Street fitness програма

09.04.14
19:30

Здравейте.Реших да изляза от фитнес залата и аз да се порадвам на стриит фитнес площадките на ТИТАН.На 20 години съм,186 висок,87-90 кг относително чист.Стажът ми в зала е 6 години,с едно голямо прекъсване от 1 година почти.Последните 6 месеца тренирах по програмите:5 по 5 и клек в 20 повторения.
Целта на следната програма ще е да поизчистя мазнините и да видя тренировките на открито как ще ми се отразят
ден 1:
1. набираня тип пишеща машина 10
2.експлозивни набираня раменен хват до гърдите 10
3.набираня с пляскане 10
4.Афстралииски набираня 20-25
5.набиране раменен хват за бицепс (chin ups)  15
6.набиране за бицепс тесен хват 10
7.едно набиране за бицепс като целта е да пусна максимално бавно
Цялото това нещо се повтаря 4 пъти с по 3- сек почивка между упражненията и около 5 мин между циклите

Ден 2:
1.Колена към лакти 10
2.коремни преси 20
3.windshield wipers 10
4.повдигане на колена увиснал на лост настрани за косите коремни мускули 10
5.повдигане на колена увиснал на лост 10
6.коремни преси 20
7.повдигане на крака от вис 10
цикъла се повтаря 4 пъти

Ден 3:
1.Кофички на лост 10
2.тесни лицеви опори 20
3.кофички на успоредка 15
4.лицеви с повдигнати крака (за горни гърди) 15
5.корейски кофички 10
6.лицеви опри като ръцете са повдигнати на пейка т.е трупа е на по високо 35
7. лицева опора стойка около 30-40 сек

Ден:4
1.Набирания широки 10
2.кофички на лост 12
3.лицеви с пляскане 10
4.head bangers 10
5.набирания тип пишеща машина 10
6.силови 8-10 с отскок
7.набирания с пляскане 8

Ня някои упражнения не им знам имената на български,но ако ги сърчнете в гугал излизат веднага.
Другото което е,сяка тренировка ще скачам на въже или ще правя по един 30 мин крос,а един ден от седмицата ще катеря стълби. Очаквам мнения от хора с известен опит :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1