Как да изкарам плочките на корема?

Здравейте..
Казвам се Александра преди тренирах, но като почти всеки ученик нямам много време, но сега реших да започна усилено да тренирам.Искам ‘’плочки’’ на корема.Не се ограничавам в яденето ям буквално каквото ми се яде, не ми се лепи яденето за това си позволявам да ям каквото ми се яде.Висока съм 1,63 и тежа 52 килограма и съм на 16 .Ако може да ми дадете някакви препоръки за тренировките, за да мога да получа така наречените ‘’плочки’‘. Много ще съм ви благодарна!

11.04.14
17:10

Така, по няколко параграфа:
Ако като ученичка нямаш време, никога няма да имаш. Сега е времето, в което си най-свободна.
Второ, не си написала КАКВО ти се яде. Ако го караш на боклуци, колкото и да не ти се лепи, преса няма да направиш, съжалявам. Може да ти се ядат и свински вратни пържоли, което би било различно.
Накратко - плочки се изкарват с добър хранителен режим най-вече. 80% от усилията трябва да са хвърлени не в тренировката, а в чинията.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1