Прием Л-карнитин и марка

31.03.14
00:42

Здравейте,

бих искал да ми помогните относно Л-карнитина. Значи трябва да приема добавката на празен стомах час или час и 30. Сутрин, когато стана веднага закусвам, а то трябва да се приеме, когато се събудя? И вечерям около 18:00ч. и отивам на тренировка към 19:20 някаде г/д. Какво трябва да направя в този случай? А за нетренировъчните дни, аз почти винаги си правя кардиото всеки ден(силовите упражнения си ги тренирам по 5 пъти всяка седмица, без събота и неделя, но кардиото си го правя всеки ден) и това се води тренировъчен ден, кога трябва да го приемам, ако правя само кардио без силови упражнения(в случая събота и неделя)? Надявам се да получа конкретен отговор
Благодаря предварително!

Примерен прием на л-карнитин:
За да се засили ефекта се приема при въмозжност на празен стомах. - added - 27.02.2008
Тренировъчен ден - приема се преди тренировка и вечер преди лягане
1-2 гр. 60мин преди тренировка и 1-2 гр. преди лягане
Не тренировъчен ден - сутрин след ставане и вечер преди лягане.
1-2 гр. сутрин след ставане и 1-2 гр. преди лягане

Също така, ако може да ми препоръчате някакъв за 25-35 лв.

Темата беше редактирана от nbstw на 31.03.14 00:55.

31.03.14
00:50

И кое е по-ефективно - Фет бърнъра или Л-карнитина??

За храната си знам всичко, но искам нещо да подпомага с изгарянето.

Добре си се ориентирал. За тази сума не съм сигурен, че ще намериш карнитин от добър източник, но ако увеличиш бюджета, погледни този.

31.03.14
09:44

Еми, то си е 35 лв. :D

А иначе би ли помогнал с храната, тъй като никъде не намерих нещо конкретно като моя случай.

Значи сутрин също разбрах, че трябва да го приема на гладно, но като се събудя веднага закусвам? Мисля, че Л-карнитина няма да има голямо действие, тъй като го приемам с храната? Сутрин мога (5-10 мин преди закуска, тъй като имам ангажименти и не мога да закусвам, когато си пожелая), а вечер 30 мин. преди ядене(около 17:30ч.) и около 18:00 като хапна, към 19:20ч. някаде в залата. Как ти се струва и какъв ще е ефекта с храната? Спазвам си НВД.

Now foods - карнитина на тази фирма също струва 30 лв.

31.03.14
15:09

Какво ще кажите за комбиниране на - NOW Omega 3 Fish Oil 1000 mg - рибено масло

BIOTECH USA Liquid L-Carnitine + Chrome 500 ml. - л-карнитин

OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard - протеин

Ще изгоря ли мазнините с тези добавки + НВД. Искам да изчистя и да остане само мускулната маса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1