Ще се радвам да потренираме заедно някой път :р
С удоволствие :)
Вярно на тия пътеки става такава навалица, че човек ще помисли, че масово се тренира за маратон.
За мое щастие, почти не ми се налага да ги ползвам.
Мнението беше редактирано от Светлето на 12.04.14 18:26.
Е там си има едни дежурни. Виснат за по час, а редовно някоя е развалена.
Сега с промените ще го видим. Макар да не ме кефят много.
Мдаммм...
Щели да слагат още 10 пътеки. Чудя се къде по дяволите ще ги боднат и ще остане ли въобще място за останалите уреди и за постелките?!
Тъпото е, че и треньорите разкарват, което би могло да стане причина да сменя фитнеса...
Ударих чертата на хапването за днес:
Храната:
Закуска: Овесени палачинки;
Обяд: 190 гр. пилешки бон филета със задушени зеленчуци и една филия немски пълнозърнест хляб;
Следобедно: 120 гр. нискомаслено сирене запечено на грил с доматки;
Вечеря: 200 гр. сьомга + салата (айсберг, див чесън, домати и краставици);
Извънредно: 50 гр. домашен суджук
Добавки: Рибено масло (1 х 1000 мг.), Вит. С, Мултивитамини, Animal Flex.
3 кафета и 1 зелен чай.
Тренировка няма.
Ииии, се започва голямото мазало с празниците. Утре сме поканени на имен ден на място, където злоупотребата с храна е превърната в спорт. Отсега ми става тежко като си помисля. Ще си направя тренировката малко преди това, и се надявам да няма големи щети.
Доколкото разбрах, само Марио остава. Подозирам и, че и Пламен ще остане, Свилен вече ходи за мерси... Тъпа история.
Много тъпо наистина :( От тримата аз съм с най-добри впечатления от Свилен, като начин по който си върши работата - гледа за техниката, коригира където е необходимо, държи упражненията да се изпълняват правилно...
Тъкмо да ви честитя празника и гледам часовника - тя Цветницата минала...
Надявам се, че всички, са имали цветен и усмихнат ден :)
Хапването:
Закуска: 3 яйца на очи (без един жълтък) с червени чушки и 100 гр. нискомаслено сирене;
Тренировка
Следтренировъчно: Половин доза протеин;
Обяд: Пълно мазало (blush) Бяхме на гости и много здраво му отпуснах края (много месо, много баница, 2! парчета торта), бира - поне 4000 ккал.;
Вечеря: Доза протеин.
Добавки: Рибено масло (1 х 1000 мг.), Вит. С, Мултивитамини.
3 кафета и 1 зелен чай.
Тренировката:
10 мин. на пътеката + загрявка;
1. Мъртва тяга - 1х12 с 20кг, 1х10 с 25кг, 1х10 с 30кг, 1х10 с 35кг и 2х8 с 40 кг.;
2. Хоризонтално набиране - 5х10;
3. Пул даун на срипец с тесен хват - 2х15 с 25 кг, 2х12 с 30кг и 1х10 с 35кг;
4. Ренегатско гребане - 5х7 с всяка ръка, с 7 кг. дъмбели;
5. Хип-тръстер с щанга на пейка - 2х15 с 40 кг и 3х15 с 50 кг
Почивки между сериите - 1 минута, а между упражненията - 2 минути.
6. Трисет (5 кръга с по 1 минута почивка между тях): 30 сек. суинг с 10 кг дъмбел—15 повторения повдигане на крака + пулоувър с 8 кг дъмбел—30 сек. mountain climber.
Днес (поради някои месечни състояния) не съм много доволна от кондицията си - грам сила нямах, не ми вървеше тренировката, трудно си правех упражненията... Надявам се обаче след бруталното зареждане на обяд, да ми дойде power за следващите дни :)
Снимката е на закуската :)
Мнението беше редактирано от Светлето на 14.04.14 00:40.
Много тъпо наистина :( От тримата аз съм с най-добри впечатления от Свилен, като начин по който си върши работата - гледа за техниката, коригира където е необходимо, държи упражненията да се изпълняват правилно...
Еми аз, откакто тренирам с него, имам някакви резултати. Най-си разбира от работата, факт.
Нещо последните два дни не успявах да се доредя до дневника, ама сега си открадвам последния половин час от работното време ;)
14.04.2014 Или на моя език - последния срок за ДДС и Интрастат, т.е. доволно стресиращ ден.
Храната:
Закуска: 150 гр. Котидж + половин с.л. зехтин + 1 филия Местемахер + 1 чушка;
Обяд: 180 гр. пилешко филе + 50 гр. оризовки + салата (домати, краставици, чушки, ябълков оцет);
Следобедно: 100 гр. нискомаслено сирене + домат;
Вечеря: Около 100 гр. телешко + 100 гр. пилешко + гранде салата (айсберг, див чесън, краставици, домати със зехтин)
Добавки: Рибено масло (2 х 1000 мг.), Вит. С, Мултивитамини, Animal Flex
1 зелен чай, а на кафетата им загубих бройката (blush).
Тренировка нямаше.
Ииии... Не ми се получиха нещата с краденето на време (tmi)
Я да пробвам да си напиша за днес, преди да е станало утре ;)
Храната:
Закуска: Стандартното, т.е. Бъркоч;
Извънредно: Торта - голямо парче (една колежка имаше РД и не можах да и откажа)
Обяд: 200 гр. хек + 200 гр. картофена салата + една краставица;
Следобедно: половин доза протеин;
Следтрнировъчно: Половин доза протеин;
Вечеря: Омлет от 4 белтъка + 150 гр. извара + 5 оризовки + малко зелена салата
3 кафета и 1 зелен чай.
Тренировката:
1. Преден клек - 1х12 с 20, 1х10 с 25, 1х10 с 30, 3х10 с 37,5;
2. Пуш-преса - 5 серии по 15 повторения със 2х7 кг. дъмбели;
3. Разделно клякане с дъмбели - 5 серии по 12 повторения за всеки крак със 7 кг. дъмбели;
4. Лицеви опори на дъмбели от колянна опора - 6 серии по 12 повторения;
5. Лег-преса - 2х15 с 30, 2х12 с 50, 1х10 със 70 и 2х10 с 80;
6. 15 мин. на пътеката - максимален наклон, 6,5 км/ч, без да се държа за нея.
Може би заради тортените излишества в последните дни, днес имах повечко сила и направих прилична тренировка. Доволна съм общо взето :)
Чудя се, има ли и други като мен, на които по синките на краката се познава кога са правили мъртва тяга?
Аз ли съм супер крива, та всеки път се очиствам като животно? Ще трябва да се осъвършенствам, че иначе цяло лято ще си ходя като пребита (wasntme)
И като стана дума за лято - егати времето е днеска! Имах работа навън и тоя дъжд направо ми се просмука в кокалите.
Храната днес по план е:
Закуска: Бъркоч (35 гр. ръжени ядки, 200 гр. кисело мляко 3,6%, 50 гр. извара, 1 лъжица ленено семе, стевия, канела и пектин);
Обяд: 200 гр. пуешко на грил + 50 гр. (сурово тегло) кафяв ориз с грах и моркови + една краставица;
Следобедно: 35 гр. бадеми и лешници + половин доза протеин;
Вечеря: Голяма сьомгова пъстърва + голяма салата (айсберг, рукола, див чесън, домати, краставици)
Дотук 3 кафета.
Една хубава дъждовна песен от мен:
16.04.14
15:41
Моите колене са вечно в синки:)
Светланка катастрофата познавате ли я? Ако не - Приятно ми е да се запознаем :D
От вчера съм като някакво бедствие - изпускам, разливам, чупя... Върха на сладоледа беше снощи, докато правех желирано протеиново десертче - първо ми се изплъзна чашата със стопения желатин от ръката и докато се опитвах да я спася бутнах цялата купа с вече разбитата смес заедно с миксера. По закона на гадостите миксера се пльосна в мивката и хууубаво се напи с водичка и част от крема, а повече от половината смес се беше разплискала по плота, земята, стената... КрЪсУтЪ! На всичкото отгоре трябваше да взема съдбовно решение - да започна да почиствам, или да спасявам мъжа ми, който почти беше приритал от смях.
Храната за 17.04.2014:
Закуска: Омлет от 3 яйчица (без един жълтък) с плънка от зелени чушки + 50 гр. ръжени ядки с 10 гр. ленено семе, стевия и канела;
Обяд: 200 гр. пуешко на грил + 50 гр. (сурово тегло) кафяв ориз с грах и моркови + една краставица;
Следобедно: Половин доза протеин;
Следтренировъчно: Голяяям шоколадов протеинов бар;
Вечеря: 180 гр. пилешко бон филе + 200 гр. задушени зеленчуци + 1 филия пълнозърнест Местемахер + 4 ягоди.
3 кафета и 2 зелени чая.
Тренировката:
1. Мъртва тяга - 1х12 с 20кг, 1х10 с 25кг, 1х10 с 30кг, 1х10 с 35кг, 1х10 с 40 кг. и 1х10 с 45кг.;
2. Гребане на скрипец - 5х15 с 25 и 30 кг;
4. Ренегатско гребане - 5х7 с всяка ръка, с 8 кг. дъмбели;
5. Хип-тръстер с щанга на пейка - 2х15 с 40 кг и 4х15 с 50 кг
6. Трисет (5 кръга с по 1 минута почивка между тях): 30 сек. суинг с 10 кг дъмбел—15 повторения повдигане на крака + пулоувър с 8 кг дъмбел—30 сек. mountain climber.
Времето е много гнусно и хич не ми се излиза, но се оказа, че въпреки че цяла сутрин се ръгахме из магазините съм забравила да си купя ром за козунака и май няма да ми стигнат яйцата, та ще трябва пак да се разхождам (dull)
Нямам търпение вече да дойде утрешния ден и да ми замирише на домашен козунак...
Снимка на закуската:
Мнението беше редактирано от Светлето на 18.04.14 17:23.
Като една истинска кукувица, днеска се убих да се мотам под дъжда - все нещо изникваше и трябваше да се излиза. Последно към 19:00 ч. обикалях да си търся интересни листенца за яйцата, които ще боядисвам утре (wasntme)
Днес бях почивка от спорта. Утре ще има бой по козунаци, което повярвайте ми си е поне половин тренировка.
Храната:
Закуска: Като вчера;
Обяд: Като вчера, но месото беше пилешко;
Следобедно: 130 гр. нискомаслено сирене + 1 домат;
Вечеря: 170 гр. телешко + голяма зелена салата.
Извънредно хапване (ей сега - по никое време): 30 гр. домашен суджук, 30 гр. кашкавал, 5 лешника
3 кафета и 2 зелени чая.
Христос Воскресе! Честит празник на всички :)
Яйцата са боядисани, козунаците - опечени, агнешкото си чака реда в хладилника.
Храната за 19.04.2014:
Закуска: Бъркоч;
Обяд: 170 гр. пилешко + 50 гр. оризовки + салата (домати краставици, чушки, пресен лук, ябълков оцет);
Вечеря: 200 гр. телешки кюфтета + салата (айсберг, краставици, домати).
3 кафета и 3 зелени чая.
Отделно цял ден си цъках ядки - много изядох - поне 150 гр. лешници, а и без да искам направих уникален сладкиш, с който също сериозно злоупотребих...
Остана ми доста от плънката за козунака и понеже не ми се занимаваше да правя и кифли, реших просто да я изсипя върху хартия за печене и да я изпека - ей хора, стана нещо невероятно вкусно .
Снимката е на днешните ми произведения:
Мнението беше редактирано от Светлето на 20.04.14 09:21.
Направих преди обед една великденска тренировка, да си заслужа хапването един вид ;)
Тренировката:
1. Преден клек - 1х12 с 20, 1х10 с 25,2х10 с 30, 1х10 с 37,5, 2х8 с 40;
2. Пуш-преса - 5 серии по 15 повторения със 2х7 кг. дъмбели;
3. Разделно клякане с дъмбели - 5 серии по 12 повторения за всеки крак със 7 кг. дъмбели;
4. Лицеви опори на дъмбели от колянна опора - 6 серии по 12 повторения;
5. Лег-преса - 2х15 с 40, 1х12 с 60, 1х10 със 70 и 2х10 с 80;
6. Малко планкове и търкаляне на онова колело с двете дръжки
Храната дотук:
Закуска: 3 варени яйца със зехтин и червен пипер + 2 чушки;
Следтренировъчен обяд: 2 белтъка (варени) + 100 гр. извара + половин козунак (wasntme) + от онази супер вкусна печена козуначена плънка.
Вечеря (на гости): Много калории + вино. Не съм ги въвеждала въобще в калорийния дневник, че не съм сигурна дали може да калкулира толкова големи числа ;)
Мнението беше редактирано от Светлето на 21.04.14 07:53.
Много мръсен ден откъм храна (по-мръсен дори от вчера). Няма да пиша какво съм яла, че ме е срам. Обаче финиширахме всички изкушения и можем да сме спокойни за следващите дни ;)
Тренировка - няма, обаче и почивка няма (whew) Готвих за следващите няколко дни, мерих порции за мен и за мъжа ми, пране, простиране, чистене... Тъкмо поприключих и си викам “Ей сега ще довърша и едно хубаво бяло вино, което отлежава в хладилника от сума време”, и мернах червения класьор с “домашното” за почивните дни, та сега ще разцъкам и няколко декларации за многоуважаваната НАП.
Нещо ме боли кръста :( Не знам накриво ли съм спала или снощи съм се повредила докато размятах дечурлигата на гостито. Дано ми размине до утре следобед, че ми е ден за тяга.
22.04.2014
Храната:
Закуска: 35 гр. ръжени ядки с 200 гр. кисело мляко, 10 гр. ленено семе, канела, стевия и пектин + два сварени белтъка;
Обяд: 200 гр. тилапия + 200 гр. картофи + една краставица;
Следобедно: Половин доза протеин + 35 гр. бразилски орех;
Вечеря: Омлет от 4 белтъка с чушка + 150 гр. извара, разбъркана с нарязани на ситно пресен лук и домат + 1 филия пълнозърнест Местемахер.
Добавки: Рибено масло (2 х 1000 мг.), Вит. С, Мултивитамини
3 кафета и 2 зелени чая.
Тренировката:
1. Мъртва тяга - 1х12 с 20кг, 1х10 с 25кг, 1х10 с 30кг, 1х10 с 35кг, 1х10 с 40 кг. и 1х10 с 45кг.;
2. Хоризонтално набиране - 6х8;
4. Ренегатско гребане - 5х7 с всяка ръка, с 8 кг. дъмбели;
Не ми се получи както трябва тренировката, не я усетих добре :( В залата тече ремонт, уредите и тежестите са разместени и понагъчкани, та ми отнемаше доста време да си намеря място за упражненията и необходимите тежести...
Нещо ми е много изморено. Почти нямам енергия. Взех си отпуск в петък и ако не ми мине котка път ще заведа детето на градина, ще изпратя половинът на работа и ще спя цял ден (blush)
23.04.14
11:34
И викаш не ти се е получила добре тренировката... За мен си машина, аз тези 50кг има да ги сънувам....както и омлетите, де :D
Иначе много добро решение за отпуската, подкрепям :)
Благодаря Малечка (blush) Тръстера ми е от любимите упражнения и като цяло позволява да се изпълнява с доста големи тежести, така че 50 кг. не са нещо особено - само изглеждат внушително отстрани ;)
Ти нямаш ли яйчица в хранителния режим (за омлет)? Дори само белтъци?
23.04.2014г.
Храната:
Закуска: 50 гр. ръжени ядки с 10 гр. ленено семе, канела и стевия + три сварени белтъка и един жълтък;
Обяд: Като вчера;
Следобедно: Като вчера;
Вечеря: 170 гр. телешко + голяма салата (айсберг, домат, краставица, див чесън, ябълков оцет).
3 кафета и 1 зелен чай.
Тренировка: Няма
24.04.2014
Храната:
Закуска: 2 сварени белтъка (и великденските яйца свършиха) + Бъркоч от 40 гр. ръжени ядки, 10 гр. ленено семе, 200 гр. кисело мляко, канела, пектин и стевия;
Обяд: 60 гр. (сурово тегло) елда с моркови грах и царевица + 170 гр. пилешки бон филета на грил + 1 краставица;
Следобедно: 35 гр. бадеми + половин доза протеин;
Следтренировъчно: Половин доза протеин + 10 гр. стафиди
Вечеря: Омлет от 4 белтъка + 150 гр. извара разбъркана с пресен лук и доматена паста + 50 гр. оризовки + 2 големи чушки (камби) от туршия.
3 кафета и 1 зелен чай.
Тренировка: Рамо, гърди, трицепс и покрай тях малко корем.
Имам си чисто нова тренировъчна програма :) Някои от упражненията ги правя за първи път и тежестите ми бяха символични с цел да разуча и усетя техниката, така че не бях особено изморена след тренировката. Свикнала съм досега да оставам без дъх накрая и ми беше малко странно да си тръгна без да съм плувнала в пот.
И понеже няма празно в природата, понеже не се изпотих достатъчно, такъв дъжд ме валя - не е истина. Нямах чадър и ме направи на мишка за отрицателно време. Отдавна не бях изглеждала толкова комично, колкото като се прибрах :D
Най-сетне успях да направя злополучното протеиново кремче от миналата седмица (кисело мляко, Syntrax strawberry shake, желатин и парченца ягоди:
Мнението беше редактирано от Светлето на 25.04.14 12:55.
25.04.2014
Мммм, отпуск бях днес. Детето на градина, мъжа на работа - пълно спокойствие. Е, не успях да си отспя, както се бях зарекла и подомакинствах малко, но общо взето си отпочинах и позяпах филми. Отдавна имах нужда от един такъв ден без график под час и спешни задачи :)
Храната:
Закуска: 150 гр. котидж чийз + половин с.л. ленено олио + една филия пълнозърнест Местемахер + една камба от туршия;
Обяд: 60 гр. (сурово тегло) елда с моркови грах и царевица + 170 гр. пилешки бон филета на грил + 1 краставица;
Следобедно: 150 гр. котидж + половин с.л. ленено олио;
Вечеря: 200 гр. телешко + 200 гр. задушени броколи + 1 с.л. ленено олио.
3 кафета и 2 зелени чая.
Тренировка: Няма.
Водата ми е зле! Хубаво ми се събираха около 2 литра да скоро, какво ми стана напоследък и аз не знам, но много малко пия :( Затова още не мога да разкарам и великденското подуване
26.04.2014
Храната:
Обяд: Copy-Paste от вчера и онзи ден (мъжа ми ми разказа играта с тая елда - голям зор да му сготвя половин кило елда, щял да си го изяде, обаче нещо се ослушва и аз, като добро прасе спасявам храната);
Следобедно: 35 гр. бразилски орех + половин доза протеин;
Следтренировъчно: Половин доза протеин + 30 гр. стафиди;
Вечеря: Омлет от 4 белтъка с броколи, извара и табаско + 50 гр. оризовки + 1 голяма камба от туршия;
Добавки: Рибено масло (2 х 1000 мг.), Вит. С, Мултивитамини;
3 кафета;
Вода - максимум 1.5 л. да ми се е събрала :(
Тренировка:
Клекове (преден, сумо, БГ клек), лег преса, бг-тяга, хип тръстер, kick-back, прасец.
За първи път я правя в този вариант и хем беше почти без тежести, хем стъпвах като в паници на връщане към вкъщи (blush)
27.04.2014
Хапването:
Обяд: 180 гр. пилешко филе + салата (домати краставици, чушка, пресен лук) + една филия пълнозърнест Местемахер;
Следобедно: Чушка пълнена със 150 гр. котидж и половин с.л. ленено олио;
Вечеря: 200 гр. филе от сьомга + огромна салата (айсберг, домати, краставици, див чесън);
Добавки: Рибено масло (1 х 1000 мг.), Вит. С, Мултивитамини;
3 кафета и 1 зелен чай;
Вода - около 1.5 л.
Имам мускулна треска от вчера, макар че се притеснявах, че с малки тежести тренирах. Явно все пак съм се понатоварила :) Започнах да тренирам с инструктор и е съвсем друго, като има някой да оправя дребни и не толкова дребни грешки в техниката ;)
До преди малко се вихрих в голямото неделно готвене и мерене на порции за мен и мъжа ми(whew) И понеже вече съм добила рутина, за да не ми е скучно, месото дето го пекох пусна толкова вода, че направо изкипя във фурната и трябваше и нея да търкам. Знаех си аз, че не е много добра идея да взимам от Кауфланд телешко, ама така се случи... Подозирам, че може и да е било замразявано :@
Ех, тази седмица има само три работни дни и после отиваме на спа... Колко ще е спа с малкия не се знае, но поне ще подишаме чист въздух. Дано и времето да е хубаво, за да можем да се разхождаме насам-натам.
28.04.2014
Храната:
Закуска: Бъркоч (ръжени ядки, кисело мляко, извара, ленено семе, канела пектин и стевия);
Обяд: 170 гр. пилешко филе + 50 гр. кафяв ориз с куркума + домат и краставица;
Следобедно: 35 гр. бразилски орех + половин доза протеин;
Вечеря: Омлет от 4 белтъка с чушка и табаско + извара + тиквички с копър и чесън + 50 гр. оризовки;
3 кафета и 1 зелен чай;
Вода - малко :(
Тренировка: Слаба работа. Някакви жалки опити за мъртва тяга, хоризонтално набиране, гребане с дъмбел, пул даун, ренегатско гребане, обратна коремна преса и търкаляне на колело.
Нещо не съм в кондиция днес. Храносмилателната ми система си е взела почивка в последните дни и съм подута като плондер. Никак не ми беше комфортно на тренировката. В залата все още тече ремонт и всичко е супер наблъскано и разместено, което допринася за не особено ефективните ми тренировки напоследък. Супер неприятното изживяване беше, че пейката за коремни преси се оказа счупена и падна докато правех на нея. За щастие не успях да се ударя, но се стреснах и ми се изпари и малкото останало настроение. Много се надявам да отремонтират и уредите по-скоро, че всичко се е разбрицало до безобразие вече.
Стартирала съм обратното броене до четвъртък (както и 80% от народа сигурно). Нямам търпение да мръднем малко на чист планински въздух, че малкия се разби от кашлица напоследък.
Мнението беше редактирано от Светлето на 29.04.14 00:30.
29.04.2014
Храната:
Закуска: Бъркоч (ръжени ядки, кисело мляко, извара, ленено семе, канела пектин и стевия);
Обяд: 170 гр. пилешко филе + 50 гр. кафяв ориз с куркума + краставица;
Следобедно: 150 гр. котидж + 2 ч.л. ленено олио;
Вечеря: Две! малки пъстърви (излъгах да си взема готова изпечена риба - отвратителна беше. Never again!)+ голяма салата;
Добавки: Рибено масло (1 х 1000 мг.), Вит. С, Мултивитамини;
3 кафета и 2 зелени чая;
Вода - около 1.5 л.
Обикалях от обяд по разни НАП-ове и си отвисях по опашки - всичко живо се е юрнало да подава данъчни декларации в последния момент.
Изкарах 10 лв. без да искам (blush) Един човек се тюхкаше, че не можел да си попълни декларацията и викам да му помогна докато така и така чакам, а той взе да ми бута пари по джобовете накрая. Умрях от срам ви казвам (blush) После мъжа ми ме обяви за будала - можело да завъртя малък бизнес през двата часа прекарани на опашката. И не е като да не е прав де ;)
На снимките: Дневните офисни продоволствия за мен и съпружеството и моя обяд, вече извън кутийката.
Мнението беше редактирано от Светлето на 30.04.14 14:12.
30.04.2014
Храната:
Закуска: 60 гр. сварени ръжени ядки с ленено семе, стевия и канела + 150 гр. извара;
Обяд: 170 гр. пилешко филе + 50 гр. кафяв ориз с куркума + краставица;
Следобедно: 150 гр. котидж + 2 ч.л. зехтин;
Следтренировъчно: Половин доза протеин + 30 гр. стафиди;
Вечеря: Омлет от 4 белтъка със 150 гр. извара + 50 гр. пълнозърнести макарони + малко салата + печена чушка;
3 кафета и 1 зелен чай;
Вода - около 1.5 л.
Тренировка: Рамо, гърди, трицепс, планкове.
Треньора го няма тези дни и на мен ми е трудно с някои от новите упражнения :(
Никакъв багаж не съм приготвяла за утре и сутринта пак ще е екшън (wasntme)
Дано ми остане малко време да ви разкажа как някой продължава да ми гепи от ядките, че сега направо заспивам |-)
01.05.2014
Храната:
Закуска: Като вчера
Обяд: 200 гр. пилешко, задушени зеленчуци, филия пълнозърнест Местемахер
Следобедно: 30 гр бадеми и половин доза протеин
Вечеря: Зелена салата, печена пъстърва с бадеми и зеленчуци на скара - уви салатата се оказа предварително овкусена с доволно количество мазнина :(
Пътувахме през Петрохан в силна буря - дъжд като из ведро, гръмотевици... Народа обаче кара като на Монца. Малко след Годеч ни задмина линейка с включена сирена, а не след дълго стигнахме и до катастрофата - челна. Баси, колко трябва да си безакълен или комплексиран за да караш като състезател в такова време и по такъв път! Що за малоумни егоисти - на хората в отсрешната кола може би им се живее!
02.05.2014
Храната:
Закуска - 5-6 с.л. някакво мюсли (овесени ядки, стафиди, кокос, слънчогледови семки), едно цяло варено яйце и два белтъка;
Обяд - Пилешко филе на скара, див ориз, домати и краставици;
Следтренировъчно - протеин;
Вечеря - Хек във фолио, див ориз, мешана салата;
За лека нощ - 30 гр ядки и протеин.
Опитвам се да ям чисто, доколкото е възможно това в заведения. Лошото е, че навсякъде бухат много мазнина.
Тренировка: Сглобих си някакви клекове (гоблет, сумо, бг клек) с наличните в хотелския фитнес дъмбели, направих прилично кардио и общо взето съм доволна.
Бях забравила колко е хубаво да сме на почивка!
Басейн, масажи, сауна, парна баня, разходки на чист въздух... Вършец се оказва доста добро място за такъв тип почивка.
03.05.14
21:19
02.05.2014
Храната:
Закуска - 5-6 с.л. някакво мюсли (овесени ядки, стафиди, кокос, слънчогледови семки), едно цяло варено яйце и два белтъка;
Обяд - Пилешко филе на скара, див ориз, домати и краставици;
Следтренировъчно - протеин;
Вечеря - Хек във фолио, див ориз, мешана салата;
За лека нощ - 30 гр ядки и протеин.
Опитвам се да ям чисто, доколкото е възможно това в заведения. Лошото е, че навсякъде бухат много мазнина.Тренировка: Сглобих си някакви клекове (гоблет, сумо, бг клек) с наличните в хотелския фитнес дъмбели, направих прилично кардио и общо взето съм доволна.
Бях забравила колко е хубаво да сме на почивка!
Басейн, масажи, сауна, парна баня, разходки на чист въздух... Вършец се оказва доста добро място за такъв тип почивка.
г-жо Иванова или Светле (не се научих как да се обръщам към по - големите от мен :D ) при споменаването на Вършец просто няма как да не отбележа няколко неща.Първото и най - важното - ако ще си наливате вода от там - Никога не я пийте веднага - специално човека който ще шофира , а като се приберете вкъщи оставяте шишето/шишетата една нощ без капачки за да се поизветри многото сяра , която се съдържа.
И другото - малко след Вършец има едно селце Спанчевци и горещо Ви препоръчвам комплекса Минкови бани - ако имате път лятото задължително минете - водата в басейните не е подправена с 300 химикали да дразнят кожата и подобни и по принцип много ги препоръчват тези басейни за хора с травми - мен примерно след ежеседмични посещения счупената преди 2 години ръка престана да ме поболва.И самата обстановка е много приятна там, под по - големия басейн си има тенис корт за горене на обедните калории (giggle)
Мнението беше редактирано от Сия Емилова на 03.05.14 21:20.
Сия, Светле ми много по-ОК от г-жа Иванова :) Благодаря ти много за препоръките! Вода не съм сигурна дали ще си наливаме, но информацията е ценна. И Минковите бани ще ги посетим, ако живот и здраве дойдем пак на по-хубаво време :)
03.05.2014
Храната:
Закуска - Яйца на очи и мюсли;
Обяд - Като вчера;
Следобедно - Бисквитена торта (blush) ;
Вечеря - Зелена салата, свинско филе на скара и зеленчуци на скара;
Добавки - Рибено масло, вит. С и мултивитамини;
Вода - Около 2 л., а може и повече.
Тренировка - Няма
Екстри - Масаж, парна баня, сауна, басейн, следобеден сън (не точно в този ред).
04.05.2014
Храната:
Закуска - Варени яйца, домат, краставица и мюсли;
Обяд - 2 пилешки шишчета, картофена салата, печени чушки, домат, краставица;
Следтренировъчно: Протеинов бар;
Вечеря - Зелена салата, пилешки шишчета, ориз, чаша вино;
Вода - Около 2,5 л.
Тренировка - Мъртва тяга с дъмбели (макс. с 2х14 кг - толкова имаше), гръб, бицепс, корем, 30 мин. интервално на пътека.
Екстри - Масаж, почистване на лице, парна баня, басейн.
05.05.2014
Храната:
Закуска - 3 варени яйца, домат, краставица и мюсли;
Обяд - 170 гр. пилешко филе, 50. гр оризовки, краставица, 6 мини оризовки с шоколад;
Следобедно: Кашкавал (не го премерих, може би към 100 гр. ометох);
Вечеря - Салата (айсберг, краставица, репички, пресен лук), 170 гр. телешко, печени тиквички с копър и чесън;
Следвечерно ;) : Половин кофичка извара (липсваше ми през изминалите дни)
Вода - Около 2 л.
Тренировка - Няма.
Колкото и да не ми се искаше, следобед се прибрахме от Вършец. Хареса ми много там и определено мислим да повторим още следващия месец за 2-3 дни. Заради дъждовете не можахме да се разхождаме много, а има такъв хубав парк - с екопътеки, поляни, беседки... Ще трябва да наваксаме :) За сметка на това пък добре се накиснахме и натоплихме 8-)
Хич не ми се връщаше обратно в реалността. Прибрахме се към 15:00 ч. и се почна ударно пране, сушене и готвене - бръмна ми главата. Добре че си отпочинах предните дни, иначе нямаше да мога да изтърпя шума от всичките перални, сушилни и абсорбатора.
Утре сутринта ще се меря. Струва ми се, че не само съм се опазила от освинване, ами съм и отслабнала малко и по този повод добре се понахраних днес - ще видя утре метъра какво ще каже.
Мнението беше редактирано от Светлето на 06.05.14 00:51.