19.03.14
01:15
Здравейте ,
на 24 години съм , 157 см . Родих преди 3 месеца и досега успях да сваля 15 кг и имам още 10 за сваляне . Мотивирала съм се и искам освен с диета да започна и да спортувам за да се стегна . Досега не спазвах определена диета просто намалих храната , но доста четох из форумите и видях , че това определено не е правилно . Ще започна НВД и спазвайки я стриктно , ако всеки ден правя Хийт по 20 - 30 мин , дали ще постигна добър ефект ? Благодаря предварително
19.03.14
08:46
Звучи добре като план - систематизира ли си вече хранителен режим?
19.03.14
11:27
Да : Сутрин - 2-3 яйца с малко извара , обяд - пилешко филе + салата , следобед - малко ядки , вечер - риба на скара + салата . Добре ли е така ?
19.03.14
14:06
Според мен, е твърде рано да мислите за отслабване. Детето не ви ли е приоритет, или не кърмите? Понеже братовчедка ми има бебе, и знам колко грижи са около него, не мисля че интензивното кардио е за вас, просто защото изтощава страшно много.
19.03.14
17:15
Ами за жалост не кърмя тъй като след раждането имах проблеми с кръвното и пих хапчета , но сега всичко е ок . Иначе за спорта се чувствам добре , от 2-3 седмици започнах всеки ден с тае-бо във вкъщи , но качих 2-3 кг и за това се отказах от него .. А пък и сега като съм по майчинство ми е по лесно да се взема в ръце