23.03.14
19:23
Здравейте . Казвам се Стоян на 26год 173см 90кг . Искам да ви помоля за някой съвети относно моя хранителен режим за понижаване на килограмите . От две седмици съм на такъв но не усещам промяна за по - добро , даже напротив , чувствам се по - дебел и тромав.Ще се радвам на всеки един ваш съвет .
Хранeнe :
07; 15-08 ; 15 ч . Кардио ( 40-50 мин ) ( 8 - 10км )
08 ; 30-09 ; 00 ч . Закуска 5лъжици овесени ядки с кисело мляко + кънела и лъжичка мед
10; 30-11 ; 00 ч . плодове ябълка , киви , грейпфрут , портокал ( без банани )
12; 00-12 ; 30 ч . 100-150 грама пилешко филе , зелена салата , сирене
14; 30-15 ; 00 ч . микс зеленчуци , зелени чушки , моркови , краставица + 2 яйца
18; 00-18 ; 30 ч . 150-200 грама пилешко филе , зелена салата , 2-3 яйца , кашкавал .
Кардиото ми е, понеделник - сряда - четвъртък
Вторник - Петък, играя футбол ( тези дни вечерята ми е след футбола )
След 18:30 ако имам нужда хапвам някой друг морков или киви ..
Всеки съвет ще ми е от ползва.. Благодаря Ви предварително !
23.03.14
23:20
Колко кашкавал и по добре банан. Не яж много плодове защото имат ааааааадски много въглени.
Е как е възможно с тези тренировки да нямаш ефект? А силови не правиш ли ? Ако няма силови си в много грешна посока.
24.03.14
07:12
Здрасти. Кашкавал около 50 100грама.. тренировките ми са такива от много време но проблема винаги е бил в хранителния режим , за мен не е проблем да тичам по 1 час или нещо от сорта , храненето е объркано доста явно...Силови не правя , но мисля да започна. Ям и други храни освен тези написаните , но тези са най-често ползваните от мен .. на обед хапвам и ориз от време на време , печена чушка и т.н. Обясни ми за силовите и грешната посока , ако започна силови ще трябва ли да променям нещо в храненето ?
Благодаря ти за отговора , ако имаш още съвети ще се радвам.
Мнението беше редактирано от Stoian Vulchev на 24.03.14 11:41.
24.03.14
21:04
Силовите са много важни защото от тях гориш най-много енергия поради простата причина ,че ти растат мускулите ,а те имат нужда от калории и добри микронутриенти. 100 гр. кашкавал е много.. Ако обичаш толкова много кашкавал, яж по 50 гр. и го замени най-вече с извара. Разбира се може в един ден от седмицата (максимум 2) да ядеш и по 100 гр. кашкавал ,но просто не е много добра идея. Не храненето ти според мене е добре, не мисля ,че ще трябва да променяш нещо. Ако си в дефицит от много месеци, метаболизма най-вероятно ти е забавен и затова не отслабваш. И аз бях така до преди седмица, когато разбрах ,че дефицита за дълго време е доста лоша идея.
03.04.14
07:40
Ами аз мисля, че не е лоша идея при проблеми с метаболизма да се употребява зелен чай. Най-вече, защото това далеч не е единственото му полозно свойство.