Проблем с гърдите

Темата е заключена.

08.04.14
22:04

Не зная дали  тук трябва да постна темата , но гърдите са ми леко изпъкнали .. В средата на самите гърди , ще прикача снимка , изглежда много гадно и ме нервира , ще прикача  снимка . СНИМКАТА НЕ Е МОЯ

Темата беше редактирана от Radostin Krasimirov на 08.04.14 22:05.

Ми то така си е нормално..

08.04.14
23:19

казано от Петър Димитров на 08.04.14, 23:12:

Дали? При всеки е различно , има начини за коригиране. Развитие на гръдната мускулатура би довело до запълването на този канал. Акцентирай върху развитието на големия гръден мускул като цяло , а не търси специални упражнения за тази част - те са за по-нататък.

08.04.14
23:30

Там няма мускул, т.е., колкото и да ги развие, канала ще си стои.

08.04.14
23:40

казано от Пенев на 08.04.14, 23:19:

казано от Петър Димитров на 08.04.14, 23:12:

Дали? При всеки е различно , има начини за коригиране. Развитие на гръдната мускулатура би довело до запълването на този канал. Акцентирай върху развитието на големия гръден мускул като цяло , а не търси специални упражнения за тази част - те са за по-нататък.

утре ще прикача моя снимка да видите за какво става на въпрос . Самите ми гърди са изпъкнали , или не зная как да го обесня , утре снимката

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1