Дневник на Ивайлова

Темата е заключена.

Здравейте! Момиче на 17 години съм и се занимавам сериозно със спорт. Тренирам от около 5 години спортна акробатика. До преди това лято не можех да се оплача от фигурата си, но от около 10 месеца това нещо се промени и вече се оплаквам. Не мога да кажа, че съм пълна или, че не съм оформена, но не съм това, което бих желала да бъда.
Преди качването на кг беше лесно, но също така и свалянето не ме затрудняваше.. сега качването също ми е лесно, но свалянето.. КОШМАР!
Проблеми с талията нямам, но всичко, което кача го натрупвам в бедрата. Спорта ми е такъв, че имам доста натоварване точно там и бедрата така или иначе не са ми от най - слабите и като и кача килограмите и се получава нещо, което изобщо на мен не ми харсва!
Тежа 52кг и съм около 1,64 висока.
Споделете мнение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1