25.03.14
21:34
Здравейте, пиша ви по повод ентусиазмът ми да се “изчиста” висок съм 183 и тежа 77 кг, сега ще кажете че теглото ми е добро за ръста но има едни мазнинки в областа на корема, които искам да премахна. Не харесвам фитнеса и като цяло не ходя , но за разлика от това съм фен на тренировките на отркито, не говоря за стреет фитнес, а за кардио тренировките, скачане на въже,тичане дори и разходки. Та искам да попитам да ми препоръчате какви видове упражнения да права на открито подчертавам не бих искал да влизам в фитнес за да мога да премахна тези 1-2 кг от мен и да достигната до мечтаното за мен тегло от 75кг. За храната, просто финансите не ми позвояват да си създам хранителен режим , но бих искал да ме посъветвате какви храни конкретно трябва да ям какви НЕ трябвя и в какво количество и по колко. Ще съм ви много благодарен ако успеете да помогнете за решаването на тази моя “дилема” :)
25.03.14
22:38
Ами приятел,ще се наложи да заобичаш поне лостовете.Набирания и кофички - all the way.През другото време си ходи да бягаш.Няма лошо.
Иначе храните ,които ще ядеш нека да не са с неясен произход,ако ме разбираш.Нарочно не съм конкретен ,защото ти самият каза ,че нямаш възможност да спазваш специален хран. режим.
11.11.14
11:24
Не ти трябват особени финанси, за да се храниш здравословно. Ако си направиш елементарна сметка цената на един дюнер навън ти се равнява на 2 храненета Пиле със зеленчуци... Ако искаш да изгориш ефикасно мазнините и да добиеш добра форма трябва да добавиш и силови тренировки, заедно с кардиото. Успех