За плочки

23.04.14
20:24

Здравейте! Имам няколко въпроса, които може да са били задавани вече, но не са със същата конкретност и дори да са получили отговор той не отговаря на въпросите ми. Та сега на въпросите: За лятото искам да направя някакви яки плочки. На 16 съм. Мазнините не ми се лепят много, но не и малко /средно/. От 5-6 месеца ходя на фитнес и има ефект, но само плочки или поне релеф не мога да направя. Та сега ще ви кажа какви упражнения правя и какво ям, а от вас очаквам да ми кажете какво да променя.
Ям: почти всяка сутрин овесени ядки с една кофичка кисело мляко и черен чай с една голяма лъжица мед, после обяд някаква манджа /не мазна много/ но често е с месо/ , следобедна банан с прясно мляко в което съм разтворил една голяма лъжица мед, за вечеря пак нещо като по обяда. Положението /манджа/ имам в предвид от сорта на пилешка супа, дробчета, копривена супа , грах, разни такива не вредни :D но редовно в менюто си имам риба / обикновено бяла на филе/ и често месо ям.
Упражненията за корем: Предпочитам вкъщи, та коремни преси с 6 кг на рамената правя по 33, после вдигам крака от лег 16 пъти, после от лег упр дето си пипаш петите и за край дъска. Това цялото 2 пъти всеки ден.

Иначе във фитнеса винаги бягам 5-6 мин. но явно не стигат. Мазнини нямам /не много/  и почти се виждат някакви плочки
Благодаря предварително :)

П.С. ям разнообразно и много зелечуци, ядки и често различни плодове, но ще е добре да знам на кои да наблягам :)

Темата беше редактирана от Жоро Георгиев на 23.04.14 20:27.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1