис мл 4,5%
- кафе с пр мл
Обиколка по жегата от 15:00 до към 17:45 часа.
16:25 - 1 банан
18:30 - 2 яйца на очи, малка вратна пържола, сланинка и тиквички на скара
Мнението беше редактирано от Лиана на 10.07.14 18:58.
10.07.14
22:53
казано от Лиана на 10.07.14, 12:56:
Обиколка по жегата от 15:00 до към 17:45 часа.
Е, как можа точно по жегата (whew)
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 10.07.14 22:53.
Е как, как, който гледа мачове до късно, след това спи до по-късно и така :) Лоша организация. Нямаше как да отлагам повече задачите, а жегата си ме мори сериозно и това ми провали плановете за тренировка следобяд.
11.07. Петък
07:15 - 200гр кис мл 4,5%
5км бързо ходене
09:45 - малка вратна пържолка, запечена с кашкавал
СЪН
- кафе с пр мл
Тренировка №1 от Идеално тяло
16:10 - порция мусака + краставица + 200гр кис мл 4,5%
- кафе с пр мл
Имам още една порция от мусаката, но смятам да я замразя. Голяма врътка беше, ама имаше доволно количество. Хапнах и доста сурови люти чушки, ама малко прекалих с тях. Ще ги спра за малко, че стомаха ми протестира.
Вчера импровизирано скокнахме до село и вечерята беше страхотно барбекю на истински огън. Огромна е разликата между пържолки на ел скара и на въгленчета. Ох, добре си похапнах. Преди това си набрах и малко ябълки петровки, а гарнитурата беше краставици и домати набрани от градината. Супер направо. Страхотна вечер беше, не само вечерята :)
12.07. Събота
- чаша топла вода, турско кафе с пр мл
- еспресо с пр мл
около 12:00 - 1 малка купичка грах с пил месо от бутче
около 13:00 - 1 голяма купичка грах с пил месо от бутче
краставици, ябълки петровки, сливи
Тренировка №2 от Идеално тяло
около 20:20 - 2 яйца на очи, 1 кюфте, сланинка, малко кашкавал, краставички
- кремче от сусамов тахан + маскарпоне + кис мл 2,9% + какао
13.07. Неделя
5км бързо ходене
12:05 - омлет от 2 яйца в масло, завит със 70гр кашкавал и 80гр сирене, краставички
- кафе с пр мл
Упр на Любомир Иванов
Аеробика, която пази колененете
18:20 - 3-4хапки св бут на скара с масло
- кремче от сусамов тахан, маскарпоне, кис мл 2,9%, какао
вечеря - супа от тиквички /тиквички, лобода, морков, чесън, джинджифил на прах, джоджен, дом овче крема сирене, маскарпоне, кис мл 2,9%, зехтин, масло/ - 1 купичка + 1 купичка с добавка 40гр сирене
- сливи
Честита световна титла на феновете на бундестима!
Мнението беше редактирано от Лиана на 14.07.14 00:40.
14.07. Понеделник
около 8-8:30 - яко въглехидратно зареждане - шефа черпи за юбилей - топли банички със сирене, шоколадови бонбони, няколко вида хубави сладки и кексчета
- кафе с пр мл
около 13:30 - кафе с пр мл
около 16:30 - омлет от 2 яйца в масло, завит със 70гр кашкавал и 80гр сирене, краставица
След работа около 7км сравнително бързо ходене.
22:30 - 1 купичка от супата тиквички с ..., малка пържолка от бекон на скара
23:30 - ябълки петровки
Не съм привърженичка на въглехидратните зареждания, но ми се случиха на два пъти от подновяване на нормалното ми по-нисковъглехидратно хранене, на 6 ден и след това след още осем дни на 9 ден. Струва ми се, че ефекта от тях може би не е толкова лош, но е още рано за изводи. Ще видим по-нататък дали е така или се заблуждавам.
15.07. Вторник
Отчитам -0,5кг за седмицата, въпреки въглехидратното зареждане вчера.
2 х Тренировка №1 от Програма при хипертония
13:30 - св месо от плешка, мариновано за 36 часа и задушено в пръжки/мас +малко масълце, че пак ми беше постно месото и краставица
- кафе с пр мл
5км бързо ходене
17:30 - салата голям домат, сурова чушка, кромид, магданоз, зехтин, козе сирене, порция от задушената св плешка
22:00 - 1/2 порция( супа от тиквички с ...+ 40гр сирене), краставица
- сливи
Мнението беше редактирано от Лиана на 16.07.14 13:27.
16.07. Сряда
07:15 - другата 1/2 от снощната супа, краставица
08:15- около 1/2 порция от задушената плешка
5км бързо ходене
СЪН
-кафе с пр мл
14:50 - 1 купичка от супата с тиквички, 1 порция от задушената св плешка, краставица
- кафе с пр мл
Днес смених Руми с йога, но май се надцених. Вода течеше от мен, което няма лошо, ама накрая ми стана малко лошо. Притъмня ми и започна да ми се гади. Може да е от жегата, ама от Руми не съм имала такива оплаквания.
https://www.youtube.com/watch?v=q5nyrD4eM64
Още ми е кофти на стомаха и затова вечерята ще бъде лека.
- диня + сирене, ако огладнея по-късно, ще хапна и още нещо
17.07. Четвъртък
- топла вода, кафе с пр мл
Упражненията на Л. Иванов
около 10 часа - омлет от 2 яйца, завит със 70гр кашкавал и 100гр сирене, домат
5км ходене, съчетано с пиене на капучино
около 15 часа - 2 яйца на очи, 4 хапки от задушената плешка, малка пържолка от плешка на тиган,салата домат, сурова чушка, кромид, магданоз, краве сирене, козе сирене, зехтин
20:00 - диня със сирене
22:00 - пържолка от св плешка на фурна, патладжан на фурна, лютеница
Мнението беше редактирано от Лиана на 17.07.14 22:01.
18.07. Петък
- чаша топла вода, кафе с пр мл, няколко лъжици дом овче кис мл
около 09:00 - 1 моцарела 125гр, 1 домат, част от кремчето, което си забърках сутринта(дом овче кис мл, тахан, кокосови стърготини, какао, малини)
- кафе с пр мл
около 12:15 - пържолка от св плешка и патладжани на фурна готвени в мас, козе сирене, от горното кремче
- пр мл с нес кафе
след работа - 5км ходене
около 22 часа - салата домат, краставица, 1/2 големичко авокадо, козе сирене, магданоз, зехтин, лимонов сок + 2 варени яйца
19.07. Събота
09:00 - 1 варено яйце, козе сирене, авокадо, домат, остатъка от вчерашното кремче
5км ходене, съчетано с пиене на кафе
13:40 - 2-3 лъжици зелен боб със сланинка от фризера, но нещо ми се стори развален и го изхвърлих
- затова обяда беше омлет от 2 яйца, който мислех да го завия като палачинка, но ми се разпадна + салата домат, авокадо, печена червена чушка, козе сирене, зехтин, ябълков оцет /лимоните се оказа, че са свършили/, 2 нелюти люти чушки + дом овче кис мл с пресни малини ммм :)
СЪН
Тренировка №2 от Програма при хипертония
вечеря - 1 голяма порция мусака от тиквички, патладжан и кайма/днес разчиствах фризера :)/, краставица, кис мл
23:45 - ябълки петровки
Мнението беше редактирано от Лиана на 20.07.14 16:30.
20.07. Неделя
07:50 - дом овче кис мл с пресни малини
СЪН
- кафе с пр мл, чаша студено козе пр мл
Джилиан Майкълс за начинаещи - Frontside - около 1 час упр със собствено тегло и вместо гирички, бутилки от мин вода 1,5л=1,7кг, утре как ще мърдам не знам
15:50 - 2 варени яйца, 1 моцарела 125гр, салата-домат, краставица, авокадо, печена червена чушка, кромид, зехтин, лим сок
- кафе с пр мл
? - диня + сирене
? - дом овче кис мл + пресни малини
? - краставица
Мнението беше редактирано от Лиана на 22.07.14 23:50.
21.07. Понеделник
5км бързо ходене
11:20 - салата домат, авокадо, кромид, сурова чушка, 1 варено яйце, 40гр сирене, зехтин, лимонов сок
- кафе с пр мл
14:50 - зелен боб със сланинка + кис мл 4,5%
16:00 - 1 бяло фрапе
вечеря - шопска салата, печено пиле на грил, дом овче кис мл
22.07. Вторник
08:45 - 1 моцарела 125гр + 1 домат
- кафе с пр мл
12:00 - зелен боб със сланинка + 200гр кис мл 2,9% + печено пиле
- пр мл с нес
15:00 - 3бр шоколадови бонбона
17:30 - 1варено яйце + зелен боб със сланинка + 200гр кис мл 2,9%
Упражненията на Л. Иванов
? - 1/2 авокадо + сирене + домат + маслини
- пъпеш
12:45 - студено козе пр мл
23.07. Сряда
10:10 - салата домати, 1/2 авокадо, 2 печени червени чушки, 80гр сирене, 2 варени яйца, магданоз, зехтин, лимонов сок, маслини каламата
Упражнения за паласки и целулит от програмата Божествени тела на Р. Илиева
16:05 - свински гърди на фурна + краставица, 110гр сметана 30% на Хармоника
- кафе с пр мл
вечеря - 200гр кис мл 4,5% + 2 праскови /късния обяд ми дойде малко в повече и затова само лека вечеря/
Мнението беше редактирано от Лиана на 24.07.14 09:06.
Днес реших да пробвам следващата по сложност тренировъчна програма от сайта на Р. Илиева, но като че ли ми идва малко тежичка. От Джилиан нямах мускулна треска, учудващо, но 1 час ми е много като време и не винаги мога да го отделя.
Първата тренировка от програмата на Руми е за паласки и целулит и включва следните упражнения: бърпии, странична дъска, сумо клек + повдигане на крак в страни, планински катерач, напад назад + изнасяне на крак напред - аз правих напад на място, заради проблеми с коленете.
Правят се 3 кръга, по 10 пъти всички упражнения, само планинския катерач 20 пъти.
Какво ме затрудни.
Бърпии - 10 бр едно след друго не мога да направя, тежи ми дупето. При отскока назад, имам чувството че се напрягам чак от врата и раменете или по-скоро горната част на гърба. Нещо леко си закачих при лявата плешка.
Напад - аз правих напад на място, защото имам по принцип проблеми с коленете. При напади съм забелязала, че трудно пазя равновесие, по-добре ми е да се подпирам на стена напр. и освен това усещам силно напрежение в коляното на крака, който е назад.
Моля за някакви съвети на какво може да се дължат проблемите или предложение за други домашни тренировки.
Според това как се чувствам утре, ще преценя дали да продължа с тази програма или да се върна на програмата за начинаещи, колкото и да ми е омръзнала. Може би трябва да сваля още 10-на кг и тогава да увелича натоварването. Имам лек проблем с лявото коляно, но се надявам да отшуми.
Какво мислите?
24.07. Четвъртък
07:00 - 200гр кис мл 4,5%
09:00 - кашкавал с масло + малка краставичка
СЪН
- кафе с пр мл - изпих цялата кафеварка наведнъж
Тренировка за корем, бедра, дупе и кардио за финал от Божествени тела на Р.Илиева
17:05 - зелен боб със сланинка + свински гърди на фурна + краставица, 200гр кис мл 4,5%
10км ходене
Събудих се с главоболие и затова направих двойна разходка, но не помогна особено.
- диня + 80гр сирене
25.07. Петък
5км ходене
11:00 - салата домат, краставица, авокадо, 90гр сирене, зехтин, лимонов сок, 2 варени яйца, маслини каламата
- кафе с пр мл
16:30 - 1 1/2 купичка супа от тиквички с лобода, морков, пресен джинджифил, чесън, зехтин, масло, дом овче крема сирене, заквасена сметана 30%
Миналия път супата стана по-добре, а и този пресен джинджифил ми идва малко в повече. Освен това много прекалих с количеството на маслото.
21:45 - 1 купичка супа тиквички с ...
- пъпеш
Бърпитата онзи ден и неудобните обувки на разходката сутринта ми предизвикаха болки в кръста и дискомфорт във врата. Затова днес реших да пропусна следващата тренировка от програмата.
26.07. Събота
08:30 - 1 моцарела 125гр, домат, авокадо, маслини каламата
- кафе с пр мл
12:20 - 1 купичка супа тиквички... + св гърди на фурна
- пр мляко с нес
17:20 - кремче от сусамов тахан, дом кис мл, кокосови стърготини, какао /малко прекалих с количеството, близо 500гр беше и обикновено го разделям поне на 2 това количество, но днес си го изядох (blush) /
5км ходене
21:30 - 2 яйца на очи в масло + 2-те последни ребра от свинските гърди, маслини каламата, краставица
- пъпеш
26.07.14
23:58
казано от Лиана на 23.07.14, 17:18:
.......1 час ми е много като време и не винаги мога да го отделя.
Пробвай тази тренировка и кажи как е: https://www.youtube.com/watch?v=cJ8IsV209Uc.
Само 35 мин е, предимно клекове. Няма подскоци, трябва ти постелка и гирички.
Преди време правих комплекси от Деби Сибърс и бях доволна.
Тук във форума момичетата предимно са в отлична форма и правят адски натоварвания - то не са щанги, набирания, Р90-Х, Тае-Бо. Все неща, изискващи солидна основа. Ние, които в момента градим основа сме малко по-пренебрегнати от към готови примерни програми, публикувани в сайта. Мисля, че горната тренировка е о.к. Стига да ти хареса и като вид и натоварване.
казано от Лиана на 23.07.14, 17:18:
........проблеми с коленете.............усещам силно напрежение в коляното на крака, който е назад.
Това понякога ми се случва, когато забравя да разгрея добре преди тренировка. При всички положения, като заболи спри упражнението и продължи с някакво подобно.
Благодаря Теди (F)
Амбицирала съм се все пак да я завърша програмата на Руми, макар и на някои упражнения с вариант за начинаещи. Но след това ще търся нещо друго. Ще пробвам и твоето предложение, въпреки че ми напомня за аеробиката едно време, хич не съм и фен (blush)
Програмата на Руми Илиева за начинаещи ми беше много добре, чувствах се добре натоварена и някак по-изправена след тренировка. И ми се струва, че при повторението на програмата ефекта беше по-добър, може би правех по-добре самите упражнения.
А проблема с коляното при клек с единия крак назад върху стол, се дължи може би на някакъв дисбаланс или недостатъчна гъвкавост. Аз съм си дърво от край време. Иначе загрявам задължително, напр. при Руми първо правех моя си загрявка, а след това и нейната преди упражненията.
27.07. Неделя
10:00 - омлет от 2 яйца, завит със сирене 70гр и може би толкова кашкавал, краставица, маслини каламата
- капучино с еспресо
Дупе за милиони от програмата Божествени тела на Р.Илиева
15:00 - пъпеш
16:00 - св вратна пържола на фурна с кромид малко, краставица
5км ходене
20:00 - супа от тиквички с ... + 35гр сирене, маслини каламата
- ябълки петровки
28.07. Понеделник
07:20 - 1 шоколадов бонбон
5км бързо ходене
09:30 - 1/2 св вратна с кромид
СЪН
- кафе с пр мл
13:40 - супа от тиквички с..., 1/2 св вратна с кромид
- турско кафе с пр мл
Упр на Л. Иванов - 1 серия
20:10 - огромна шопска салата с домашни домати, краставици, магданоз и извара, кромид, печени червени чушки, зехтин
- домашни праскови
29.07. Вторник
Спах до късно. Премерих се, тъй като миналата седмица пропуснах, но нищо впечатляващо - около 500-700грама за двете седмици.
5км бързо ходене
12:10 - огромна шопска салата /като снощната, но без печените чушки/, св вратна задушена с кромид
- кафе с пр мл
тренировка във фитнес
21:20 - голяма салата домашни домати и извара, магданоз, кромид, зехтин, маслини каламата, 2 големи яйца на очи в масло
Днес имах голяма пауза между двете хранения, но така се получи. Следобеда обикалях доста пеша по задачки и нямах време преди тренировката да хапна нещо леко, а след нея докато се прибера, душ и т.н.
Тренировката във фитнеса беше:
за гърди на лежанка изтласкване с тесен хват на крив лост 7кг 4х12бр
май пак за гърди, седнала на една машина избутване напред 3х12бр, 20кг
гребане 3х10бр за всяка ръка със 7,5кг гира, позиция - колянна опора с единия крак на лежанката, другия на пода
за бицепс 3х10бр с 3кг гира - сгъване от прав стоеж
за рамо 3х10бр с 3кг гира - със сгънати в лакътя ръце под прав ъгъл нагоре/настрани, нещо такова - от това упражнение усещах напрежение във врата
за трицепс 3х10бр, позиция с коляно на лежанката като при гребането, не помня с 3кг или със 7кг гира- кик бек, но поотделно за двете ръце
крака бедра отпред - на машина със запънати крака вдигане напред - 3х15бр с 15кг - бедрено разгъване
бедра отзад, на машина легнала, запънати крака, повдигане назад - 3х15бр с 15кг - бедрено сгъване
гръбна екстензия със собствено тегло - 3х15бр
колело - 15 минути
Резултат от тренировката - болки в кръста и коленете. От ентусиазъм се пресилвам, въпреки че не ми е било много трудно при никое упражнение.
Утре сигурно ще имам зверска мускулна треска, все пак нетипично натоварване.
Не ми хареса тази тренировка, но си припомних, че обичам да тренирам във фитнес.
Смятам да пробвам при другия инструктор как ще бъде, казаха че е по-добър. Дано да е така, иначе увисвам.
30.07. Сряда
09:00 - кремче от сусамов тахан, дом кис мл, какао и кокосови стърготини
- кафе с пр мл
12:15 - салата домат, краставица, сирене, зехтин
- пр мляко с нес
17:00 - супа тиквички с ...
21:00 - 1/2 св вратна задушена, домат, сирене
- пъпеш
От няколко дни ме драскаше гърлото, но днес с напредване на деня се чувствах все едно ме е газил товарен влак. Аптечката в работата не ни е зареждана доста отдавна и аз не си носех нищо, а сме извън града и нямаше как да взема каквото и да е. По съвет на колежките си правих жабурене с олио веднъж, а след това и със зехтин. Вечерта изпих един парацетамакс и се изпотих обилно. Взех си и едно пръскало с прополис и невен и се пръсках и с него. Предната нощ не можах и да спя, в 3 часа бях още будна и повече реших да не гледам часовника. Станах в 6 часа за работа и вечерта съответно бях парцал и си легнах още около 22 часа. Тъй като хем бях гроги, хем усещах, че няма да заспя лесно, пийнах и 3х100мг магнезий. Имам закупени отдавна рибено масло и вигантол, ама все забравям да започна да ги пия.
Спорт нямаше. Предния ден освен 5км-та разходка и фитнеса имах и още доста ходене пеша през деня. Днес принудителна почивка.
Мнението беше редактирано от Лиана на 31.07.14 11:37.
31.07. Четвъртък
09:00 - 1 голяма купичка супа тиквички с ...
- кафе с пр мл
Днес се чувствам по-добре за сега. Гърлото още ме боли, но поне съм наспана. Мускулна треска от фитнеса имам само на средната част на гърба и малко м/у плешките под врата. Направих си гаргара с лайка и сода, а после ще се пръсна с пръскалото. Може да си взема и хексаролетен таблетки за смучене. Налага се да изляза на обяд, заради неотложна задачка, а довечера съм нощна, така че най-вероятно и днес ще пропусна тренировката.
12:00 - рикота разбъркана с канела и дом прасковки
15:20 - салата домати със сирене, зехтин
- 1/2 свинска вратна задушена
опит за сън
18:50 - омлет от 3 яйца + 60гр сирене + ? повече от сиренето кашкавал + масло допълнително, дом краставичка, зелени маслини
22:00 - пъпеш
Мнението беше редактирано от Лиана на 01.08.14 21:34.
01.08. Петък
07:00 - кремче от сусамов тахан, дом кис мл, какао, кокосови стърготини
5км бързо ходене
СЪН
- кафе с пр мл
14:00 - салата домати със сирене, зелени маслини, зехтин, 2яйца на очи
- 20гр черен шоколад 72%, чисто кафе
около 2часа бавна разходка съчетана с пазар
19:45 - салата домати, авокадо, сирене, зехтин, лимонов сок; печено пиле /готово печено от Била, съжалих че съм го купила, но иначе трябваше да ям пак яйца, трябва да си сготвя нещо/
Мислех днес да направя и лека тренировка, но след следобедната разходка бях уморена и доста гладна най-вече :) Болна, здрава, апетита ми не се губи :)
02.08. Събота
5км бързо ходене
10:45 - рикота с канела, ванилия и праскова
11:30- капучино с еспресо
13:20 - праскова
Тренировка №1 от Наднормено тегло на Р. Илиева
15:30 - свинска плешка задушена с кромид, дом краставица
- кафе с пр мл
Тъй като нито съм болна като болна, нито съм напълно здрава, реших да си завъртя още веднъж програмата за начинаещи на Р.Илиева. Божествени тела ми идва доста трудна, така че като се възстановя ще продължа с експериментите :)
- бяло фрапе
вечеря - хапки кашкавал пане и пиле в корнфлейкс, малка наливна биричка (beer)
Мнението беше редактирано от Лиана на 02.08.14 23:19.
03.08. Неделя
08:15 - 1 моцарела 125гр, домат, зелени маслини
- кафе с пр мл
12:30 - свинска плешка задушена, краставица, праскова
- пр мл с нес
18:10 - праскова, краве сирене 60гр
5км бързо ходене
22:10 - 2бр дом варена царевица, 1 купичка агнешка супа с фиде
04.08. Понеделник
11:30 - хубава голяма салата от дом домати, авокадо, магданоз, зехтин, лим сок, печено пиле/цяло бутче + от бялото месо/
- кафе с пр мл
Тренировка №2 от Наднормено тегло на Р.Илиева
16:20 - св плешка задушена, дом краставички, нелюти люти чушки
вечеря - 60гр сирене, зелени маслини, 2бр варена царевица
Мнението беше редактирано от Лиана на 05.08.14 08:41.
05.08. Вторник
07:05 - 1 кис мл 4,5%
СЪН
13:20 - голяма салата дом домати, авокадо, сирене, зелени маслини, зехтин, лим сок, печено пиле/само бяло месо е останало/
- кафе с пр мл
? - кафе с пр мл
18:10 - дом праскови
Тренировка №1 от Идеално тяло на Р.Илиева
късна вечеря - правих си тиквички и патладжан на фурна, задушени на кубчета в мас и заляти с яйца смесени с кашкавал и сирене - 1 порция; варих патешки шийки и фенер за супа и доядох остатъците, след като отделих месото за супата
- дом праскови
06.08. Сряда
10:25 - порция тиквички, патладжан... + дом кис мл
-кафе с пр мл
13:55 - малини
- кафе с пр мл
Тренировка №2 от Идеално тяло на Р.Илиева
17:20 - салата домати, извара, авокадо, зехтин, лим сок, зелени маслини, магданоз, печено пиле бяло месо
5км бързо ходене
22:15 - диня със сирене
——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
07.08. Четвъртък
-чаша топла вода, кафе с пр мляко
08:30 - порция тиквички, патладжан..+ 200гр кис мл 4,5%
- кафе с пр мл
12:30 - порция свинска плешка задушена, салата домати със сирене и зехтин
- пр мляко с нес
17:30 - порция тиквички, патладжан... + 2 хапки свинско в соса останали от обяд, салата домат със сирене
5км бързо ходене
21:10 - диня със сирене
23:30 - 1/2 порция тиквички, патладжан... + 200гр кис мл 4,5%
08.08. Петък
6км /2х3км/ ходене, съчетано с пиене на кафе с пр мл
12:45 - голяма салата дом домати, 1/2 авокадо, дом извара, магданоз, зехтин, лим сок, печено пиле бяло месо
- кафе с пр мл
2 х Тренировка №1 от Програма при хипертония на Р. Илиева
18:20 - купичка дом кис мл + малинки + брашно от рожков = божествено кремче :)
вечеря - ще бъде порция тиквички, патладжан... + 200гр 4,5% кис мл
Мнението беше редактирано от Лиана на 08.08.14 18:27.