Упражнения за отслабване на открито?

25.03.14
21:34

Здравейте, пиша ви по повод ентусиазмът ми да се “изчиста” висок съм 183 и тежа 77 кг, сега ще кажете че теглото ми е добро за ръста но има едни мазнинки в областа на корема, които искам да премахна. Не харесвам фитнеса и като цяло не ходя , но за разлика от това съм фен на тренировките на отркито, не говоря за стреет фитнес, а за кардио тренировките, скачане на въже,тичане дори и разходки. Та искам да попитам да ми препоръчате какви видове упражнения да права на открито подчертавам не бих искал да влизам в фитнес за да мога да премахна тези 1-2 кг от мен и да достигната до мечтаното за мен тегло от 75кг. За храната, просто финансите не ми позвояват да си създам хранителен режим , но бих искал да ме посъветвате какви храни конкретно трябва да ям какви НЕ трябвя и в какво количество и по колко. Ще съм ви много благодарен ако успеете да помогнете за решаването на тази моя “дилема” :)

25.03.14
22:38

Ами приятел,ще се наложи да заобичаш поне лостовете.Набирания и кофички - all the way.През другото време си ходи да бягаш.Няма лошо.
Иначе храните ,които ще ядеш нека да не са с неясен произход,ако ме разбираш.Нарочно не съм конкретен ,защото ти самият каза ,че нямаш възможност да спазваш специален хран. режим.

Не ти трябват особени финанси, за да се храниш здравословно. Ако си направиш елементарна сметка цената на един дюнер навън ти се равнява на 2 храненета Пиле със зеленчуци... Ако искаш да изгориш ефикасно мазнините и да добиеш добра форма трябва да добавиш и силови тренировки, заедно с кардиото. Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1