Програма за мм

18.04.14
23:34

Здравейте. На 16 години съм, тренирам отскоро и целта ми е да качвам мускулна маса. Не ходя на фитнес, всички упражнения си ги правя в нас. Разполагам с един дъмбел и лост, на който се набирам. Мисля да комбинирам качването на мускулна маса  с кардио (скачане на въже, бягане). Досега съм правил упражнения без никакви тежести, само със собствено тегло. (лицеви, набирания коремни,преси). Тренирам понеделник, вторник,четвъртък и петък.
Понеже съм начинаещ може ли някой да ми даде съвети за изготвянето на програма за трениране и упражненията в нея. Благодаря предварително.
Ръст: 172 см
Тегло:66 кг

19.04.14
06:47

Много ме кефи ,че има тинейджъри като теб ,които пишат грамотно и подредено. Браво. А относно тренировките ,виж темите и статиите в сайта. Има много да четеш...само време да имаш и желание :) Хубав ден от мен. И още веднъж БРАВО.

19.04.14
08:25

Търсил съм много, ако бях намерил нямаше и да питам  :D Затова, че съм начинаещ искам малко помощ в изготвянето на програма и съвети относно храненето през този режим (с което съм горе-долу наясно) и кардиото което искам да включа.  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1