23.09.14
22:04
Амиии специално аз няма да мога да клякам пълноценно след нападите.. оставям ги за накрая,защото с тях се доразмазвам. Ама пък сега видях каква ти е работната тежест, така че все тая :Д
Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 23.09.14 22:04.
Хаха, каква да е - смешна :Д Като за вкъщи толкоз :ДДД
Ем ще видя на първия кръг как ще са и ако нещо не върви ще менкам, кво да правя :D
Хеййй, да ви представя кулинарния ми експеримент :D
Искам да отбележа, че това НЕ са бонбонки по рецепта на Ая, макар че тя ми помогна с някои насоки, за което искрено и благодаря! Мерси, душа! :*
————————————————
Така, направих кръговата. Блажке, това твойто ме разсипа :Д Ади - беше права за нападите :D
3 кръга, без почивки, с по 10 повторения. Краката ми са дроб.
тяга с прави крака
плие
качване-слизане на стол (с редуване ляв-десен, бързо темпо)
ходещи напади (смерт :Д)
дълбоки клекове
Изцеди ме яко. Може би ако днес си бях наредила по-добре храната щях да изкарам и 4ти кръг. Закуска нямах, само едно кафе. Хванах се да правя бонбонките, то отиде сума ти време, до обяд :Д На обяд малко парче мусака и после 2 бонбонки. Като го сметнах грубо - общо 400 калории досега :D
Ще дописвам ;)
Мнението беше редактирано от Love на 24.09.14 16:57.
24.09.14
14:11
Не знам как са на вкус, но визуално си ги докарала перфЕкто :)
Яж бонбони, докато можеш... (devil)
Моята идея е да не ги правиш нещата в кръгова тренировка, а в серии едно след друго, примерно ходещ напади 3 по 50/60 с по 30 секунди почивка между сериите, и накрая като направиш 3х20 клека си си разцепила задницата на 200% :D
Ади, мерсии (sun) И на вкус са супер - излапаха ги вече вкъщи :Д
Блажи - ооо, серийки а? :Д Въййй :Д Утре ще пробвам :Д
Ммм, много добре изглеждат. С какво са? :) Аз онзи ден правих от извара, кокосови стърготини и стевия. На вид бяха като Рафаело, на вкус...не бяха като тях :D, но пак залъгаха глада за бонбони. :)
24.09.14
16:50
Да, направо дай рецептата, МОЛЯ :Д
24.09.14
16:56
Ех, само дамите ли :)
Е, дамите попитаха, но и господата могат да се възползват. ;)
—————————————-
Да се отчета и за днес с храната след тренировката:
- порция мусака, един бонбон
-вечеря: голям омлет с малко сирене
Общо: 1696Kcal
П: 113гр
М: 107гр
В: 67гр
Мнението беше редактирано от Love на 24.09.14 17:03.
Аз ще ви кажа едни бонбони, дето си яжте, само трябва да си имате едно наум с мазнините и да знаете, че след като ги извадите от хладилника, почват да се топят, но не е светкавично.
5-6 лъжици кокосово масло
2 лъжици - истинско какао
4-5 фурми нарязани на ситно
50-60гр всякакв сурови ядки, счукани
1 лъжичка кафяна стевия
Ясно е - всичко се обърква, докато не стане хомогенна смес, от които се правят малки топчета, които се овалват в кокосови стърготни, може и в бадемово брашно и се ръгат за 30 мин в камерата, или за 2 часа в хладилнка.
Стават като рафаело, ако не слагате какао, аз даже слагам и 2 лъжици фъстъчено масло :D
Блаже, мисля че съм самоубиец :ДДД Реших че първата трен не ми стига, викам чааааакай да пробвам това дето Блажка ми каза... Епа, 2 серии по 50 ходещи напади, с 30секундна почивка както каза, ии 3 серии по 20 дълбоки клека с по 10 секундна почивка... Сцепих си гъзягата и бедрата :D :D :D
Баси, тея бонбони дето даде рецепта сигурно са мега брутални! (nhappy2) Поне като гледам съставките, малиии :Д
Мнението беше редактирано от Love на 24.09.14 17:29.
24.09.14
19:17
АЙДЕ СПРИ СЕ МАЛКО :д
24.09.14
21:26
да не почвам аз с идеите (giggle) иначе браво Ивчо супер изглеждат и вярвам,че са и мега вкусни :*
Здравейте.
Имам много яка мускулна треска на задника :Д В бедрата не се усеща чак толкова.
Днес цял ден насам натам - да оправя разни работи, да събирам багажи чудесии. Правих пак от онея бонбонки, че брат ми мрънкаше :D
Храната е ок мисля:
-закуска: овесена палачинка с мед
-обяд: печено пилешко месо, лъжичка ориз
-следобяд: омлет с малко сирене, 3 бонбонки
-вечеря: 2 зелени ябълки
1546Kcal
П: 113гр
М: 79гр
В: 120гр
Нещо по-хард, че ми върви на настроението! ;)
Мнението беше редактирано от Love на 25.09.14 17:40.
Думите, балони с хелий, издигат се нагоре... (nlove9)
Хубава вечер на всички!
:)
Hola
Пътувам днес... Няколко дни ще липсвам. :)
Здрави тренировки на всички! (muscle)
26.09.14
13:07
Лек път,Ивче :*
Имам малко нет. Днес храната беше и добре и зле. :Д Калориите към 2050 .. След толкова време отново ядох извара (nlove5).
Лека нощ от мен.
(F)
Времето е отвратня.
:D
Сега по същество. Днес храната пак е кофти, но изненадващо въпреки многото въглени, не ме гони глад. Даже не ми се яде, да си кажа честно. Ама то, като се има предвид вчера колко плюсках, нормално май :Д
-закуска: сандвич с яйце и сирене, парченце от сладкиша на майка, черно кафе
-междинно: 100гр млечен шоколад
-обяд: към 120гр извара, една краставичка
-вечеря: 130 гр извара, краставичка, зелен пипер
Аз съм ИЗВАРЕНОТО ЧУДОВИЩЕ :Д Почти ометох бомбичката от 300гр, а искам ОЩЕЕЕЕЕЕЕЕ :ДДД
#CqloLqtoBezIzvara
Общо: 1133Kcal
П: 33гр
М: 50гр
В: 137гр
Мнението беше редактирано от Love на 27.09.14 20:51.
27.09.14
23:37
охх извара :х преди как я омитах и аз :Д
Hola
Днес ставане късно - излежавах се до към 10 и половина. :Д После едно кафе и на шопинг с момичетата. Обиколихме града сигурно 3 пъти :Д После заедно с момчетата наобратно към квартирата :Д
Храната: малко - банан и една зелена ябълка, а сега хапвам домат, краставица, пипер и към стотина грама извара. Довечера момчетата пак ще идват сигурно, може и да излизаме всъщност, така че не знам.
Мнението беше редактирано от Love на 28.09.14 19:01.
+ още един банан
-ТРЕНИРОВКА-
Общо: 440 Kcal
П: 9гр
М: 2гр
В: 115гр
Направих си и кратка тренировка, да не е съвсем без нищо. [като изключим няколкото км ходене днес, друга активност нямам] 2 серии по 50 напада, с редуване на краката. Кик бек, клекове с гири, коремни, руско извиване с гири, бицепсово сгъване :D , военна с гири. Малко, но от сърце.
Eдит:
следтренировъчно: кисело мляко, банан, бъркани яйца
Ами, калориите идват 1156Kcal
П: 50гр
М: 48гр
В: 151гр
Мнението беше редактирано от Love на 28.09.14 20:58.
Ами, в крайна сметка пропуснахме излизането тази вечер. Момчетата дойдоха вкъщи и гледахме един шантав филм :ДД Друго не съм хапвала, само водичка пих.
Това е, лягам, че ми се спи.
Утре пак съм насам-натам, да се видя с една колежка, а вечерта - да не казвам голяма дума де, но може и да направим първата дискотека за годината. ХО-ХО
Ама като знам какво ме чака като тренировки и учене нататък, може и да е последната, хаха :Д Айде няма да съм крайна - една от малкото :Д
Лека нощ на всички! (sun)
Мнението беше редактирано от Love на 29.09.14 00:15.
закуска: черно кафе, купичка овесени ядки с кис. мляко
Мнението беше редактирано от Love на 29.09.14 11:42.
+ омлет със зелен пипер и сирене, чаша айран.
+мляко с нес :Д
Тва е. Пак към 1200калории идват някъде. Глада още никакъв го няма :Д
Довечера ще е МАЗАЛО :D
Отидох днес до ректората да се видя с колежката, а тя - заобиколена от сигурно 10-12 испанци - 2-3 момичета и всичкото друго коч компания. И всички едни усмивки до ушите и плямпат безспирно някви работи :Д Големи образи бяха. Естествено всички почват да ми говорят някви работи и тя превежда за мен. Оказа се, че с тях ще излизаме довечера на дискотека :Д Скъсаха се да питат дали ще идвам и аз, направо ми стана хипер неудобно по едно време. Единия колежката го беше научила да казва “миндил” :D А по едно време двамата нещо си шушукат и после се обръщат към мен и на развален български ми казват “Много си красива” (blush) Аз им благодарих нали и те някви хипер доволни, че са го казали вярно. Абе, лудница беше :ДДД
Да видим моите хора тука дали ще се навият, една друга колежка ще идва с германки, рускини и кви бяха още, та грубо ще станем сигурно 30 човека тумба. :Д
Та, ще се пие довечера. Естествено - умерено от моя страна, че не съм пила алкохол от месеци и най-вероятно ще ме хване бързо. Като се има предвид, че ще слагам токчетата, които са 9 санта - пожелайте ми късмет :D:D:D (Нямам равни обувки) xDDD
Здрасти, банда :D
Аз ви казах, че ще е мазало :Д Испанците заедно с други чужденци и българи - изобщо, който е на общежитие - се бяха събрали пичовете и солидно от 8 вечерта са се почнали да пият. Съответно, когато ние отидохме към 12 пред диското вече бяха яко на черешата. :Д
Купона - много добре. Имаше много хора, в началото музиката малко кофти, после се оправи. Танци-манци, а-у. (rock) Та, постояхме си до 4 и 30 там, а после част от компанията тръгнахме към квартирата на момчетата. Впрочем бях с боти, които имат само 5 см ток, и това ме спаси при ходенето по невероятните бг улици :Д А пичовете от Сливен са много големи фоги - признах ги :Д
Много колоритна група бяхме - българи, испанци, двама холандци, един дето не го знам, латвийка :ДДД Леш парти. Даваха на холандците да пият ракия, пийват, светват им очите и само : “Ohhh, it’s very hard!!! I like it! Rakia is good!” :D После едното момче измъкна отнякъде 2 бурканчета с туршия - някви люти чушлета и още бог знае кво имаше вътре и им ги подари. Опитаха я, хареса им :Д Отделно доста други простотии :Д Да знаете, че на пиян английски “естествена кожа” се превежда като “real skin” :D :D :D
Не мога да опиша всичко, но беше много гот като цяло. (sun)
По някое време единия испанец вече взе да заспива и трябваше да го прибират, тръгнах си и аз. На изпращане пак глупости, три момчета ми целуваха ръка, мани мани :D
Като цяло затова много-много не обичам да ходя на дискотеки и прочие. Искам да кажа готино е - разпускаш, забавляваш се. Обаче в момента аз не си търся приятел, а на такива събирания се намират доста кандидати... Или както ми каза едно от момчетата: “Май станахме три маймуни на клона.” Да добавим, че “маймуните” са и приятели помежду си...
А на някои момчета им стига малко танцуване и вече си мислят, че има нещо повече. И се почва едно гушкане, ходене постоянно след тебе, кавалерски отстъпвания на якета/сака - да не ти е студено и прочие и прочие... В което няма нищо лошо, просто на края на вечерта ми се налагаше да обяснявам, че не споделям нечии симпатии, знаете как е... =/ Предпочитам стила на другите двама - дават ти ясен знак, че ги кефиш, а дали ти ще направиш следващата крачка - този избор си е твой.
Днес като цяло съм дроб :Д Легнах си в 6 сутринта, дори не знам защо. Имах ангажимент и трябваше да стана към 8 и 30, просто беше нереално. Главата ми каша, устните ми бяха посинели (един бог знае защо ) :D Свърших си работата, хапнах една република с какао и след малко мисля да поспя.
Искам да отбележа, че метода на Блажка с водката за изсушаване работи :Д Днес съм като скумрия :D
Ами това е общо взето.
Хубав ден. :)
30.09.14
12:18
Ив голям пич си :D Много обичам да чета дневника ти (wasntme) :*
30.09.14
12:28
Нормално е да си скумрия от алкохола.
Дехидратиращият му ефект е отговорен до голяма степен и за махмурлука...
Ая и ти си голям пич :* ^^
О, Ники, нямам махмурлук. :D
Всъщност и това със спането следобяд не се получи много, тъкмо забърках една овесена палачинка и към 3 часа отивам на зала с две колежки и двамата холандци :D
Мнението беше редактирано от Love на 30.09.14 17:49.
Поправка:
С колежките, двамата холандци и някакъв Крис, който се появи от нищото :Д Мда...
Така, залата е ок сякаш. Първите 5-10 минути не можех да се осъзная къде съм и какво става - уредите са по-различни и не знам кое къде е. Както и да е помогна там един пичага, разпитвахме си го. Холандците си се метнаха веднага момчетата - клек, тяга, смело слагат тежкото и не ги грее :Д
Като цяло идеята за зала май не беше много добра. Първо, два часа сън са нищо. Второ храната никаква я няма. Трето, точно преди да тръгна ми дойде и корема яко ме сви. Четвърто - дехидратацията ме уби. Общо взето едно голямо нищо - 10 мин на велото, клекове 1х10х20, 1х10х30 и горен скрипец широк хват 1х10х25, 1х10х30. Видях и запомних долу-горе кое къде се намира и толкова.
В момента съм пълен труп, не знам как се прибрах. Пийнах яко вода и лягам да поспя. Добре, че утре откриването на учебната година няма да е от 8-9, а от 11 часа.
Айде, бягам при Сънчо ;]
Eдит:
Не съм просто дроб, мега дроб съм... Поспах няколко часа, станах, пак се налях с вода, хапнах 1/3 краставичка с към 120 гр суроватъчна извара, пак вода, пих магнезий и цинк и след малко ще лягам отново. Хубавото е, че нямам болки в корема от МЦ, лошото е че като цяло настроението ми никакво го няма, яко ми е wasted…
И последно - калориите идват малко под 900, но не ми се яде повече в момента.
Мнението беше редактирано от Love на 30.09.14 21:32.
Хей, искам да кажа, че от утре подновявам тренировки (sun)
Днес ходихме на откриването, пропуснах закуската и хапнах като се прибрах - към 300 грама пилешка пържолка с една филийка хляб и чаша прясно мляко.
За после си планирам яйца с нещо друго. Вечерта ще се готви яко за утре. То това май ме очаква почти всяка вечер, че трябва да си приготвям храната предварително вече. :D
Трябва да оправя и програматааа, мани мани. А как ме мързи да не ви казвам :ДДД
Няма и да е лошо да разбера довечера мача от колко е, и дали ще го гледаме в нечия квартира, или ще съм си самотния фен :D
Да си копна статуса и тук:
Мача беше супер. Момчетата играха на ниво!
Съдийските решения няма да коментирам. Принцесата - актриса Роналдо може преспокойно да се гръмне :D И без тва на всички им е противен мазния му фейс :D Наистина беше много яко колко време се търкаляше по тревата, и след като никой не Ѝ обърна внимание, стана и Ѝ нямаше нищо. Защото Ѝ нямаше нищо :Д Изпълнение, достойно за Оскар обаче, дайте му го. Смешен е :ДДД
Айде лека и със здраве. ;)
Мнението беше редактирано от Love на 02.10.14 00:06.
02.10.14
00:20
Да ти го лайкна и тук (giggle)
Добро утро! (coffee)
Искам да отбележа, че може би няма да имам много време да си водя дневника. Може да се каже, че вече ни “почнаха” - вчера вече имах да правя първия превод по японски за днес, тоест няма да е като минали години - първата седмица айляк защото не си знаем групите и прочие. Даже вчера, въпреки че беше деня на откриването, сме имали лекции. Това, че аз ги пропуснах е друг въпрос де :Д
Та мисълта ми е, тази година ми я дават като най-трудна откъм материала, който ще взимаме. Трябва да се чете доста. Отделно започвам нов режим на храненето и тренировките от днес. Една част от времето ще отива и за приготвянето на храната за другите дни, трябва да имам и по 8 часа сън... Искам и да излизам от време на време - без пиене естествено. Налага се бързо да вляза отново в ритъм и да започна да си разпределям времето така, че да ми стига за всичко.
Ще се постарая да влизам редовно и да попълвам дневника, когато имам време. Малко ми е криво, че няма да мога да следя дневниците на някои от момичетата (и момчетата), които доста си харесвам. Но ще намеря все някоя минутка да наваксам с пропуснатото :)
Ами, хубав ден на всички от мен, ще допълня по-късно как е минал деня ми :)
(F)
Мнението беше редактирано от Love на 02.10.14 08:52.
Води си тренировките тук, лесно ще можеш да проверяваш кое след кое следва.
Режимът на хранене си го запазваш за себе си, и без това е индивидуален :*
Относно алкохолът - пий си бяло и червено вино, но избягвай бирата, има фитоестрогени в нея, нямаш бричове, не искаме и да имаш :)
казано от Наталья Заболотная на 02.10.14, 10:48:
нямаш бричове, не искаме и да имаш :)
Винаги съм се чудил какво е това, но никога не съм събирал смелост да сърчна. Звучи доста не-секси :D
Единственота по не-секси дума е “килоти”
За Лудогорец - за пореден път ме изненадаха, очаквах да ни напълнят кошницата. Реал имат две лица от началото на сезона - едното е снощното, а другото добре че не го видяхме :)
Дано наште вземат поне 4 точки в мачовете с Базел и да се докопат до 3тото място за лига европа, имат потенциал