Хранителен режим за покачване на тегло

Здравейте нов съм тук и искам да получа отговори от вас на моят въпрос.Искам някой който спазва такава диета да сподели в колко часа какво яде,колко грама,варено,печено и т.н с една дума ако можете да ми съставите една програма.Та значи ходя на фитнес от 5-6 месеца вече миналата година ходех за около 7-8 месеца но имах прекъсване.На 24 години съм 173 см. 60 кг пия азотен буустер,креатин и глутамин.До сега съм се тъпчел с храна каквото ми падне за което знам,че не е правилно и не знам дали на това се дължи,но нито 1 килограм не качвам и сега искам да опитам с хранителен режим,хранителни добавки и тренировки дали ще се получи нещо.Благодаря на отзовалите се

18.04.14
22:56

Мазнини или мускули искаш да качваш? Малко неясен е въпроса ;)

Ако са мускули - тренировки + добра храна (въглехидрати, адекватно количество протеин и обилно мазнини).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1