Сваляне на килограми

12.04.14
20:52

Здравейте. Искам да сваля излишните килограми, но нещо не ми се получава, имам програма за хранене тоест на НВД съм. Тренирам някъде от 3 месеца фитнес. На 16 години съм, 1.78 метра и тежа 89 килограма. Ако може да ми кажете какво да направя, защото искам да се очистя до края на лятото поне. И възможно ли е мазнините да се превърнат във кускули? Ако трябва ще си кажа програмата+хранителната програма. Благодаря :)

Темата беше редактирана от Ivan Gerev на 12.04.14 20:53.

Ами ще трябва да я кажеш, иначе няма как да ти се отговори :)

12.04.14
21:50

Значи ще почна от фитнес програмата:
Понеделник: Гърди и 20 минути кардио
Вторник: Гръб и 20 минути кардио
Сряда: Почивка
Четвъртак: Ръце(трицепс,биципс,предмишница) и 20 минути кардио
Петък: Крака

Хранителна програма:
Закуска: Овесени ядки със кисело/прясно мляко
Преди обяд: Бисквиди със кисело мляко
Обяд: Пилешка пържола със салата(зелена салата,ориз със зеленчуци,зеле със моркови)
Следобед: Тренировка и след тренировката 2 банана
Вечеря: Риба със салата(зелена салата,зеле със моркови)
Ако има нещо което трябва да се оправи кажете.

ИМ

12.04.14
23:47

казано от Ivan Gerev на 12.04.14, 21:50:

Значи ще почна от фитнес програмата:
Понеделник: Гърди и 20 минути кардио
Вторник: Гръб и 20 минути кардио
Сряда: Почивка
Четвъртак: Ръце(трицепс,биципс,предмишница) и 20 минути кардио
Петък: Крака

Хранителна програма:
Закуска: Овесени ядки със кисело/прясно мляко
Преди обяд: Бисквиди със кисело мляко
Обяд: Пилешка пържола със салата(зелена салата,ориз със зеленчуци,зеле със моркови)
Следобед: Тренировка и след тренировката 2 банана
Вечеря: Риба със салата(зелена салата,зеле със моркови)
Ако има нещо което трябва да се оправи кажете.

Това не е НВД, според мен е по -скоро РБД. Преди обяда го замени с нещо, да не е бисквити с кисело мляко. Може да добавиш и някакъв източник на протеин със закуската. Махни или ориза или бананите/ по-добре да са бананите/.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1