07.04.14
18:44
Здравейте,
Най-вероятно доста хора са задавали въпроси като моите, но не успях да намеря конкретен отговор/съвет на това какво искам да правя.
Нека почна с това, че съм на 25г. и тежа 80кг. Досега добавки не съм взимал. Храня се поне 5-6 пъти на ден на малки порции като може би леко се ограничавам от към хляб.
На фитнес не ходя, но от близо 2 години правя някои други упражнения вкъщи и за сега съм доволен от постигнатото, с минимални усилия за.
Примерната ми тренировъчна седмица изглежда така:
Понеделник, Сряда, Петък: 3-4х30 лицеви опори + колкото мога коремни преси + различни упражнения с 2х15кг дъмбели + 2 серии по колкото мога да издъжда набирания(обикновено около 15 на серия)
Вторник, четвъртък и събота: Тичам навън между 5-7км
Общо взето нищо сериозно за момента. Всичките си упражнения правя сутрин.
Дойде момента да се “зарибя” по хранителните добавки.
BSN advanced strength го избрах като предтренировъчен, защото искам повече енергия(е и ефекта на вените хаха). Малко се обърках и не разбрах, дали този N.O. xplode подпомага за увеличаване на мускулната маса по-дългосрочно от 7 часа. Идеята е дали да го комбинирам с някаква добавка конкретно за мускулна маса. Трябва ли да взимам допълнително суроватъчен протеин или 3-4 яйця с риба тон и пилешки пържолки на скара биха ми били достатъчни :)
Като цяло целта ми е да сваля малко мазнинки от корема и да оформя и уголемя малко мускулите. Не искам да получавам ефекта “баници” и да ходя по улиците без да мога да си прибера ръцете към тялото :). Май му се казва релеф на това, но до тук бях със знанията.
Мога да отделям до 160лв/месец за добавки.
Ремонт: Много се извинявам, но без да искам съм объркал раздела на темата, моля за извинение от модераторския екип :oops:
Благодаря предварително!
Темата беше редактирана от С СС на 07.04.14 19:03.
08.04.14
10:33
Пил съм го NO xplode-a, един приятел също го пи - не съм особено впечатлен. Най-общо казано съдържа кофеин и аргинин - ако си вземеш аргинин отделно + едно кафе преди тренировка правят същия ефект, само че на много по-ниска цена. Пил съм и други бустъри, на които пише, че съдържали еди какви си съставки, които допринасят за “убийствен” растеж - пълни глупости. За да свалиш “малко” мазнини и да уголемиш “малко” мускулите, правилното хранене е АБСОЛЮТНО достатъчно. Иначе, ако искаш да ги дадеш тия 160 лв. за някакви добавки си вземи някакъв суроватъчен протеин и евентуално креатин, ама най-добре инвестирай в качествена храна.
Успех!