Хранителен режим за отслабване (Помогнете)

30.03.14
16:25

Здравейте.
Аз съм един от многото хора, които искат да направят хубави коремни мускули и освен тях общо взето хубаво и релефно тяло.
Занимавам се с уличен фитнес има, няма вече почти 4 години.
Висок съм около 175-180 см. и тежа към 75-80 кг.
Нямам абсолютно никакъв режим на хранене.Ям каквото ми падне и ям доста сладко (което знам, че не е хубаво, но не мога да се лиша от него).Също така ям и доста хляб.
Надявам се да ми предложите някакъв хранителен режим, но не с много скъпи храни, защото нямам много пари, за да си ги позволя.
Тренирам 2 дена и 1 ден почивам и в седмицата включвам 2 ,3 пъти кардио (предимно бягане по нанагорнища от около 1,5-2 км. и чат пат скачам на въже).Също така от 5 дена вече правя редовно коремни преси по 1 път на ден от около 300 коремни преси (различни видове).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1