23.03.14
02:22
Здравейте на всички!
От известно време си усещам пулса от дясната страна под челюстта или поне усещам,че пулсира,без да слагам пръст,за да си меря пулса.В момента го чувствам,че от едната страна е като сухо гърлото и от време на време се усеща леко пробождане само от дясната част.
Преди това имах някаква подутина точно до ухото и на пипане имаше болка,която като я проследявах стигаше до челюстта.
На лекар ще отида,разбира се.Просто искам да видя различни мнения и дали на някой му се е случвало подобно нещо.
Темата беше редактирана от Александър Илиев на 23.03.14 02:23.
Това, че трябва да те види лекар, е задължително. Ти сам си го казал :)
А иначе мога да споделя при мен как се разви подобен дискомфорт. Не знам доколко сходен би бил случая. Оказа се възпалена слюнчена жлеза. Но аз постъпих много глупаво и упорито отказвах да ходя на лекар. Отстъпих, когато вече беше станало нетърпимо... Съответно и лечението беше по-трудно... Та, в общи линии, колкото по-рано отидеш да те прегледат, толкова по-скоро и по-леко ще се отървеш от тази неприятност!
Пожелавам ти бързо и леко възстановяване! (sun)
23.03.14
11:30
Дано да не е нещо сериозно.
Благодаря за бързия отговор! :)
И аз съм имал подобен случай и то беше преди 3-4 месеца.Както си седях и изведнъж усетих силно боцкане от едната страна и в началото си викам,че нещо ми се е забило от храната(така го усещах) но после се поду лимфния възел от едната страна само и то доста се поду...следователно си изкарах акъла и започнах да чета в интернет и по форуми като тебе,но не и да отида на лекър разбира се :D.До 2-3 дена ми поспадна и спря да ме боли,но така и не разбрах от какво е-имах хрема,отпадналост и можеше да е някаква ангина,имах проблеми с разтящи мъдреци,отделно с изгнили мъдреци(страх от зъболекари имам),нещо като синозит (чукаше ме в очите,боляха ме вътрешно ноздрите и тн.неприятности) и просто не разбрах въпросната лимфа от какво от всичките неща се е подула.Важното е,че без лекар ми се оправи (но тебе те съветвам да отидеш) и не се оказа нищо сериозно. Доста пъти съм се коркал от подобни работи и до сега,да чукам на дърво не се е оказвало нищо сериозно.Отиди на лекар и на зъболекар!Не се шашкай и не чети в google! Аз си бях изкарал акъла от страхотиите,които пишеше,та какви ли не страшни диагнози си поставях и само за това мислих.
Аааа забравих да те питам-имаш ли някакви автички в устата?Аз като бях малък,ако се не лъжа така започнах като с твоите симптоми и бях хванал някаква рядка инфекция и цялата ми уста,език и всичко стана в авти 1 месец!Не ме питай как съм се хранил през сламка...надявам се да не е това,че е доста неприятно.Айде късмет,не се шашкай и не забравй да драснеш какво се е оказало.