06.04.14
11:46
Здравейте прятели нов съм в форума и имам нужда от малко съвети :) Нека да не задълбочавам нещата и да мина към темата за която съм се регистрирал.На 25 съм, Почнах да тренирам преди 2 години (с временни прекъсвания) когато почнах бях 69кг. ,обиколката на бицепса ми беше 29см до преди година ходих 3 пъти седмично но от година съм редовен 4 пъти седмично,в момента съм 78кг. бицепс 39,40 см висок съм 1.80 проблема е че така ли иначе няма напредък от година искам до август месец да стана поне 85кг. ползвал съм аминокиселини+креатин, отделно и разни протеинови добавки но не мога да кача повече ям квото мога ,но резултатите са минимални мисля че добавките не ги комбинирам както трябва пък и нямам огромни възможности за скъпи добавки(мога да си позволя 100лв месечно за добавки) какво бихте ми препоръчали да си взема за маса, ако ми дадете конкретни марки на добавки ще съм ви благодарен :)
качил съм и снимка преди и след за да имате представа точно от какво имам нужда ,благодаря ви предварително...
06.04.14
22:44
Пробвай с храна не с добавки ;) Отдели тези пари един месец за хранене и виж как ще е ;) Ти си преценяваш,ама за мен храната има приоритет пред добавките ;)Успех