Фитнес посока МОЛ Сердика - Дианабад ?

23.04.14
16:47

Здравейте,
бихте ли ми препоръчали приличен фитнес център,  посока Сердика Център - Дианабад ? Тъй като работата ми е в Сердика, бих искал да ми е някъде по път. Изискванията са ми да не е претъпкано, месечната карта да не надвишава 70 лв, билдърите от типа на “батките” да са сведени до минимум и да са що годе качествени уредите.

P.S. До скоро ходих в Арена Армеец - но новите собственици на Арена Армеезц го затварят

Темата беше редактирана от Mortos на 23.04.14 16:53.

23.04.14
20:37

Мисля, че точно до военният музей има един фитнес. Стига се до него като тръгнеш нагоре по Ситняково ( пред 31-во училище ).

23.04.14
20:49

В самия мол нямаше ли фитнес? или бъркам?

Атама? Ама там (без да съм ходил) съм чувал, че позьорщината е сериозна :)

казано от Redalex на 23.04.14, 20:49:

Мисля,че Атама не е в мола, а малко след него срещу едно у-ще, точно на кръстовището. (Bravo говори точно за него, а името му е Атама :Д )Иначе си прав за позьорщината там.. Сещам се за фитнеса на Академик, но той е малко по-далеч - в Гео Милев

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 23.04.14 23:31.

24.04.14
09:44

Атлетик  в кулите на Софарма.

24.04.14
11:09

Атлетика не е ли претъпкан ?

24.04.14
11:52

казано от Mortos на 24.04.14, 11:09:

Зависи по кое време, но дори в пика не ми се е налагало да чакам :)

24.04.14
18:30

казано от Adriana Dacheva на 23.04.14, 23:30:

казано от Redalex на 23.04.14, 20:49:

Мисля,че Атама не е в мола, а малко след него срещу едно у-ще, точно на кръстовището. (Bravo говори точно за него, а името му е Атама :Д )Иначе си прав за позьорщината там.. Сещам се за фитнеса на Академик, но той е малко по-далеч - в Гео Милев

Ти може да мислиш, че Атама не е в мола, а аз съм сигурен, че не е там. :)
Очевидно е, че нямам предвид, че Атама е в мола...

24.04.14
20:04

казано от Mortos на 24.04.14, 11:09:

Атлетик в Софарма Тауър (Дианабад) си струва. До края на април е безплатна регистрацията (иначе се заплащат 20 лв.). На месец достъпът до всички зали е 30 лв. и е неограничен. На сайта на Атлетик, след като се регистрираш, можеш да следиш статус на натовареността на залите във всеки един момент. Слагам ти демо снимка ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1