Никакво понятие от фитнес

27.03.14
15:35

Здравейте на всички на 16 години съм 50 килограма висок съм 169см.Така искам да направя плочки,но освен съветите,които ще получа от ваша страна бих желал да ми погледнете подобието на програма и да редактирате грешните неща за вас,както и да допълвате.Нямам време за фитнес нито средства за някакви по-особени храни.
Понеделник- кардио 15мин ,тренировка на коремните мускули от 8min abs workout.
Вторник- кардио и почивка+50 коремни преси.
И така  през ден,цялата седмица.Пия вода по 2л на ден, не ям сладко,тестено, не пия газирано ям вечер до 7:30.Понеже сутрин съм на училище закусвам в 7:10 ябълка,9:50 банан.На обяд ям в 14:00 (тогава се прибирам),3:00 малка купичка мюсли и към 4:00 варено яйце,а вечерта каквото има, но в малки количества.Знам,че има доста може би грешни неща,затова ви моля да ме съветвате и да редактирате грешните неща.Първите два реда леко прозират,но надолу има съвсем малко мазнина.

С толкова малко храна се хранят само манекенките. Плочки се правят, ако имаш материал, на който да ги направиш - с това хранене.. силно се съмнявам, пък и кг-те ти за ръста си говорят достатъчно. Говорим за хубава,плътна мускулатура и сепарация на плочки, при добро хранене и тренировки - то иначе и в Аушвиц хората са имали плочки ама е било от глад и мизерия :)

С 2 думи - храната е много зле, пич. Храната ти е много бедна откъм макрота и небалансирана. Калориите са малко. Закуската ти не е закуска, обядът ти не е обяд.. вечерята не знам - не си споменал.

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 27.03.14 17:20.

27.03.14
17:25

Благодаря за забележката явно ще трябва да похапвам повече,някви идеи какво да включа още
П.С вечеря пилешко или пържола

Мнението беше редактирано от ivan ivanov на 27.03.14 17:27.

Яж к’вото ти падне :). Не си губи времето с лишения, просто изключи храните, които наистина не правят нищо друго освен да те тровят :).

06.04.14
16:56

Здравейте,реших се да отида на фитнес.Проблема е,че хабер си нямам какво да правя.Не знам нищо, а и там няма никакъв консултант.Ще ми обясните ли за корем какви упражнения да правя и по точно от сортовете коремни с тежести и всички,които биха ми помогнали.Тренирах преди у дома всякакви видове правил съм кардио и съм запознат с хранителния режим.На 16 години съм нямам подкожни мазнини и искам да се постегна.Бих ви бил благодарен да ме запознаете с видовете упражнения чрез уреди и тяхното изпълнение.Например за повдигането с лост и каквото и да било дари не знам какво да ви попитам и съм сигурен,че изглеждам много глупаво.

Здравей, започни с тази статия. След това за храненето и за добавките.

Успех! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1