Пътека и хранителни добавки.

Темата е заключена.

03.04.14
00:24

Здравейте,

От няколко часа разглеждам теми из форума относно кога е най-добре да се тича, но не стигнах до крайно заключение кое е най-добре за мен. За това ако някой, с повече опит от мен, успее да ми помогне, ще съм крайно благодарен.

Първо, трябва да отбележа факта, че не мога да тичам сутрин и не мога да тичам в нетренировъчни дни. Имам период за чистене 45-60 дена, като вече минаха около 14. Какво правя всъщност, тъй като пия Л-карнитин и бърнър, 40 минути преди тренировка, а преди това гледам или да не съм ял поне час и половина или просто тръгвам на фитнес веднага щом съм станал. Обаче крайния извод, който успях да направя от всичките теми, които прочетох, е, че било по-добре да се тича след тренировка, не както аз правя (преди). А отделно пия изолат, щом стана и след тренировка.

Та от както тичам, забелязвам, че силата ми пада малко (примерно за дигане на дъмбели от полулег дигах 25кг на ръка, сега по 22.5). Обаче ако тичам след тренировка 100% ще съм доста изморен и няма да тичам както трябва, особено и като мързела ме хване.

Та бих искал да нахалствам, като попитам дали някой има съвет как точно да пия добавките и кога да правя кардиото (преди или след тренировка)?

Пак повтарям, пия дозата изолат, след един час хаповете и след 40 минути тичам за 35-40 минути, като почивам 5-10 мин и почвам силовата тренировка, а веднага след това пия дозата изолат.

Другият вариант е да пия доза изолат един час преди тренировка, да изпия хаповете, да правя силовата тренировка и след това да тичам за около 20 минути, като след тичането да пия изолата.

Крайно важно ми е да не губя мускулна маса. Кой е по-оптималният вариант според вас?

Не знам дали е важно, но висок съм 165 и тежа вече 65кг. Като се надявам да изчистя към 3-4 килограма мазнини за тези 2 месеца, със средстата, които посочих по-рано. Тренирам 5 пъти седмично силова+кардио, което винаги е 5км като варира за 35-37 минути.
Кардиото ми се състой от 2км в началото на 10км/ч скорост, 2-3 минути почивка на 5км/ч и после тичам пак около километър на 10км/ч и после редувам 12км/ч и 5км/ч. Надявам се да съм дал цялата нужна информация.

Съжалявам за дългия пост и бих се радвал някой да даде съвет.

Хубав уикенд!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1