Постоянен Глад?

19.03.14
21:10

Значи от 2 дни почнах да ям, яйца варени и сурови, настъргани моркови със лук и сол, чист варен ориз. Ям ги тези неща г/д през 1-2 часа.. Не съм дебел! Вискок 1,80 65кг. Искам да си оформя плочките и чак тогава да ям за качване.
Аз по принцип, винаги съм ял много мазни неща и сладки работи. Дали за това сега не изпитвам постоянен глад, че тялото ми иска мазнини?

Темата беше редактирана от Svetoslav Nikolov на 19.03.14 21:15.

19.03.14
22:29

Ако приоритетът ти е да имаш плочки за лятото и да качваш след това “чисто”, няма да стане, забрави, защото после ще ти присветне, че трябва да качиш най-малко 20-30 килограма грубо маса за твоя ръст и ще заличиш всякаква наченка на плочка и за цялото това време, което си заделил за тези плочки, е можело да постигнеш много по-добри резултати. Забрави за плочките при тези килограми е грозно. Минал съм го тоя път отдавна. Тренирай всички групи мускули, яж здраво храна качествена и след 1-2 години си помисли за този краен елемент на вече изградената ти физика. Какво препоръчвам? Много ядене, калории и пак калории от здравословни храни.

19.03.14
22:59

Благодаря ти много!
Ами по колко калории на ден да приемам? Мазнини? Протейни? Въглехидрати?

Примерно: Яйца пъдпъдък 100гр, семки 100гр, моркови 1кг, картофи варени 1кг, леща варена 500гр., ориз бял варен 500гр.
Това са:
протейни: 109гр.
Мазнини:65гр.
Въглехидрати:547гр.
това са 3065 калории
Трябвали да се намали нещо или да се увеличи?
на 23 години съм..

20.03.14
00:10

На пръв поглед калориите са ти добре, но протеина го дигни на 2.2г на килограм тегло, към 130 гр протеин на ден трябва най-малко да приемаш при това тегло за мускулен растеж, въглехидратите ми се виждат много, но ако не омазняваш лесно, в което съм почти сигурен, давай. Успех.

ПП: Вкарай месо, сега видях, че не ядеш, бяло месо/риба/червено, а може и кайма, но да е от фирмен магазин и смляна пред теб. Пазарувай месото ако можеш от фирмени магазини, качеството и произходът от там поне са в голяма степен гарантирани, аз отдавна спрях да пазаря от големите вериги месо.

Мнението беше редактирано от Insane M на 20.03.14 00:16.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1