10.04.14
13:37
Здравейте това е моя режим искам да изчиста 1-2 килограма затова ще ви предтавя моя хранителен режим за отслабване
Закуска
7:30 1 портокал
10:00 на голямото междучасие взимам 1 кисело мляко фибела 2% и едни бискити белвита
Обяд
13:00 като се пребера от училище
2 яйца и една препечена филия
Тренировка тренирам футбол
15:00
след това правя още една тренировка 20:00
21:30 Вечеря
Попринцип ям месо ,но ако няма ям каквото има но без пържени картофи или такива вредни храни
Моля без обиди и да ми кажете да ли това е правилна диета или да заменя нещоо....
1. Само 1 портокал на закуска не е добре.Вкарай овесени ядки със мляко
2.Изключи хляба
3. Вкарай още 1-2 хранения ;)
Тъй като имаш малко килограми за сваляне, бих те посъветвала да обърнеш малко повече внимание на добрата храна. Повярвай ми, ключа при свалянето на малко килограми, изобщо не е в малките количества храна, а в това какво ядеш и кога. Като за начало, през нощта тялото разгражда мазнини и, в този смисъл, е по-добре да закусваш с храна богата на протеини и мазнини, не на въглехидрати, за да не прекъсваш този процес. Например яйца, кисело мляко, сирене, извара, ядки... Знам, че в училище няма много избор на качествени храни, но недей да се заблуждаваш, че бисквитите са диетични, не ги гледай вечно “отслабващите” ти съученички, че вярват на рекламите и ядат БелВита. Ако сутринта си закусил с кисело мляко, можеш да си носиш ядки и обратното (само внимавай с количеството на ядките и гледай да са сурови). Добра идея е да преместиш този портокал, като едно по-късно хранене, но все пак преди обед - защо не в голямото? Между двете тренировки е добре да имаш протеиново ядене - месо, риба, млечни продукти. Не пропускай и зеленчуците при всяко възможно хранене! Това е от мен. :) Успех!
10.04.14
22:50
Имаш 2 тренировки на ден - като цяло храната ти е малко и е бедна на протеин, полезни мазнини и качествени източници на въглехидрати. Небелансирана е, не е добре разпределена във времето. Вдигни калориите, вкарай повече протеин, източници на полезни мазнини и въглехидрат в умерени количества - ориз,картофи,овесени ядки. Хубаво е след тренировка да приемаш някакъв източник на протеин. Като цяло имаш доста голям прозорец без храна и в него 2 тренировки.Хубаво е за вечеря да имаш задължително протеин + салата например..
12.04.14
00:20
Изчистването на малко мазнини става с качване на мускули, не с режим за отслабване. Напъни железата и стани силен, визията ще следва.