12.06.05
22:16
Търся клуб по канадска борба в София :wink: Ако можете да ме насочите с някви точни координати. Търся нещо на ниво , а не някви самозванци. Без да звучи нескромно...доста съм добър :lol: С един приятел мачкаме наред , но дочух , че важността на силата е 30% , а останалите 70% е техника :arrow: точно по тази причина искаме да се доосъвършенстваме :wink: Мерси предварително за помоща :wink:
П.П. - а и да попитам - турнири провеждат ли се някъде из София :?: Аз преди ходих в бирария “Швейк” , но вече няма , ако някой знае къде има такива (по заведенията) да свирка :wink:
Здравей! Аз ще ти обясна всичко. Клубовете в София за канадска борба са 2 на аматьорско ниво, няма треньори. Има опитни играчи, от които добиваш нужния опит. Вярно е това за силата и техниката, но изпусна и още нещо важно- бързината. Единият клуб е в надежда, ако си юноша не ти го препоръчвам, аз почнах от там, нямат много юноши повечето са мъже. Клубът се казва Кронос. Другия клуб, в който тренирам аз е Витоша, намира се срещу голф игрището на НСА. Лично мое мнение, че той е по—добър от този на Кронос. А за състезанията в София имашре републиканско на 7 и 8 май. Категориите за юноши са следните: 48,52,57,63,70,78,78+. Ако искаш да гледаш заповядай на 15-то Европейско първенство по канадска в зала универсиада от 15 до 18 юни сутринта от 9 до към 16, а от 17 са финалите. Всяка година за юноши се правят средно около 4 състезания. Благоевград, Международно състезание в Банско, Републиканско и понякога в Горна Оряховица. Дай някакви данни за теб: години, кг и т.н. Ако си заинтересован да почнеш да тренираш и изявиж желание след това, което прочете ще ти оставя телефон да се свържеш с мен. Останалото е лесно
Мерси много за бързата реакция :wink:
Значи - на 21г. 98кг. :wink:
Мисля , че при мен предимство е дългата ми ръка...поне с такива наблюдения съм останал от игрите , които съм играл досега :roll:
Определено ще започна да тренирем във вашия клуб , но сериозни тренировки ще мога да почна след месец , защото сега съм в сесия (но това не ми пречи да дойда да видя как стоят нещата :wink: )
Значи - след един инцидент преди 2 години си попрецаках дясната ръка (десничар съм попринцип) и тогава лявата ми стана по-силна ръка , сега след няколко операции и много тренировки - 2-те ми ръце са еднакво силни , но определено съм по-добър с дясната :wink:
Значи , когато играя , много рядко губя , често стигаме до равен с по-силните ми противници...след 10-15 минутна игра и двамата се отказваме...много трудно изпускам , но имам проблеми...можеби от техниката , в завършителната фаза , преди да си бия противника , чувствам , че имам сила , а ми е трудно да му ударя последните 1-2см :roll:
Сигурен съм , че всичките тези тънкости ще ги науча при вас :wink:
В кои дни и от колко часа са ви тренировките :?: Къде точно ви се намира залата :?: (Запознат съм криво ляво с НСА , така че лесно ще ми обясниш :wink: Вътре в самото НСА ли е :?: Коя зала ползвате :?: )
Значи за тренировките не се използва зала, спорта е много непопулярен в наща страна, няма и много спонсори. В надежда се тренира в един вход на една маса, а в НСА в една къща с 3 маси, но е къде къде по-добре от Кронос. Клуба не е към НСА, до него е. Значи ти си към МЪЖЕТЕ в катеогиря до 100, щом не си падал на първото ти състезание ще се наложи доста да попадаш :) Не се обиждай, но бизоните дето тренират канадска нямат нищо общо с кварталните дупета, които могат да играят :P . Дългите ръце ще ти кажа за какво са удобни да играят. Играта при тях е най-вете отгоре, атакуваш пръстите на противника, защото кокалчето на показалеца ти стои по-високо от отва на противника( кокалчето му се казва ВРЪХ) като дойдеш да видиш ще разбереш за какво ти говора. Дано да имаш и здрави пръсти да стискаш като клещи :) Когато решиш да дойдеш ми се обади.
03.09.05
00:28
Юлиане много ги разбираш бе ... :lol: :lol: :lol: