мнения за първото ми НВД

12.06.05
11:23

ако бягам(от 8 до 9) закуската е в 10 ако не(тренирам от 10.30) в 9.30
виско съм 1.80 74 кг.  изчислих че ми трябват 2910 калории
цялата цедмица ми е заета-или бягам или тренирам
закуска-50гр. ориз+100гр. пуешко
12ч. 200гр. пуешко 100гр.краставици и толкова домати
2ч. 100гр. пуешко 100гр. краставици и толкова домати
4ч. 100гр. яица
6ч. 200гр. сирене и 100гр пуешко
8ч.100гр.пуещко 300гр краставици и толкова домати
зехтин и олио няма да ползвам от тази диета имам:
2440 калории
154 гр. белтъци
71гр, въглехидрати
188гр. мазнини
отделно вземам по 6хапа(500мг.)амино на нутрим на ден
и сега няколко въпроса
1) кое е повече 85 гр суроватъчен белтък или 6 суроватъчни амино
2)толкова много мазнини ли има в пуешкото филе(15/100 гр.)
3)олиото е толкова калорично че ако си сложа 50 гр за целия ден и цялата диета отива на вятъра :? как се справяте с този проблем
месото може да е и друго в различен грамаж(същите калории)

12.06.05
19:04

ами виж сега ,,,не разбирам много ама според мен трябва да махнеш сиренето ,замени го сас извара.махни ориза ! не си писал какво пиеш 2-3 литра вода пии,, натурален сок.смени пуешкото филе с пилешки паржолки на скара без мазнина ги прави.според мен можеш да слагаш по малко зехтин на салатата..и провери дали си сметнал калориите вярно!! 1 кафе преди да бягаш е добре, кофеина разгражда..Л-карнитин ще помогне много ако искаш да изгориш мазнинките по бурзо и по качествено!!!

изчакаи и оште някои по разбиращ да изкаже мнение
УСПЕХ!!!

12.06.05
22:49

200 грама сирене на ден няма да го убият пък е полезно за костите и зъбите.Тва пуешко как е на вкус че аз съм много придирчив към непознати храни  :?

12.06.05
23:39

ми като пилешкото е даже може би малко по вкусно вземи си стотина грама и порбвай

13.06.05
15:18

Здравей! Лично на мен ми харесва режима, само малко леки, козметични корекции:
1. Като цяло можеш да намалиш маклко пуешкото. Примерно, ако го махнеш от 6ч и намалиш с по10-20гр в другите хранения ще можеш да си позволиш зехтин към салатите.
На въпросите:
1. За добавките нямам представа
2. За мазнините в пуешкото....то във всяко е различно, но мисля, че можеш да “стъпиш” на тези данни.
3. Ако жертваш 150гр пуешко, ще можеш да си позволиш 45гр (3 супени лъжици) зехтин и това ще бъде много добре според мен.

Поздрави и успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1