19.03.14
21:10
Значи от 2 дни почнах да ям, яйца варени и сурови, настъргани моркови със лук и сол, чист варен ориз. Ям ги тези неща г/д през 1-2 часа.. Не съм дебел! Вискок 1,80 65кг. Искам да си оформя плочките и чак тогава да ям за качване.
Аз по принцип, винаги съм ял много мазни неща и сладки работи. Дали за това сега не изпитвам постоянен глад, че тялото ми иска мазнини?
Темата беше редактирана от Svetoslav Nikolov на 19.03.14 21:15.
Ако приоритетът ти е да имаш плочки за лятото и да качваш след това “чисто”, няма да стане, забрави, защото после ще ти присветне, че трябва да качиш най-малко 20-30 килограма грубо маса за твоя ръст и ще заличиш всякаква наченка на плочка и за цялото това време, което си заделил за тези плочки, е можело да постигнеш много по-добри резултати. Забрави за плочките при тези килограми е грозно. Минал съм го тоя път отдавна. Тренирай всички групи мускули, яж здраво храна качествена и след 1-2 години си помисли за този краен елемент на вече изградената ти физика. Какво препоръчвам? Много ядене, калории и пак калории от здравословни храни.
19.03.14
22:59
Благодаря ти много!
Ами по колко калории на ден да приемам? Мазнини? Протейни? Въглехидрати?
Примерно: Яйца пъдпъдък 100гр, семки 100гр, моркови 1кг, картофи варени 1кг, леща варена 500гр., ориз бял варен 500гр.
Това са:
протейни: 109гр.
Мазнини:65гр.
Въглехидрати:547гр.
това са 3065 калории
Трябвали да се намали нещо или да се увеличи?
на 23 години съм..
На пръв поглед калориите са ти добре, но протеина го дигни на 2.2г на килограм тегло, към 130 гр протеин на ден трябва най-малко да приемаш при това тегло за мускулен растеж, въглехидратите ми се виждат много, но ако не омазняваш лесно, в което съм почти сигурен, давай. Успех.
ПП: Вкарай месо, сега видях, че не ядеш, бяло месо/риба/червено, а може и кайма, но да е от фирмен магазин и смляна пред теб. Пазарувай месото ако можеш от фирмени магазини, качеството и произходът от там поне са в голяма степен гарантирани, аз отдавна спрях да пазаря от големите вериги месо.
Мнението беше редактирано от Insane M на 20.03.14 00:16.