Never give up - Diary :)

Темата е заключена.

24.03.14
17:58

Здравейте! Отдавна мислех да си направя дневник, ето че този ден настъпи. Тежа 60 килограма и съм 177см. Започнах да тренирам от скоро и нямам точна определена цел като желани килограми, а просто да отслабна малко, да се стегна и да променя външния си вид, незавизимо колко килограма тежа.
Тренирам 3 пъти в седмицата във фитнес зала, 2 дни от седмицата ходя да бягам на стадион и 2 дни почивам.Не знам дали е нужно да напиша какви са точно упражненията от програмата? И така най-трудната част - храненето. С бавен метаболизъм съм, всичко което ям ми се лепи, трудно ми е да забравя за някои храни, но се старая. Започнах нисковъглехидратната диета, но пак се случва да ям въглехидрати и то от вредните. Трябва да поработя над това,трудното е че е на психическа основа :D .

24.03.14
18:07

И така .. за днес (24.03)
Закуска: чаша кафе с мляко (пия го всяка сутрин и няма да се откажа от него)
- кисело мляко с овесени ядки.

Към 10:00 - 2 ябълки
Обяд: зеленчукова супа (без картофи,грах и царевица)
След обяд: малко солети (грешката за деня ;д)
Вечеря: гювече по рецептата за НВД - http://www.bb-team.org/recipes/4796_nvd-vm-giuvecheta
—Вода: засега 1л.

Тренировката ми за днес беше след обяд, правих гърди, бицепс и корем.
-Дъмбели от полулег 4х12
-Дъмбели от лег 4х12
-Флайс с дъмбели от полулег 4х12
-Пек-дек 3х12

-Бицепсово сгъване 4х20
-Скотово вдигане на машина 4х12
-Концентрирано вдигане на дъмбели 4х12

-Коремна преса на римско столче 4х25 като 2 от сериите бяха с диск 5кг
-Наклони в страни с дъмбел 4х15

Мнението беше редактирано от Never Give Up на 24.03.14 18:25.

24.03.14
19:00

Здравей!
Включи повече белтъчини в менюто си, както и полезни мазнини - сурови ядки, жълтъци, авокадо, зехтин, сусамов тахан :)
Относно метаболизма - моят също беше бавен, но с течение на времето и тренировките, осезаемо се ускори :)
Гледай водата да е поне 2л.
Храни се добре, тренирай и не се отказвай :) Успех в постигането на целите ти (F)

26.03.14
06:24

Здравейте! G.N благодаря за съвета, обикновено ям повече белтъчини, но нещо тези дни ги намалих. По едно чреме бях започнала всеки ден по няколко яйца да ям, а разбрах че не е много полезно. Сурови ядки също хапвам от време на време. Сусамов тахан никога не съм опитвала, ще го пробвам :)

И така за вчера (25.03)
Закуска: чаша кафе, след час кисело мляко с овесени ядки
Към 10: 2 ябълки
Обяд: Супа
След обяд: ябълка и няколко бисквити
Вечеря: Салата зеле и моркови,риба.

Тренировката ми беше 30 минути тичане, крос и спринт, редувам ги.

Мнението беше редактирано от Never Give Up на 26.03.14 06:25.

26.03.14
23:35

Здравейте! Днес бях на фитнес, получи се хубава тренировка. По нагоре забравих да спомена,че преди и след тренировката правя 10 мин. крадио. Преди правех по 20 мин преди и след, но сега нещо ме мързи чак толкова. Ако е по добре 20 и толкова ще правя, но по програмата ми пише 10.
И така днес беше гръб,трицепс,преса.
-Придърпване на скрипец в широк надхват 4х12
-Придърпване на скрипец в тесен подхват 4х12
-Гребане с дъмбел 4х12
-Гребане на долен скрипец 4х12
-Хиперекстензии 2х12

-Френски преси с лост (правя ги с диск защото ми е по-лесно) 4х12
-Повдигане дъмбели над глава 4х15
-Трицепсове преси на скрипец (правя ги с въже) - 4х12

-Коремна преса на лежанка (с краката в/у лоста) 4х25
-Повдигане на торса от лежанка 4х20

Храненето:
Закуска: кафе с мляко, след това кисело мляко и ябълка
Към 10: ябълка и солети
Обяд: Пилешки кренвирш с парче сирене
След обяд: ябълка
Вечеря: Лапад с ориз

Знам,че днес имаше повече въглехидрати от обикновено, но когато не съм вкъщи и трябва да хапна набързо нямам голям избор. Знам,че за НВД не трябва да ям плодове, но вместо сладкото което често ми се прияжда, ям плод и то най-често зелени ябълки.

Мнението беше редактирано от Never Give Up на 26.03.14 23:37.

Тоя мършевият кренвирш веднага ми се наби в очите... :D
Моля те, обичай себе си и спри тези колбаси и то ПИЛЕШКИ... Дори кучето му се мръщи :D
И обяда изглежда много малък и недостатъчен. Ако вместо кренвирша имаше парче пиле, парче сирене и зелена салата,
щеше да ми хареса много повече. Но не винаги нещата са идеални, знам.
Само кренвирша не мога да забравя (puke)
Успех.

Мнението беше редактирано от Наталия Минчева на 27.03.14 00:04.

казано от Never Give Up на 26.03.14, 06:24:

По едно чреме бях започнала всеки ден по няколко яйца да ям, а разбрах че не е много полезно.

Защо не е полезно?

казано от Never Give Up на 26.03.14, 23:35:

Храненето:
Закуска: кафе с мляко, след това кисело мляко и ябълка
Към 10: ябълка и солети
Обяд: Пилешки кренвирш с парче сирене
След обяд: ябълка
Вечеря: Лапад с ориз

Знам,че днес имаше повече въглехидрати от обикновено, но когато не съм вкъщи и трябва да хапна набързо нямам голям избор.

Какви въглехидрати бе, човек... Цял ден талаш и въздух под налягане!
Парчето сирене - това ти е смислената храна за днес.
Къде ти е балансът между белтъчини, мазнини и въглехидрати?
Че и за НВД говориш...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.03.14 00:15.

10-15лв в най-лошия случай са ти няколко кутии за храна. Час-час и нещо на ден в готвене и си готова за следващия ден с 4-5 порции.

27.03.14
19:26

Здравейте! Това за кренвирша знаех,че ще направи впечатление,но нямаше друго вкъщи, след това пазарувах.

За днес:
Закуска: чаша кафе с мляко, кисело мляко с бисквити (уж нискокалорични се водят)
Към 10: ябълка
Обяд: 2 кюфтета на скара със салата зеле и моркови
След обяд: 1 яйце
Вечеря: Супа от лапад

Тренировка нямам днес, играх 1 час волейбол ако мога да отбележа това като трен.  :)

Мнението беше редактирано от Never Give Up на 27.03.14 19:27.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1