Как се справяте с желанието за активност, когато сте болни?

19.03.14
20:04

Повечето знаят колко неприятно е да имаш гнойна ангина. Аз я пипнах преди няколко дни и ще продължава да ме измъчва цяла седмица. Болка,отпадналост и никакво настроение. Но според мен най-лошото е, че пропускам тренировките си. Те са ежедневни и са неизменна част от живота ми. След няколко дена на легло ми се иска да разкъртя фитнеса, да превъртя стадиона и да разбия дискотеката. Имам желание за всичко това, но физическото ми състояние и личният ми доктор са на различно мнение. Не се притеснявам, че ще загубя форма, защото после ще наваксам всяка пропусната тренировка, но наистина не знам как ще издържа да стоя мирно, докато свърши антибиотика...та това са още 4 дни. Как се справяте с желанието за активност, когато сте болни?

Темата беше редактирана от Djesi Dimitrova на 19.03.14 20:12.

Аз си подскачам вкъщи като заек :D. Измисли някакви леки натоварвания на тялото вкъщи - китайско столче, женски лицеви опори, клекове, ходи по стълби, ако си в блок/къща голяма. :)

21.03.14
14:41

Принципно и аз като съм болен, не лежа а гледам да се движа. Също така, не мисля че има проблем да тренираш по-леко, но въпросът има и морална страна, и тя е че не е коректно спрямо другите хора в залата да ходим там болни. Сега поне времето е топло, така че заниманията навън са добра алтернатива.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1