Уред симулиращ гребане?

04.04.14
17:13

Абе гледах едно уредче което симулира гребане в лодка, не знам как се казва. Като лежанка изглежда, с 2 винкела отстрани. ( в спорт депо го гледах) .Като размери за спалнята е тамън.

Мойта цел е отслабване и орелефяване на мускулите ( след като отслабна). Инструктора не ми разрешава никакви тренировки с тежести, само бягане на пътека.

Въпроса ми е, да го купя ли това уредче и ако греба сутрин след ставане по 15-ина минути за кои мускули ще помогне и дали ще ми помогне да отслабвам ?

( ..много еднообразно вече ми става от това бягане и таз пътека, гледам да се разнообразя нещо)

:)

04.04.14
20:23

Чудя се защо инструктора би ти забранил боравенето с тежести. Има ли някаква конкретна причина, защото ако към кардиото се добави и тренировка с тежести, ще извлечеш максимална полза.

04.04.14
21:41

Абе забрани ми ги щот съм 115 кила и съм на 40 години.
Според него имало голям риск да фана дископатия или да си направя някаква беля на ставите , понеже 20 години не съм барал спорт. Каза че кат стана 100 кила ще ми разреши.
Та така.
И аз се дразня и затова гледам некви такива уреди..

04.04.14
22:18

Нарича се гребен тренажор, само че тези от спорт депо едва ли са подходящи. Принципно смятам че за теб, по-оптималния вариант на този етап, е да караш велоергометър, пътечка, кростренажор. Гребния тренажор е прекрасен уред, но изисква техника на изпълнението, а и сгъване което ти едва ли ще можеш да изпълниш. Килата с кардио няма да редуцираш, а с храна. А и 15 минути са твърде малко време, за който и да е уред.

04.04.14
23:01

summertime,
мерси за коментара!
Аз съм пуснал тема в раздел 30+ за моя режим и какво съм постигнал досега. Хвърли един поглед ако можеш да добавиш нещо, много ще съм ти задължен.
Иначе и хранителен режим имам , доста строг и пиене на вода и..абе сички екстри.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1